- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.061
hosbuldum canımcımmm, daha cvp weremeden çıkmak zornda kaldm ama şimcik burdayım bir dahaki aksiliqe kadarrr
olsun kiscembide kalabalik olunca topik görünmeyede biliyo mesajlarrr
yasakımmm bazı şeyleri tecrübe etmek zorunda kalmasaydık iyiydi ama kader işte ne gelir eldenher daim dha kötüye bakmaya çalışyrum işte yoksa çok zor geliyo inasana
Amin herşeyin hayırlısı canım :))
haklısın canımcımmm ama benim derdim başka, dişimin agrısından ne yerde ne gökte durabiliyorum yaaa(
cok gecmis olsun peki müdahaleye yaptiramiyomusun :26:aslinda 3 ay olunca bebek doktorlar biseylerde yapabiliyo disee:26:
dün aksamdan beri bu ağrı basıma dert oldu, sabah doktorumu aradım erteleyebiliyosa ertelesin ama duramıyosan seninde sağlığın önemli tedavini yaptır dedi. bunu duyunca hemen dişçiye gittim ama antibiyotik verdi bi hafta sonra kanal tedavisine baslıcak. antibiyotikte 2 günden sonra rahatlatırmış dahamahvoldum bennnn
hosbuldum canımcımmm, daha cvp weremeden çıkmak zornda kaldm ama şimcik burdayım bir dahaki aksiliqe kadarrr
ipem seni cok iyi anliyorum belkim ayni sorunlari cekmiyoruz ama doktor kapilarinda süründügümüz icinn heleki bide tdaviye yaniti almadigimiz zamanki duygularimiz ayni kiscemmm..inslalah olacak ipem aslinda senin bi kac seyin bi yerine otursa ben inaniyorumki hemen hamile kalacan..onlarda düzeliyo zaten bak yumurtan olustu catladida her ay böle olursa bebis yakindir sana..hem moralinde ilk bu topige geldigin gibide degil yine ilk kasim topiginde tanidim ipek oldun...sen hic merak etme rabbim sanada anne olmayi nasip edecekk.bizimki biraz sabir ve mücadele isi yilmadan ne olursa olsun hakkimizda anne olmak varsa bu amac icin mücadele edecezz..rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasin insalalh..istemeyen aldirmak isteyenelrede nasip etmesin inslalahhhh
iyi etmisin canim benim:26: cünkü dis zor oluyomus esimden biliyorumm:26:hem kuzucuk 3 aylikta olmus bi zarari olmaz ilk haftalarda olsa belki sorun olurdu ama simcik biseycik olmaz...inslalh antibiotikle rahatlarsin
aminncanm hoşgeldin ben de az önce yazamadıydım zati
kesinlikle en iyi şekilde anladım ki kolaylıkla bebek sahibi olanlarla biz bir olamayız .. kesinlikle anladım ki uzaktan bu durumları anlamaya çalışmak başka yaşarken görmek çok başka .. şimdi beni en iyi sen ve kızçeler seni ve kızçeleri de en iyi ben anlarım .. diyorum ya bazen onu hallet başka bişi çıksın, onu hallet başka bişi çıksın, işte aynı şeyleri sen de yaşıysun .. elde edip de kaybetmek de daha bi başkası
Rabbim diyor ki demekki; sen çare peşinden koşarken olan biteni kimin sağladığını unutysun diyo.. eğer nasip edecekse kimine tek yumurtalıkla, azcık spermle veriyomu kendiliğinden veriyo .. demekki diyorum bunlar ne engeldir, ne de engel değildir.. iyiye de yormamak lazm kötüye de .. bunlar da bir vesiledir belki, bunlara rağmen Allahım vericekse hikmetinden sual olunmaz, belki imanımı güçlendirmem gerekli benm ?? sebebpsiz infertilite nedir o zaman ? iki tarafta da sorun yok, otomatikman olması lazm değilmi, ama olmuyo işte vermezse nasıl olsun ???? demekki bizler sevdiği kullarındanız ki bize böle dertler verip de kendine dönmemiizi istiyo yüce rabbim .. bölesi belki de en güzelidir yasakımaldırmak isteyenler için de rabbim koymuş yasaklar ... herkes kendi günahını çeker yasakım .. Allahım bizim mücadelemizi görsün kendine hayırlı kul olacak evlatlar nasip etsin bzilere inşallah :)
canm hoşgeldin ben de az önce yazamadıydım zati
kiscelerim banada müsadekalan islerimide bitirim yemek isine baliycammm allaha emanet olunnnn
inşallahhh canımcım çok sağol. diş sorunum daha öncede olduğu için biliyorum zorluğunu ama hamilelikte daha da beterdiş tedavimi yaptırcağım sıra hamile olduğumu öğrendim yoksa böyle olmazdı bi an önce geçsin bi haftaaaaa
dorusun habbitem kaderimiz yasayacaklarimizi yasiyozbizde bebekle deneniyoz rabbim her zaman daha kötüsünden korusun dahada tasiyamayacagimz yük ve dert vermesin insalalhhhh
kiscelerim banada müsadekalan islerimide bitirim yemek isine baliycammm allaha emanet olunnnn
hoşbuldum tatlımmmm :)
güle güle kıscemmmm kolay gelsinnnn :)
ipekim sende mi kaçıyonmelekimmm canım benm şimdi benm de çıkmam lazm eve gitcem ondan senle konuşamadan çıkyrum kızçem
civcivcimle de muhabbet edemedik geçmişlerdesiniz zaar bişiler ısmarladıydım onları görürseniz yin barim
sabah söyledimdisağol canım yemiş kadar oldum inanbu da benden olsun o zaman 5 çayı niyetine
Eki Görüntüle 680642 Eki Görüntüle 680643
artık bende bişeyler yerine oturcakmı bilemyrum yasakım .. sen bile öle hissedysun dimi bak ,, bikaç şey düzelse arkası gelcek gibi ama bakalım görelim yaz sonu gibi akıbetim ne olcak ??? hayırlısnı versin hepimize inşallah :))
gitcen yani kızçem .. tamam hadi kolay gelsin inşallah akşama girebilirsem görüşürüz :))
sabah söyledimdiyine söylicem neka becerikli bi hatunsun kocişin çook şanslı bak bizide unutmuyon bize yediriyon yaptıklarından eline sağlık
ipekim sende mi kaçıyonben geldim diye kaçıyo bütün kıscele r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?