Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok bencede yanlislik var 70 den asagisi normal dir diyemezzzaslinda en ideali 25 in alti digerleri cok zorlar hamile kalmayi

nasıl düşürecez kızçem ya
zaten bu doktora hiç ısınamadım ya gönderdi resmen beni
ben ordaykende bi kız geldi sancısı gelmiş
ta dün sancısı gelmiş yeni geliyo dedi yanındakine bende sinirlendim gönderdim dedi

Ben kacar aeolum hepinizi öptüm

oki doki hayırlı akşamlar canım

yok bencede yanlislik var 70 den asagisi normal dir diyemezzzaslinda en ideali 25 in alti digerleri cok zorlar hamile kalmayi

doru haklısın kızçem .. neyse boşver pensemin çok yüksek değilmiş zati .. ee bence seninki de düşmüştür artk yavaş yavaş marimm eee benmki de bence düşmüştür artık biraz daha prolaktin mi o da neymiş yaww ondan mı korkucezz

oleyyy kızçemm onunki kaçtı ki hatırlıyon mu o zaman kalabilirmiyim ki bugünde folik asite başladım bu arada

canım onun değerini hatrlamyrum ama senin değerin 3 gün aklından prolaktin konusunu çıakrdığn anda normale döner zaten dönmese bile engel olucağnı sanmyrum ben .. hamileliğe engel olma boyutunda olunca, ileri şekilde adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna da sebep oluyo .. böle şeyler olmadığı zaman prolaktini önemsemeden çalışma yaptırıolar, uzun süreli gebe kalamama durumunda tedaviye geçiliyo ..

ilginç ya başkasına gitcem bide ben karar verdim

cankusum bi arkadasimki 55 ti doktor hap vermedi bi raahatla demis 3 hafta sonram yine bi kanda baaklim demis..oda rahatladi kafasini dagitti 3 hafta sonram bidaaha baktirdi kendiliginden düsmüssshapada gerek kalmadi..senink ibelkim simdik düsmüste olabilir yükselmiste bi baska doktora git durumu söyle bidaah kan testinde bi baksinlarrrr...en güzeli böyle..:26:

Son düzenleme:
yok yok yanlış anlamadım normal o hatta biz 70 e kadar kabul ediyoz dedi belki de benim ilaç kullanmamı istemedi ne bilem başından savdı beniii

biraz önceki mesajımda yazdm kızçem .. istersen git tabi ama bence bu değerle ilaç kullanma sen .. ilaç kullanmak değeri birden çok düşürebilio ve ondan sonra da birden fırlayabilio .. o yüsden senin değerin çok korkulcak bişey değil ama sonraki adetn 2. günü kontrol amaçlı tekrar baktırabilirsn tercih edersen bu bile şart değil aslında tabi bunlar benm fikrim ..

ipekim dediyse bi bildigi vardirrr gitmek lasim

önerdim yasakm yaa .. ben düşünyrum uygun bi zamanda indirimlerden bi masaj alcam inşallah .. gevşeye gevşeye kan dolaşımı da hıslanınca bakarsın değerlerde bi düzelme oluverir :26::26::26:

ilginç ya başkasına gitcem bide ben karar verdim

en güzeli kesin git ihmal gelme bu basit diye görüyoz ama hersey düzenli olsa bilem bunun yüzünden aylarca hamile kalamayan kislar varr bide tedavisi basit düzenli hapi kullanip hemen hamile kalanda cok..bende bi tiroid hapina baslim yine baktiracam düstümü diye düsmesse mecbur prollaktin düsürücü hap kullanacammm:26:

evet kızçemm doğrusun rahatlamaya bakcas artık
ben kaçtım öptüm herkesii

insalalh ipem yaw senden bi haber alacam yakinda gibi bi his varrrbu sene bitmeden hamile kalacan sen bence..

