Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dorusun habbitem kaderimiz yasayacaklarimizi yasiyoz bizde bebekle deneniyoz rabbim her zaman daha kötüsünden korusun dahada tasiyamayacagimz yük ve dert vermesin insalalhhhh

cok gecmis olsun peki müdahaleye yaptiramiyomusun :26:aslinda 3 ay olunca bebek doktorlar biseylerde yapabiliyo disee:26:

dün aksamdan beri bu ağrı basıma dert oldu, sabah doktorumu aradım erteleyebiliyosa ertelesin ama duramıyosan seninde sağlığın önemli tedavini yaptır dedi. bunu duyunca hemen dişçiye gittim ama antibiyotik verdi bi hafta sonra kanal tedavisine baslıcak. antibiyotikte 2 günden sonra rahatlatırmış daha mahvoldum bennnn

iyi etmisin canim benim:26: cünkü dis zor oluyomus esimden biliyorumm:26:hem kuzucuk 3 aylikta olmus bi zarari olmaz ilk haftalarda olsa belki sorun olurdu ama simcik biseycik olmaz...inslalh antibiotikle rahatlarsin

hosbuldum canımcımmm, daha cvp weremeden çıkmak zornda kaldm ama şimcik burdayım bir dahaki aksiliqe kadarrr

canm hoşgeldin ben de az önce yazamadıydım zati

kesinlikle en iyi şekilde anladım ki kolaylıkla bebek sahibi olanlarla biz bir olamayız .. kesinlikle anladım ki uzaktan bu durumları anlamaya çalışmak başka yaşarken görmek çok başka .. şimdi beni en iyi sen ve kızçeler seni ve kızçeleri de en iyi ben anlarım .. diyorum ya bazen onu hallet başka bişi çıksın, onu hallet başka bişi çıksın, işte aynı şeyleri sen de yaşıysun .. elde edip de kaybetmek de daha bi başkası
Rabbim diyor ki demekki; sen çare peşinden koşarken olan biteni kimin sağladığını unutysun diyo.. eğer nasip edecekse kimine tek yumurtalıkla, azcık spermle veriyomu kendiliğinden veriyo .. demekki diyorum bunlar ne engeldir, ne de engel değildir.. iyiye de yormamak lazm kötüye de .. bunlar da bir vesiledir belki, bunlara rağmen Allahım vericekse hikmetinden sual olunmaz, belki imanımı güçlendirmem gerekli benm ?? sebebpsiz infertilite nedir o zaman ? iki tarafta da sorun yok, otomatikman olması lazm değilmi, ama olmuyo işte vermezse nasıl olsun ???? demekki bizler sevdiği kullarındanız ki bize böle dertler verip de kendine dönmemiizi istiyo yüce rabbim .. bölesi belki de en güzelidir yasakım aldırmak isteyenler için de rabbim koymuş yasaklar ... herkes kendi günahını çeker yasakım .. Allahım bizim mücadelemizi görsün kendine hayırlı kul olacak evlatlar nasip etsin bzilere inşallah :)

kiscelerim banada müsade kalan islerimide bitirim yemek isine baliycammm allaha emanet olunnnn

iyi etmisin canim benim:26: cünkü dis zor oluyomus esimden biliyorumm:26:hem kuzucuk 3 aylikta olmus bi zarari olmaz ilk haftalarda olsa belki sorun olurdu ama simcik biseycik olmaz...inslalh antibiotikle rahatlarsin

inşallahhh canımcım çok sağol. diş sorunum daha öncede olduğu için biliyorum zorluğunu ama hamilelikte daha da beter diş tedavimi yaptırcağım sıra hamile olduğumu öğrendim yoksa böyle olmazdı bi an önce geçsin bi haftaaaaa

aminnhaklisin ipem tüm yazdiklarina katiliyorum ne güzel yazmis ve ifade etmissinhersey rabbimizin elinde o ol desin gerisi bos

inslalh gececek cankusummm rabbim sifani versin bi an önce...

