- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.341
iyi diyelim iyi olsun tatlım aynen çalışmaca uğraşmaca işte ... annen geldimi artık ??
neka tatlı avatarın var cnmerken mi geldi senin de ?? demekki mevsimsel herkes de bi karışıklık var bu ay ???..
Evlendiğimizden beri hiç gecikmem olmadı, geçen yazdaki hamilelik dışında, o da düşükle sonuçlandı zaten. Aslında dün için dr.dan randevu almıştım ama gidemedim, çook yağmur vardı, eşiminde işi çıktı gidemedim.
Açıkçası gitmekde istemiyorum vaginal ultrason yapıyor diye(
hormonlarına zaten adetn 2. günü bakılması gerekir, şimdi vereceğin sonuçlar yanıltıcı olabilir ama ynede sen bilrisin tatlım .. zaten sen takmıyorum yazıyosun buraya ama kafan sadece bunlarla meşgulgit bakalım bi izah et durumunu kendi doktorun neler dicek bakalım ?? inşallah rahatlatır seni biraz ... o rahatsızlıkları çok iyi bilirim, uzun süre idare etmek zorunda kalmıştım ya ben de
walla kimseden fayda yok canim, kendimize iyi bakalim...
Yok canim daha gelmedi, onuda cok özledim..bir gelseydi...benim annem benim dert ortayim....
burnumda tütüyor...dün agliyor, cok duygusal olmus...(sanirim annesinin yoklugunu dün tam anladi)....bende cok üzüldüm
canım sen ne zamandır istiyosun bebek evleneli 3 yıl olmuş sanırım :26::26:sağol ipemmmmmilhanazım sölemişti avatarın neden yok die bende war dedim ama meğersem görünmüomuşşş
bende hemencik koyim dedim. bilerek bu avatarı koydum.. artık şu tacını çıkarıp meleklikten çıksında dünyaya yanıma gelsin meleğim die... uğur amaçlı olsun istedim
ewet canım benim bat 5 nisandı ama nisan1de şaka gibi gelmişti hatırlarsan... (hatta gebe kalma ihtimalim okadar negatifki hiç beklemiyim heveslenmeyim die erkenden koşa koşa geldi kırmızıcıklar)
kızlar günaydın hepinizeee
uykumu alamadım, gözlerimi zor açık tutuyorum... bu havalardan mı böyle oldum ne? güneş açsa da içimizi ısıtsa, yaz bi gelemedi gitti
ah canım yaa anneler kadar kıymetli bi varlık varmı 2 cihandada ya... ben anneme çok yakın oturuyorum 2 sokak var aramızda.. her akşam üstü iş çıkışı mutlaka uğrarım kave içeriz.. bi gün uğramasam 2.gün kesin uğrarım özlüorum.. dayanamıorum.. Allah ana-babalarımızı başımızdan eksik etmesin.. bide bu bebiş düşündüğümüzden beridir adaha bi farklı oldum anneme karşı.. şekilden şekle girioruz, kendi sağlığımdan öte daha olmayan bebişin sağlığını düşünüoru m filan.. şimdi annemi daha bi iyi anlıorum..
seninde annenin kimbilir ne anıları vardır annesile yokluğunu bukadar farkediyo... artık onun kolu kanadı sensin.. annesinin yerini tutamazsın ama en azından onun annesine verdiği değeri seninde kendisine verdiğini hissediyorsa ne mutlu ona!!
canım sen ne zamandır istiyosun bebek evleneli 3 yıl olmuş sanırım :26::26:
Gunaydinguzel mutlu gecirecegimiz hayirli bir gun olsun insallah 16:
günaydın mersahım.............amin amin inşallahhhh
hepinize günaydın kıscelerim
ooooooooohhhh missss gibi bi güneşte çıktı
günaydın kıscemgüünnnayydddınnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
Herkese çook mutlu bir gün geçirmesi dileği ile..
günnnayyydınnnnn ipemmmmmmmmmmmmm
günaydın kıscemoşgeldin beyaaaaaaaaaa gel bi sarılam
Ben dün iş çıkışı eve gidince bir test daha yaptım yine nagatif çıktı. çok üzgünüm neden gelmiyor öyleyse adetim anlamadım 8 gün geçti hiç bir belirti yok(
o zaman korkma canım hapın etkisi vardır belkiewet canım 3 yıldır ewliyim ama 6. denememiz kasımdan buay.. kasımdaki adetten sonra bidaha korunma hapımı içmedim.. beklioruz inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?