Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hosgeldin canim sanada diyecekler ins icime doğuyor

insallah kiscelerimm

stresde prolaktini artırıyomuş beslenmede bilemiyorum kii

stres yapiyo beslenmede pek etkilemez galiba kutu kutu pensemm:26:mesala kesin incir havus maydonoz yemeyin yükselince diyolarama ne kadar doru bilemiyorum hic doktorlar ymemeyin ne demiyo..mesala benimki stresten ne degil tiroid yükselince onuda tetiklemis benimki su an 46

Son düzenleme:

Cok akilli kizcesin ipegim : az uyuyim yontemleri arariz buluruz optum byyy

benimki 29 çıktı ipekimm doktora dedim bu yüksek diye o da normal biz 70 kabul ediyoz dedi offf poffffffffffffff

bence hamilede kalinirr

kesinlikle kalınır ki benm arkdaşın ablası kalmıştı

Cok akilli kizcesin ipegim : az uyuyim yontemleri arariz buluruz optum byyy

kıss dalga geçme akıllıym tabe ..sen stres dynce aklıma geldi kaynanalarla yakın olduğnu biliodum .. iyi niyetle yazdım yöntem bulalm die .. zor blyrum da çözüm olsun die dedm ben yaw :26::26::26::26:

Son düzenleme:
benimki 29 çıktı ipekimm doktora dedim bu yüksek diye o da normal biz 70 kabul ediyoz dedi offf poffffffffffffff

70 mi yok okadar da degil yani 60 50 bunlardami normalmisssben gecen endokrinolojiye gittim 46 benimki eh cokta kötü degil dediben de bu ne diyo yaw dedim icimdenn kadin doktorum normal degil demisti cünkümmendokrinoloji hem kadin doktorudaANLAMDIM gitti ama ben kendi doktoruma güveniyommm

biraz erkencikten 5 çayına bişeyler ayarladımdı kızçelerim :125: yetişemeynlere de getirdim barim

elciklerine saglik dert görmesinler bebe tutsun inslalahh

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

ben bu doktorları anlamış değilim kızçemm hiç anlamadımm yaaaaa

Ne dalgasi ben kotu bisi yazmadim ki bisi solemedim anladin hemen demek ki hatirliyosun diye hosuma bile gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…