- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.281
bugun de yenı evı temızledııkkk ya moremmm ondan cok yoruldumm yaa ayyy sıfır evı temızlemekk ne zormussss
saoll habıbtemmmm cok kotuuyummm yaa cok felakett yoruldummmm evı ocagı ne varsa topladıkkk tasıncazzzz artıkkk
bugun de yenı evı temızledııkkk ya moremmm ondan cok yoruldumm yaa ayyy sıfır evı temızlemekk ne zormussss
tasininca insalahh rahatca hayirlisiyla oturursunuz edam evinizdeecok zor yyorucu olur tasinmakk :26: firsat buldukca dinlen bizede arasira ses ver :26:
hayırlsı olsunnnn edammm yeni evin yenii mutlulular getirsinnn inş...
ayy kızçem bi de orda yerleşmesi var allah kolaylık versin
ahhhh habıbtemm ahhh wallla nekadar yorucu oldugunu hıc anlatamamm yaa ben hıc tasınma ne bılmezdm ılk defa ev tasıyorum bırde boylee bırr yorgunluk yokk ınankııııı anlatammm yanıı offf nasıl tasınıp yerlesecemmmm cıldırıyorum evı dagınık gordukcee
ahhhh habıbtemm ahhh wallla nekadar yorucu oldugunu hıc anlatamamm yaa ben hıc tasınma ne bılmezdm ılk defa ev tasıyorum bırde boylee bırr yorgunluk yokk ınankııııı anlatammm yanıı offf nasıl tasınıp yerlesecemmmm cıldırıyorum evı dagınık gordukcee
amin bebeleride geslin yeni evciklerineeeee
aminnn bıtanemmm wallaha cokk zorneysekı kendı evımız artıkk hıcbıyere tasınma olmucak bu yonu ıyı
bilirim edam yasadiklarini aynisini 8 yil önce yasadim hemide iki kere:26:yerlestirmeside ayri bi yoruculuk ve telas istiyo:26:
yalnizmi yaptin edamanneler ablanalr gelmedimii:26:
ivettt 3-5 ay sonra bende yaşayabilirnnnn
barşm bişey almim eve bir müddet
hayırlsı olsunnnn edammm yeni evin yenii mutlulular getirsinnn inş...
habıbtem tek basıma yapsammm bı haftada temızleyemezdm okadar tozdu ve camları yerlestırırken hep cımentoo falan surmuslerr camlaraa onları kazı kazıı öldümmm bitiimmm vallaa cıkmıyor tam 4 saat boyunca 5 camla ugrastıkkkmorem tek degıldım annem ablam ben ablamın kızları falan 5 kısıydık sabah 9dan aksam 8:30 a kadar ancak bıtırdıkkk
olsun morem sen tasin kiscemmbak görecen daaha güzel olacak biraz uzak olmak her zaman daaha iyidirrrrr
amin bebeleride geslin yeni evciklerineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?