Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

vur vurrryaw insaalhhhh sonucun temiz cikarrr.bekliycem böyle dört gözle sonucunu

ben şekil itibari ile zati 4 göz olduğumda o tabire çokk iii uyuyorummm yasakımmm :103::103::103: inş.. iiyi çıkıcakkk öle hissediyorummm bi gideyim de salıı

kocalarda biseyler yapsij yani oyle kolay kolay olmuyo bu isler kizlar naz yapin olmadik seyler isteyin durun ne olucak bi kere oluyo bu sonra niye yapmadim demeyin
Evettt Loriiciimm Çok haklısın...Bak ben zamanında yapmadım şimdi çoookk pişmanımmm.......

[QUOTE=ilhanazz;28960650]bende normalde et yemem hiççç ama hamişken canım hep lahmacun falan çekerdiii hiç yemedim haa tadını bilmem nasıl olurda insanın canı ister dimmii [/QUOTE]

Ovvvv lahmacun krizine ben de çok girerdim......Ama lahmacundan bol ne var memlekette.......Keşke zor şeyler , bulunmucak mamişler çeksedi canIM.......

aMA ŞİMDİ benim yapamadığımı KIZÇem yapıyor saolsun......

HAylciiimmm ben de azcık fırsat buldum mu buraya geçiyorum hemen......Çok yoruluyorum burda azcık dinleniyom......Şimdi kalkçam kızçem beni bekliyor........

Bebiş olsun da görücem ben siziii....Burda A harfi yazmaya bile zamanınız kalmıcak......

maşşallhhh lorimmm valla çok duygulandımmmm Allahım inşallahhhh sana bağışlasınn Rabbimmmm kıucaklamayıı uuzn öpmeyyii kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnnnn çokk mutlu oldumm çokkkkkkkkkkkkAllahım nazarlardan saklasınn kem gözlerden korusun inş..

inşallah rüyammm yaaa olsunn biz bizi anlarızzz yazamayıncaa yeterki olsunn Rabbim hepimize kısmet etsin inş.

coook sagol tatlim ya rabbim sizlerede yasatsin tum bu duygulari rabbim sizlerede en kisa zamanda versin

yerim senin kizceniiiyaw firsat buldukca gel yanimizaaa cok tatlisinnn böyle konusmalara gülüsmelere ihtiyacimiz var moralimizde iyi oluyo böyle sohbetler oluncaa....ahh ruyammm minikkusumm olsunda insalalahhh yazmayalim a harfini canim benimmm

coook sagol tatlim ya rabbim sizlerede yasatsin tum bu duygulari rabbim sizlerede en kisa zamanda versin

inşallah lorşmm inşallah hayırılısı inşallahhh
görünce ağlamışındırr kız ben bile ağlıyorummm çok sevindimmm valla

inşallah lorşmm inşallah hayırılısı inşallahhh
görünce ağlamışındırr kız ben bile ağlıyorummm çok sevindimmm valla

yoook balimm aglama yaaa valla bende kotu oluyorumm koymasamiydim bilemedim :26:

yok ben aglamadim sadece saf gibi guldum o kadar

Kızlarr ben de koyim mi bebişin ultrason görüntüsünü.......

Ayıp olur mu size.....:26::26::26::26:

aaglamaaaaaa kelebemmmmmmmmhepimiz koyacaz insalalhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…