- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.321
gunaydinGuzel mutlu gecirecegimiz hayirli bir gun olsun insallah 16:
hepinize günaydın kıscelerim
Ooooooooohhhh missss gibi bi güneşte çıktı
günaydın mersahım.............amin amin inşallahhhh
evet canım miiiiiiiiiiiiis gibi bi güneş var masmavi bulutlar tam gezme havası
sen ne zaman gidiyon doktora:26::26:
Niye sordum biliyomusun lh fsh tan yüksekse düzensizlikler yapabiliyomuş adette ama seninki normal hatta çok iyi stres yapma elbett gelcek kaçışı yok:):)
evet canım sanırım öyle olunca polistikover oluyor... Daha önce öyle birşey söylenmedi hiç.. Değerlerin oldukça iyi demişti doktorum bugün de yapar sanırımmm inşallah bi sıkıntı çıkmaz yine...devlet hastnesindeki doktor sinir etti beni yok yere.....bakalım kendi doktoruma gideyim en iyisi bu olacak muhtemelen söktürücü verecek öyle tabi kaçışıı yok gelecekkk
Gunaydinguzel mutlu gecirecegimiz hayirli bir gun olsun insallah 16:
hepinize günaydın kıscelerim
ooooooooohhhh missss gibi bi güneşte çıktı
günaydııınnnn kızlaaarrr
sen hiç stres yapma vardır bundada bi hayır ki çok şükür herşeyin iyi.. Bizim hormonlar kafasına göre hareket ettiği için ve her birşeyden etkilendiği için bazen aksamalar olabiliyo:)git bakalım en iyisini doktor dicektir eminim
günaydın ipeğimmmgünaydınn kızçelerr
inşallahh......... hoşgeldin canımmHerkese çook mutlu bir gün geçirmesi dileği ile..
doğru söylüyorsun canım sanırım farkın avarmadan stres yaptım sapıttı o dagideceğim birazdan inşallah kendi doktorum rahatlatır beni
günaydın ipeğimmm
inşallahh......... hoşgeldin canımm
Ben dün iş çıkışı eve gidince bir test daha yaptım yine nagatif çıktı. çok üzgünüm neden gelmiyor öyleyse adetim anlamadım 8 gün geçti hiç bir belirti yok(
Ben dün iş çıkışı eve gidince bir test daha yaptım yine nagatif çıktı. çok üzgünüm neden gelmiyor öyleyse adetim anlamadım 8 gün geçti hiç bir belirti yok(
günaydın canm .. kendi druna mı gidicen, ctesi gderm deyodun sankim ??
günaydın basam kızçem nere gittin beya ??
evet öyle diyordum sonra baktım dayanamıyorum nee tezcanlıyım ben Allahım hiç sabrım yok tövbe tövbekendi doktoruma gideyim bütün testlerim yapılsın dedim ipeğim... devlet hastanesinden dr. malum 2 test yaptı gönderdi.. oysa lh e2 vs de bakılmalı adet gecikmelerinde benim kürtajdan sonra e2 yüksekti mesela bunu söylememe rağmen yapmadı... tamam kabul kürtaj sonrası olduğu için normaldi ama hepsine bakılmalı yine de... hem söktücü kullanacaksam başlayayım bir an önce diyorum.. çünkü şişlik ve kasık ağrım var regl olmayınca vücut rahatsız olmaya başladı iyice....
bu ay hepimizin sapıttı canımm.. doktora gitmende fayda var... benim 4 gün geçti ben bugün 2. doktoruma gidiyorumevham yapmak değil ama bi sıkıntı varsa bilmek istiyorumm.. en iyisi bu bence.. sende git istersen canım... eğer yaptırmadıysan hem beta yı hemde diğer hormonlara baktırırsın..
evet öyle diyordum sonra baktım dayanamıyorum nee tezcanlıyım ben Allahım hiç sabrım yok tövbe tövbekendi doktoruma gideyim bütün testlerim yapılsın dedim ipeğim... devlet hastanesinden dr. malum 2 test yaptı gönderdi.. oysa lh e2 vs de bakılmalı adet gecikmelerinde benim kürtajdan sonra e2 yüksekti mesela bunu söylememe rağmen yapmadı... tamam kabul kürtaj sonrası olduğu için normaldi ama hepsine bakılmalı yine de... hem söktücü kullanacaksam başlayayım bir an önce diyorum.. çünkü şişlik ve kasık ağrım var regl olmayınca vücut rahatsız olmaya başladı iyice....
Herkezin gecikiyo benimkide erkenden geliyobu nedir yaa ??
iyice sapıttı bu adetler kızçelerim beaaa
kiz ben burdayim iste oldugum icin, takip ediyorum sizi :) merak etmeyin :)
sen nasilsin canim???
Evlendiğimizden beri hiç gecikmem olmadı, geçen yazdaki hamilelik dışında, o da düşükle sonuçlandı zaten. Aslında dün için dr.dan randevu almıştım ama gidemedim, çook yağmur vardı, eşiminde işi çıktı gidemedim.
Açıkçası gitmekde istemiyorum vaginal ultrason yapıyor diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?