- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.001
ok canm yapcam merak etme sağolasınn
hmm sökülmek için mi acaba ? yaa ben de duydum çörekotu yağını da alttan tatbik eden varmış ebe sölemiş ?? ayrıca da burda bi hanım abla var bebişi yok( çok üzülyrum herşeyi denemiş olmamaış tüpbebek hacıhoca filan ( diyoki yumurta bile koydurmuşlar alttan çiğden yumurta galiba öle bişeyler neblym fazla didiklemedm üzülmesin die
hmm sökülmek için mi acaba ? yaa ben de duydum çörekotu yağını da alttan tatbik eden varmış ebe sölemiş ?? ayrıca da burda bi hanım abla var bebişi yok( çok üzülyrum herşeyi denemiş olmamaış tüpbebek hacıhoca filan ( diyoki yumurta bile koydurmuşlar alttan çiğden yumurta galiba öle bişeyler neblym fazla didiklemedm üzülmesin die
yaa edam kızçem, şimdi bir görsel bir kişiyi temsil etsin dedm, artıkın uçankuşumuz edamızdırben de bu kızçeyi çok sevdim tatlı demi artk bende böle perikızı oldum
nereyebende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda
allaah emanet olun konusun kaynasin sayfaalr dolsunnn
YASAK'çığım yapmayı denedim bak bakayım olmuş mu
Bence yeme beni su an hormonlar alt ust zarar veririm bebisineyerimmm seniii
Yoktubi git baakalim doktora örtmenimmmsende pko varmiydi mersah kiscemm
Grsz yasagim gez toz bakayimbende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda
hoşbuldum örtmenim canım benim hala adet olmadınmıaceb bi şeymi var test yaptırdınmı kanda
cig yumurtamisen sogani yap mutlaka. bak benim halam turkenistanda yasiyo o bana 1 bardak raki ve 1 bardak yada avuc siyah uzumu kaynat ve dayanabildigin kadar buharina otur demisti yaptim 3 gun boyunca yumurtlama gunlerimde ve sogan kurude yaptim bebisim benimle bunu da oneriyorum size bende ilkten sacma dedim ama sacma fln degil
cig yumurtamisen sogani yap mutlaka. bak benim halam turkenistanda yasiyo o bana 1 bardak raki ve 1 bardak yada avuc siyah uzumu kaynat ve dayanabildigin kadar buharina otur demisti yaptim 3 gun boyunca yumurtlama gunlerimde ve sogan kurude yaptim bebisim benimle bunu da oneriyorum size bende ilkten sacma dedim ama sacma fln degil
YASAK'çığım yapmayı denedim bak bakayım olmuş mu
loorimm üc günde arkaya arkaya iliskimi olacakkk:26:sadece üc gün yapacaz demi..
bende cikim yola cikacammmm gezmeye gidiyomda
allahim kimseye dermansiz dert vermesin bi yawrumuz olsun diye herseyi yapiyozzzz
mersahım doktora git sende bence ama benim ki gibi tuhaf olanlarına denk gelmeeben yarın kendi doktoruma randevu aldım... kafam rahat artık ama diğer testleride yaptıracağım yükselen birşeyler mi var bakalımmm.... en azından beta 0 onu biliyorum fsh normal onu biliyorum... yarında lh --estradiol vs değerlerine bakılır galibaa.
ipekim artıkın sana uçankuşum
nereyeyasakım yaaaaaw neyse hadi iyi gezmeler gezde hormoncukların düzelsin acık
yardımın için teşekkür ederim, inşallah hamileyimdir de bebeğin haftasınıda yapaliriz birlikte
Bence yeme beni su an hormonlar alt ust zarar veririm bebisine
Yoktugidiyom dr hersey normal diyo hep
Grsz yasagim gez toz bakayim
Evde yaptim gecen gun cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?