- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.361
bu aralar herkesin gecikiyo sanırım negatif olmasına rağmen gebelik adetler gelmiyo.. bence endişe etme mevsimsel heralde çok kişide üstüste olduğuna göre normal bi durum .. hayırlısı olsun bakalım ..
:80::80::80::80::80::80::80::80:
günaydın canım hoşgeldin aramızagunaydın ark ya anne olmak ne kadar zormus daha dogmadan hergun ıcımde bir kusku ile uyanıyorum. acaba beebegımın kalbı atmaya devam edıyor mu ya bır sey olursa dıye valla kafayı yıcem.. kanamam yok cok şükür ağrımda yok ama hep doktora gıdıp ultrasyonda bakmak ıstıyorum......
walla kimseden fayda yok canim, kendimize iyi bakalim...
Yok canim daha gelmedi, onuda cok özledim..bir gelseydi...benim annem benim dert ortayim....
burnumda tütüyor...dün agliyor, cok duygusal olmus...(sanirim annesinin yoklugunu dün tam anladi)....bende cok üzüldüm
Neyse ben şimdilik ayrılayım, birazdan yine girerim. hepinize iyi sohbetler
sağol ipemmmmmilhanazım sölemişti avatarın neden yok die bende war dedim ama meğersem görünmüomuşşş
bende hemencik koyim dedim. bilerek bu avatarı koydum.. artık şu tacını çıkarıp meleklikten çıksında dünyaya yanıma gelsin meleğim die... uğur amaçlı olsun istedim
ewet canım benim bat 5 nisandı ama nisan1de şaka gibi gelmişti hatırlarsan... (hatta gebe kalma ihtimalim okadar negatifki hiç beklemiyim heveslenmeyim die erkenden koşa koşa geldi kırmızıcıklar)
Herkese merhabaaaaaaaa
kızlar günaydın hepinizeee
uykumu alamadım, gözlerimi zor açık tutuyorum... bu havalardan mı böyle oldum ne? güneş açsa da içimizi ısıtsa, yaz bi gelemedi gitti
Bizim aramizda bir hafta mi varrr??? Senin daha kucuk saniyordummm:))))) kocaman olmys maaasalllah bebissdd
günaydın kıscemoşgeldin beyaaaaaaaaaa gel bi sarılam
gunaydın ark ya anne olmak ne kadar zormus daha dogmadan hergun ıcımde bir kusku ile uyanıyorum. acaba beebegımın kalbı atmaya devam edıyor mu ya bır sey olursa dıye valla kafayı yıcem.. kanamam yok cok şükür ağrımda yok ama hep doktora gıdıp ultrasyonda bakmak ıstıyorum......
oohhhhh sarılalımmm sıkı sıkıı melekimm birazdannnn gitcem bendee anemee
hos buldum nasılsınız... ben ankaradan Elif.. memnun oldum
günnnayyddınnnnn kuşummmm
ah ah olmasmıııı bebğimmm yaa anamıı yaşı kaç olursa olsun anaya doyulurmu
rabbiimmm analarımıza uzun ömür verisnnnn
sarılalım sıkı sıkı bi tanem
neçok geziyon valla
annen yakın galiba :26::26::26:
annenin bi kızımısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?