- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.501
kızlar sonuçlarım çıktı yarın gidiyorum doktora....................lh biraz daha yüksek çıkmış ilk kez böyle oldu aslında normal değerler adetliyken olan ama belki de bundandır gecikme...bu durumda polistikover dan bahseder mi bilemiyorum...
Estradiol 89.33
fsh 5.50
lh 5.80
kızlar sonuçlarım çıktı yarın gidiyorum doktora....................lh biraz daha yüksek çıkmış ilk kez böyle oldu aslında normal değerler adetliyken olan ama belki de bundandır gecikme...Bu durumda polistikover dan bahseder mi bilemiyorum...
estradiol 89.33
fsh 5.50
lh 5.80
kızlar sonuçlarım çıktı yarın gidiyorum doktora....................lh biraz daha yüksek çıkmış ilk kez böyle oldu aslında normal değerler adetliyken olan ama belki de bundandır gecikme...Bu durumda polistikover dan bahseder mi bilemiyorum...
estradiol 89.33
fsh 5.50
lh 5.80
AMİNNN!!! ALLAH'ım hepinizin duasını kabul etsin, hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip burda.. 3 aylar yaklaşıyor hiçbirimiz için boş geçmeyecek bu mübarek günler emin olun. Yüreğim öyle diyor.
Bende bu ay bole bisi olcagini hic tahmin etmiyodumbakalim daa neler yasiyacagiz. rabbim aratmasin bir an once hepimize saglikli sihatli nasip etsin
Tatlim ben simdi cikiyom duami okuyayim bide hastane bulayim kendime
hay ağzın bal yesin senin beya .. ne güzel olcak patır patır herkescikler hamiş kalcak mubarek günlerde inşallahsonra doğurcaz yılbaşında mini mini bebişlerimizi
tamam bebeeemmm yine gel hadi byes
selam tatlim.Estradiolu bilmiyom da fsh lh iyi canim dr regl sokturucu verdi mi
normal görünüyor sanırım bence endişe edicek bişey yok ..
genelde adetin 3 günü yapılan testlerimde fsh 3-4 aralığında lh de 2-3 aralığında çıkardı benim... Bende endişelenmiyorum arada ufak bi fark var fsh daha yüksek olmalı normalde ama endişe edecek bi fark yok gibi.. Göreceğiz artık canımmm yarın
Bu günlük bu kadar..
Hepinizi öpüyorum, namazımda dualarım sizlerle olacak.
cnm ya görmedm hoşgeldinKimse yok selamim havada asili kapdi
yarın sabah tekrar gideceğim canım,,verir muhtemelen söktürücü canım.. bu doktor rahatlattı beni şükür ama biraz bu konudan uzak durma kararı aldım.. yani değerler,yumurtlama günleri,batı bekleme vs. gibi şeyler.... kafa yormak istemiyorum çünkü adet gecikmemi buna bağladım doktorum bile stres yaptın mı senin değerlerin hep iyiydi dedi... eşimde yasakladı ne oluyor sana dedi..... nasılsa sağlıkla geleceği zaman istiyorum Rabbimden bebeğimi... en azından bu süreçte kafa yorup sağlığımdan olmayayım,,daha ilk ayımda böyle olduysam sonra ne olur bilemiyorum...................mersahım sende uzatma canım git doktora mutlaka....
ağzına sağlık canım inşallah hepimizin dualarıyla evlatcıklarımıza kavuşucaz canım :))
cnm ya görmedm hoşgeldin
zuhalim ben biara baya kötü oldum anlıyorum seni ama çok geçerli bisürü olumsuz sebebim vardı da öle oldum .. sen kabul ediyosun ki kendikendine yaptın( ben burda her mesajını okurken zaten anlydum senin gerlimini .. mesajlara yazysun ne zamansa o zaman hiç takmyrum diye, ama o duygun bana fazlasıyle geçiyodu kuzum.. yapma böle kendine, hem sorun yok hem kendikendini karıştırdın sen tatlım ya.. istersen topiğe gelme, istersen alışveriş yap, nasıl yaparsın bilmyrum ama kafanı rahatlatmanın yolunu bul canım.. ben bile hala sorunlar sürmesine rağmen boşvermeye çalışyorum .. sizler çok daha rahatlıkla bunu yapabilirsiniz .. ne de olsa ekstra sıkıntı yapınca bişey geçmiyoki elimize olumsuzluklardan başka (
Bugün cok sessiz burasi neden
walla canım ilhanazım yokyasakhayal yok basa yok kaamelimi ne zamandır göremiyorum hancek yok zikzak geldi hemen gitti melekim yok örtmenim de gitti zuhalim de keyfsiz braz esraengiz yok buryuk da yoık gerisini saymayım artık kızçeler bugn topiği boşladı o bi belli
ee benm çene de anca buka be tatlım, hem çalışınca bugn işler de hareketlki biraz anca oluyo :26: kızçeler gibim hızlanamadım ki daha tam :99::99::99::99:[/QUOT
yokta yok yani kizlarn isi var heralde hep:27
zuhalcim bak benimde dururmum aynı bende aralıkta kürtaj oldum ve hiç korunmadım bebek isiyorum ama kafayı çok yoruyoruz bence biraz uzak durmalıyız bu konulardan.....
ağzına sağlık canım inşallah hepimizin dualarıyla evlatcıklarımıza kavuşucaz canım :))
cnm ya görmedm hoşgeldin
zuhalim ben biara baya kötü oldum anlıyorum seni ama çok geçerli bisürü olumsuz sebebim vardı da öle oldum .. sen kabul ediyosun ki kendikendine yaptın( ben burda her mesajını okurken zaten anlydum senin gerlimini .. mesajlara yazysun ne zamansa o zaman hiç takmyrum diye, ama o duygun bana fazlasıyle geçiyodu kuzum.. yapma böle kendine, hem sorun yok hem kendikendini karıştırdın sen tatlım ya.. istersen topiğe gelme, istersen alışveriş yap, nasıl yaparsın bilmyrum ama kafanı rahatlatmanın yolunu bul canım.. ben bile hala sorunlar sürmesine rağmen boşvermeye çalışyorum .. sizler çok daha rahatlıkla bunu yapabilirsiniz .. ne de olsa ekstra sıkıntı yapınca bişey geçmiyoki elimize olumsuzluklardan başka (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?