- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.301
morem bak görüyomusun edam bu haldeyken bilem duasini okumus
vala okumak isteyenimn bahanesi olmuyoo:26:en güzeli hak gecmesini düsünerek dualar okunmaliama cok hasta olunur o ayri bi durumm
habıbtem tek basıma yapsammm bı haftada temızleyemezdm okadar tozdu ve camları yerlestırırken hep cımentoo falan surmuslerr camlaraa onları kazı kazıı öldümmm bitiimmm vallaa cıkmıyor tam 4 saat boyunca 5 camla ugrastıkkkmorem tek degıldım annem ablam ben ablamın kızları falan 5 kısıydık sabah 9dan aksam 8:30 a kadar ancak bıtırdıkkk
Allah kolaylık versinnnnn edammmm kendi evine çıkyonnn daha ii olcak herşeyyyböle düşünn kendi evinnn artıkkkk
bilirim edam yasadiklarini aynisini 8 yil önce yasadim hemide iki kere:26:yerlestirmeside ayri bi yoruculuk ve telas istiyo:26:
ayyy yasakımmmmm yırım senı yırr yırrr aminnnnnnnnnnn bıtanemmm yaa ınsallah gelırrr herkess ole dıyooooo bakalımm nasıpp
ewett moremmm tek tesellım kendı evım olması zatennn bırde sızlersınızz tesellımm allah razı olsunn
slm kizlar ben geldim.bugun dr a gittim sonunda kan falan verdim cikar sonuclari.klomene baslioruz yeniden.cok sukur kist falan yokmus.birde igne verdi eczane eczane gezdim bulana kadar mahvolduk..folic basladi gunde uc tane.bakalim haftaya sali tekrar gitcekmisim.esin de dra gitsin sonuclarini getir bana dedi.. stres yapmiycaksin dedi hic.ve haftay grsebilmek umidiyle ayrildim yeni dr umdan.umarim hayirli bir sonuc aliriz
Selam canlaaar ben geldiiiimmmm
ölee yasakımm bende dicektimm ama artıkk bişey demek istemiorummmm
aynen kızçemm bir daha zor doğru söylüyosun bebiklerle yaşarsın inşallah yeni evinde
gelecek insalah edam öyle hissediyom senin hakkinda yeni hayat yeni güzellikler getirecek bak görürsünn
ivettt 3-5 ay sonra bende yaşayabilirnnnn
barşm bişey almim eve bir müddet
ınsalllahh kızcemmm allahım saglıklı evlatlar versınnn hepımızeeee
slm kizlar ben geldim.bugun dr a gittim sonunda kan falan verdim cikar sonuclari.klomene baslioruz yeniden.cok sukur kist falan yokmus.birde igne verdi eczane eczane gezdim bulana kadar mahvolduk..folic basladi gunde uc tane.bakalim haftaya sali tekrar gitcekmisim.esin de dra gitsin sonuclarini getir bana dedi.. stres yapmiycaksin dedi hic.ve haftay grsebilmek umidiyle ayrildim yeni dr umdan.umarim hayirli bir sonuc aliriz
oyyy yasakımmm yaa sende baya tasımısın sen benı ıyı anlarsınnn sımdıkkkk cok zzorrrrrrrrrr:26::26::26:
morem bizim demeizle olmazki herkesin vicdanina bagli bu durumlarrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?