Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tasininca insalahh rahatca hayirlisiyla oturursunuz edam evinizdeecok zor yyorucu olur tasinmakk :26: firsat buldukca dinlen bizede arasira ses ver :26:

ahhhh habıbtemm ahhh wallla nekadar yorucu oldugunu hıc anlatamamm yaa ben hıc tasınma ne bılmezdm ılk defa ev tasıyorum bırde boylee bırr yorgunluk yokk ınankııııı anlatammm yanıı offf nasıl tasınıp yerlesecemmmm cıldırıyorum evı dagınık gordukcee

Allah kolaylık versinnnnn edammmm kendi evine çıkyonnn daha ii olcak herşeyyy böle düşünn kendi evinnn artıkkkk

bilirim edam yasadiklarini aynisini 8 yil önce yasadim hemide iki kere:26:yerlestirmeside ayri bi yoruculuk ve telas istiyo:26:

bilirim edam yasadiklarini aynisini 8 yil önce yasadim hemide iki kere:26:yerlestirmeside ayri bi yoruculuk ve telas istiyo:26:

ivettt 3-5 ay sonra bende yaşayabilirnnnn

barşm bişey almim eve bir müddet

morem bak görüyomusun edam bu haldeyken bilem duasini okumus

vala okumak isteyenimn bahanesi olmuyoo:26:en güzeli hak gecmesini düsünerek dualar okunmali ama cok hasta olunur o ayri bi durumm

yalnizmi yaptin edam anneler ablanalr gelmedimii:26:

habıbtem tek basıma yapsammm bı haftada temızleyemezdm okadar tozdu ve camları yerlestırırken hep cımentoo falan surmuslerr camlaraa onları kazı kazıı öldümmm bitiimmm vallaa cıkmıyor tam 4 saat boyunca 5 camla ugrastıkkk morem tek degıldım annem ablam ben ablamın kızları falan 5 kısıydık sabah 9dan aksam 8:30 a kadar ancak bıtırdıkkk

edammm hadi sana yorgnlık kavesii yaptımmmm

off offf cok zor cikar onlarr:26::26:

slm kizlar ben geldim.bugun dr a gittim sonunda kan falan verdim cikar sonuclari.klomene baslioruz yeniden.cok sukur kist falan yokmus.birde igne verdi eczane eczane gezdim bulana kadar mahvolduk..folic basladi gunde uc tane.bakalim haftaya sali tekrar gitcekmisim.esin de dra gitsin sonuclarini getir bana dedi.. stres yapmiycaksin dedi hic.ve haftay grsebilmek umidiyle ayrildim yeni dr umdan.umarim hayirli bir sonuc aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…