Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi diyelim iyi olsun tatlım aynen çalışmaca uğraşmaca işte ... annen geldimi artık ??

walla kimseden fayda yok canim, kendimize iyi bakalim...

Yok canim daha gelmedi, onuda cok özledim..bir gelseydi...benim annem benim dert ortayim....
burnumda tütüyor...dün agliyor, cok duygusal olmus...(sanirim annesinin yoklugunu dün tam anladi)....bende cok üzüldüm

neka tatlı avatarın var cnm erken mi geldi senin de ?? demekki mevsimsel herkes de bi karışıklık var bu ay ???..

sağol ipemmmmm ilhanazım sölemişti avatarın neden yok die bende war dedim ama meğersem görünmüomuşşş
bende hemencik koyim dedim. bilerek bu avatarı koydum.. artık şu tacını çıkarıp meleklikten çıksında dünyaya yanıma gelsin meleğim die... uğur amaçlı olsun istedim
ewet canım benim bat 5 nisandı ama nisan1de şaka gibi gelmişti hatırlarsan... (hatta gebe kalma ihtimalim okadar negatifki hiç beklemiyim heveslenmeyim die erkenden koşa koşa geldi kırmızıcıklar )

yok canım vajinal yapılmıyorr:26:

heeheee galiba öyle tatlımm yaa...... benim korkum hormonlarda bi tuhaflık olması e2 gibi mesela :S yoksa biliyorum 3. günü gidilmeli... bu ay kontrolüm vardı adetin 2-3. günü gel demişti doktorum ama olmayınca gideyim dedim.. hemen gelirse 3. günü bi daha gideceğim mecburen zatenn

ah canım yaa anneler kadar kıymetli bi varlık varmı 2 cihandada ya... ben anneme çok yakın oturuyorum 2 sokak var aramızda.. her akşam üstü iş çıkışı mutlaka uğrarım kave içeriz.. bi gün uğramasam 2.gün kesin uğrarım özlüorum.. dayanamıorum.. Allah ana-babalarımızı başımızdan eksik etmesin.. bide bu bebiş düşündüğümüzden beridir adaha bi farklı oldum anneme karşı.. şekilden şekle girioruz, kendi sağlığımdan öte daha olmayan bebişin sağlığını düşünüoru m filan.. şimdi annemi daha bi iyi anlıorum..
seninde annenin kimbilir ne anıları vardır annesile yokluğunu bukadar farkediyo... artık onun kolu kanadı sensin.. annesinin yerini tutamazsın ama en azından onun annesine verdiği değeri seninde kendisine verdiğini hissediyorsa ne mutlu ona!!

kızlar günaydın hepinizeee

uykumu alamadım, gözlerimi zor açık tutuyorum... bu havalardan mı böyle oldum ne? güneş açsa da içimizi ısıtsa, yaz bi gelemedi gitti

canım sen ne zamandır istiyosun bebek evleneli 3 yıl olmuş sanırım :26::26:

bende ayni canim, annem benim cok kiymetlidir..onu cok özledim...ikimizin iliskisi, anne, kiz, arkadas, dert ortagi, yani hersey...
amin eksik etmesin canim,.....cok sanliyim bu yönde canim, cok anlayisli, cok iyi bir ailem var...(esimin ailesi illaalllaaahhh getiriyor).

evet..canim cok duygusaldi, cok üzüldüm, hüngür hüngür agliyordu...cok üzüldüm, evet cok anilari vardir onlari hatirliyordur, simdi yanliz oldugunu anlamistir dedim kendi kendim

canım sen ne zamandır istiyosun bebek evleneli 3 yıl olmuş sanırım :26::26:

ewet canım 3 yıldır ewliyim ama 6. denememiz kasımdan buay.. kasımdaki adetten sonra bidaha korunma hapımı içmedim.. beklioruz inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder

Ben dün iş çıkışı eve gidince bir test daha yaptım yine nagatif çıktı. çok üzgünüm neden gelmiyor öyleyse adetim anlamadım 8 gün geçti hiç bir belirti yok (

ahh canımm üzülme bu ay ortak sonurunnn geç gelen kırmzılarrr

ewet canım 3 yıldır ewliyim ama 6. denememiz kasımdan buay.. kasımdaki adetten sonra bidaha korunma hapımı içmedim.. beklioruz inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder
o zaman korkma canım hapın etkisi vardır belki
olur inş en kısa zamanda
niye hapla korundun ki eşin korunsaydı daha iyi olurdu aslında sende gereksiz yere ilaç almak zorunda kalmazdın bence:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…