dorusun habbitem kaderimiz yasayacaklarimizi yasiyoz bizde bebekle deneniyoz rabbim her zaman daha kötüsünden korusun dahada tasiyamayacagimz yük ve dert vermesin insalalhhhh

artık bende bişeyler yerine oturcakmı bilemyrum yasakım .. sen bile öle hissedysun dimi bak ,, bikaç şey düzelse arkası gelcek gibi ama bakalım görelim yaz sonu gibi akıbetim ne olcak ??? hayırlısnı versin hepimize inşallah :))

kiscelerim banada müsade kalan islerimide bitirim yemek isine baliycammm allaha emanet olunnnn

gitcen yani kızçem .. tamam hadi kolay gelsin inşallah akşama girebilirsem görüşürüz :))

hoşbuldum tatlımmmm :)

güle güle kıscemmmm kolay gelsinnnn :)

canım yaa aynen bebe istedğm için geçen sene diş tedavisine başlym dedim, ilk çekim yapılan diş 20 lik dişimdi ve zorlandım braz sonrasnda da tedaviye devam edemedm ama o zaman diyolardı hamilelerin dişlerine tedavi uyguluoruz bi zararı yok die ..korkma sen git hemen hallediver .. işlem yapılcağı zaman evladıma zarar vermemesi için şifa niyetine die dua et ki hiçbişeycik olmadan kolaylıkla oluversin :)

melekimmm canım benm şimdi benm de çıkmam lazm eve gitcem ondan senle konuşamadan çıkyrum kızçem

civcivcimle de muhabbet edemedik geçmişlerdesiniz zaar bişiler ısmarladıydım onları görürseniz yin barim

Son düzenleme:
ipekim sende mi kaçıyon ben geldim diye kaçıyo bütün kısceler

Son düzenleme:

oturacak ipem onda benim hic süphem yok ama sadece bizim isler mücadele istiyo onu cok iyi anladimmm..sende diyosunya biz kolay bebek sahibi olanlar gibi olamiyoruz bu cok doru.tek hiisettigim sey önümüzde mücadele edecek zamanimiz var bunu biliyorum cok sükür 40 miza yakin degilizz daha..ama kendine bi süre koyma bu yaz diye o gün geldigindeyine olmayabilir ama mücadelemiz bitmemeli..ben mesaal bi süre koymadim kendime bu yil sonuna kadar olursa ne mutlu bize inslalahta olur dualarim hep bu yönde...ama bisey diyimmi ipem hani diyoruz ya acaba daha cokmu dua etmemiz gerekiyo tabi edecez bu bizim zaten yapmamiz gereken bi görevimiz dinimizde bu emrediyo ama kendinide yetersiz görme bu konuda ..bakiyorum yinede bisey demek istemiyorum ama cevremde gözlemdigime göre belki agzina ancak yilda bi kere dua alan kisi arka arkaya doguruyo cünkü onun kaderinde bebek sinavi yok..rabbim onu baska seyden dolayi deniyebilir..biz cok dua ediyoruz simdilik istedigimize kavusamadik ama simdilik hayirlisi böyle diyorumm.dün kanal 7 de ki hoca öyle dedi sakin niye cok dua ediyoruzda kabul olmuyo günahkarmiyiz yada azmi dua ediyoruz diye düsünmeyin demek istedi demmekki sizin icin hayirli olmayacaktir dedi sizin bildiginiz hayir bildiginiz ser dir belki dedi..bu engeller belki o serle karsilasmamiz icindir sonu güzel olacaktir belki bu ay degilse iki ay hayirlisi olacaktir kimbilirr...güclü olacaz ipem insaniz bazen aciz kalip pes edecek gibi olsakta yine toparlanmayilizzzgidecez doktorlara baktik biri olmadi digerine..sonunda biliyorumki biz sevinecez rabbim emeklerimiz karsiligini hayirli oldugu günde verecek bizeee

sabah söyledimdi yine söylicem neka becerikli bi hatunsun kocişin çook şanslı bak bizide unutmuyon bize yediriyon yaptıklarından eline sağlık

melekim göremiyom seniiibak haberinde yok seni az gördüm ne hale geldim simcik demir eksikligide ciktisesciign ve güzel yüzcüklerin lasim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…