Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bu aralar herkesin gecikiyo sanırım negatif olmasına rağmen gebelik adetler gelmiyo.. bence endişe etme mevsimsel heralde çok kişide üstüste olduğuna göre normal bi durum .. hayırlısı olsun bakalım ..

aynen ipemmm bende mevsimsell die düşünüorummmm

gunaydın ark ya anne olmak ne kadar zormus daha dogmadan hergun ıcımde bir kusku ile uyanıyorum. acaba beebegımın kalbı atmaya devam edıyor mu ya bır sey olursa dıye valla kafayı yıcem.. kanamam yok cok şükür ağrımda yok ama hep doktora gıdıp ultrasyonda bakmak ıstıyorum......

günaydın canım hoşgeldin aramıza

ah ah olmasmıııı bebğimmm yaa anamıı yaşı kaç olursa olsun anaya doyulurmu

rabbiimmm analarımıza uzun ömür verisnnnn

ammminnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmm ipemle sana böle birer melek versimn rabbim tez vakkiye yeni avatarlarınızz uğurlu gelsinnn

Allahh evladınııı bağışlasınn bitanemmmm

sen hep ii düşünnn canımmm inş. bir sorun yokturrr

günnnayyddınnnnn kuşummmm

günaydin caniiimmmm

ah ah olmasmıııı bebğimmm yaa anamıı yaşı kaç olursa olsun anaya doyulurmu

rabbiimmm analarımıza uzun ömür verisnnnn

evet yaaa..annemi telefonda öyle duyunca cok üzüldüm...birde tuturmus, hep ölüm aklima geliyor, acaba ölecemi ben diyip duruyor.
evin isini bitirecem bugün sonrada rahatlicam insallah...aksam yapa bilirim anca..

sarılalım sıkı sıkı bi tanem
neçok geziyon valla
annen yakın galiba :26::26::26:
annenin bi kızımısın yoksa

yok beaaa melekimmmm nere gezyım te koca haftadırr evdeyimmmm

evet kızçem tek kızmmm ama göremeyebilirmmm annemi bugünn gidiş amacım farklı orayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…