inşalh gerek kalmas yasakm onu içmene bence düşer o zamana kadr

inşalh gerek kalmas yasakm onu içmene bence düşer o zamana kadr

insalalh ipemm.bide demir eksikligi cikti basima neka cok kullanmam gereken hap oldu annemlerin bi torba ilaci olurdu niye ici yorlarki derdim simcikte benim var büyünce anladim herseyi

Son düzenleme:
insalalh ipem yaw senden bi haber alacam yakinda gibi bi his varrrbu sene bitmeden hamile kalacan sen bence..

neka güzel dedin marim yaaa keşkem öle olsa hayırlısını rabbim bilir yasakım ben bunca zaman boyunca öğrendim ki bişeyleri ne boşvercen ne çok takıcan .. ne sadece doktora gidicen ne sadece dua edicen .. herşey kararında ve birarada olcak .. şimdiki gittiğim profa ilk gittiğim gün hastaneye girerken sağ ayağımla besmeleyle Allahım şifamı senden istiyorum bu doktoru vesile diliyorum dedim :) hem madden hem manen çabalyrum yasakım aynen sen gibi .. biliosun çok yıpranyrum da bu sürede .. ama herkes çekiyo bişeyler sen de çekiyosun öteki beriki .. inşallah hayırlısı ise rabbim bizlere yazdıysa tez zamanda nasip etsin kimseyi bekletmesin Allahım .. ben şimdi bras da nötr oldum .. olmasa üzülemücem kısmet dicem, olsa sevinemicem neticeye kısmet dicem gibi sankim.. herşeyi bi bıraktım ben .. ne acayp duygular içindeym yaa ben bile anlamyrum ne olaki ?????

ne güzel anlatmisin canim....bende ayniyim senin gibi...bekliyorum, düsüncelerim bile degisti bu günlerde...önceleri cok takiyordum, ama git gide bu düsünceye "kismet, olur olmaz allahin taktiri" diye bakiyorum.
elimizden gelen birsey yok, hayirlisini diliyoruz Allahtan :)

ipem seni cok iyi anliyorum belkim ayni sorunlari cekmiyoruz ama doktor kapilarinda süründügümüz icinn heleki bide tdaviye yaniti almadigimiz zamanki duygularimiz ayni kiscemmm..inslalah olacak ipem aslinda senin bi kac seyin bi yerine otursa ben inaniyorumki hemen hamile kalacan..onlarda düzeliyo zaten bak yumurtan olustu catladida her ay böle olursa bebis yakindir sana..hem moralinde ilk bu topige geldigin gibide degil yine ilk kasim topiginde tanidim ipek oldun...sen hic merak etme rabbim sanada anne olmayi nasip edecekk.bizimki biraz sabir ve mücadele isi yilmadan ne olursa olsun hakkimizda anne olmak varsa bu amac icin mücadele edecezz..rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasin insalalh..istemeyen aldirmak isteyenelrede nasip etmesin inslalahhhh

hosgeldinnn

bende canim benim her kafadan bi ses cikiyo :26:yada bi doktor degisikligi sart bi doktorda kalinmiycak bence ben hep geziyom vallaolmadi dahada gezerimmm

hosbuldum canımcımmm, daha cvp weremeden çıkmak zornda kaldm ama şimcik burdayım bir dahaki aksiliqe kadarrr

Son düzenleme:

aynen basammm gercek takmakla olmuyo gelecegi varsada hem gelmiyo hem kendimizde yipraniyozbiz elimizden geleni yapalimda rabbimin gönderecegi zamani bekleyelim sadeceee

insalalh ipemm.bide demir eksikligi cikti basima neka cok kullanmam gereken hap oldu annemlerin bi torba ilaci olurdu niye ici yorlarki derdim simcikte benim var büyünce anladim herseyi

yasakımmm bazı şeyleri tecrübe etmek zorunda kalmasaydık iyiydi ama kader işte ne gelir elden her daim dha kötüye bakmaya çalışyrum işte yoksa çok zor geliyo inasana

Amin herşeyin hayırlısı canım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…