- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.321
morem bak görüyomusun edam bu haldeyken bilem duasini okumus
vala okumak isteyenimn bahanesi olmuyoo:26:en güzeli hak gecmesini düsünerek dualar okunmaliama cok hasta olunur o ayri bi durumm
hosgeldin habbitemavatarinda degismisss kara oglan küsmesinn
hoşş gelldinnnnn hancekimmmmmmmmmmmmm
slm kizlar ben geldim.bugun dr a gittim sonunda kan falan verdim cikar sonuclari.klomene baslioruz yeniden.cok sukur kist falan yokmus.birde igne verdi eczane eczane gezdim bulana kadar mahvolduk..folic basladi gunde uc tane.bakalim haftaya sali tekrar gitcekmisim.esin de dra gitsin sonuclarini getir bana dedi.. stres yapmiycaksin dedi hic.ve haftay grsebilmek umidiyle ayrildim yeni dr umdan.umarim hayirli bir sonuc aliriz
alma moremmm sonra toplaması ayrı dert tasıması dahada ayrı bı derttt
yasakım miamorem selam süleri sanaa canımmmmmöpmüşşş
ewet yasakım okudummm dun gece 2:30 toplama ısımız bıttıı sonra bı duş aldım sonrasındada canomun duasınnı okduum hak gecmesın ıstedımm napayımm allahım bızlere bebklerımızı versın ınsallah
ewet yasakım okudummm dun gece 2:30 toplama ısımız bıttıı sonra bı duş aldım sonrasındada canomun duasınnı okduum hak gecmesın ıstedımm napayımm allahım bızlere bebklerımızı versın ınsallah
off offf cok zor cikar onlarr:26::26:
Hosbulduk canimhoşgeldin canım iyi akşamlar
Hoşbuldum nazımmm ama daha hiçbişeyi okuyamadan bişey yazamadan ömrüm kahve istediii..Kahve yapmaya kalkıyorum şimdi maç izlerken ilk defa kahve istedi çok şaşırdım bu adam bugün beni çok şaşırtıyo:)))
elceslenize sağlıkk bidenemmm buarada nere taşındınn kızçemmm
,iii akşamalrr dilekimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?