Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabah söyledimdi yine söylicem neka becerikli bi hatunsun kocişin çook şanslı bak bizide unutmuyon bize yediriyon yaptıklarından eline sağlık

ya ben ya ben herifcigim sansli degilmiiama bide senin herifcigin cok sansli irkek olsam seni alirdim

güzel yüzcüklerini sabahta az gördüm tel yüzünden kulaciklarimda agridi bi saat konustumda

kiscem senin listendeki hani yalanci kisce varya baktim onun konularina

ana ne öyle bu kesin kisce degil kizan haklisin vallahele kapali ic camasiri bi konu acmisya vay anam vaykislari konusturmus ögrenecegini ögrenmis yaw bide cevap vermisler süphelenmedennsen hangisi giydin demis kocan ne sansli agzinin tadini biliyon ne yazmisbu kislar hicmi anlamamis gerci uyaranlar olmus amakizan konusturmus yinede

kis melekimm ben birakirmiyim bu kizani pesindeyimm

Son düzenleme:
evet haklisin, ama bende her ay olur canim...adetin düzenlimi?
Sancin olur normal yumurtluyorsun...akinti bir kac gün gelir oda normal..sonradan kesilir...

Evet cnm adetim cok duzenlidir sukurler olsunki ondan yana rahatim neyseki biraz daha iyi hissediyorum kendimi artik bati bekleyip gorucez hayirlisi olsun

nuarinim yerim seni teldende gec yaziyonolsun varligin yeter bizi birakmiyonya o bilem yeter sesciklerini duyuyoruz

aminnnnnnnnnnnn

hosgeldin cankusum topikte sesiz herkescikler yemek yiyo sanirimm...
afiyet olsun herkese
nuarinim yerim seni teldende gec yaziyonolsun varligin yeter bizi birakmiyonya o bilem yeter sesciklerini duyuyoruz

gelmeye çalışıyorum canım fırsat buldukça zaten leptop elime geçince kardeşimin elinden :) çıkmıyorum sabahları özellikle

Son düzenleme:
afiyet olsun herkese

gelmeye çalışıyorum canım fırsat buldukça zaten leptop elime geçince kardeşimin elinden :) çıkmıyorum sabahları özellikle

sen bana ayrica bi umutsun kiscemmm sen aklima geldikce cok seviniyorumm belki benim bebislerimde bi gün iyice tutunur diye

Evet cnm adetim cok duzenlidir sukurler olsunki ondan yana rahatim neyseki biraz daha iyi hissediyorum kendimi artik bati bekleyip gorucez hayirlisi olsun

evet canim herseyde vardir bir hayir....

neka gec cikiyon basam istenbende bi yandan yemekle bi yandanda topige bakiyodummm

evet kizz gec cikiyorum aksamlarida cok yorgun oluyorum....ama dedigim gibi herseyde vardir bir hayir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…