- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.241
vur vurrryaw insaalhhhh sonucun temiz cikarrr. bekliycem böyle dört gözle sonucunu
gercektenmi ilhannazzimmm
güzellikler benim işim var dısarda çıkmam gerek...görüşüruz
Evettt Loriiciimm Çok haklısın...Bak ben zamanında yapmadım şimdi çoookk pişmanımmm.......kocalarda biseyler yapsij yani oyle kolay kolay olmuyo bu isler kizlar naz yapin olmadik seyler isteyin durun ne olucak bi kere oluyo bu sonra niye yapmadim demeyin
ruyammmmmmmmmmmmmmmmmm nörüyonn yawww
bende napim kk da sürünüyommmmbende su an calisma neyim yok bak aklimiz hemen o ise gidiyoo hemenn martta arastirma yaptirtiracammm.. burda kizcelere doktorluk ne yapiyomm elim sifalida loorim öyle hamile kaldii
HAylciiimmm ben de azcık fırsat buldum mu buraya geçiyorum hemen......Çok yoruluyorum burda azcık dinleniyom......Şimdi kalkçam kızçem beni bekliyor........
Bebiş olsun da görücem ben siziii....Burda A harfi yazmaya bile zamanınız kalmıcak......
maşşallhhh lorimmm valla çok duygulandımmmmAllahım inşallahhhh sana bağışlasınn Rabbimmmm kıucaklamayıı uuzn öpmeyyii kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnnnn çokk mutlu oldumm çokkkkkkkkkkkk Allahım nazarlardan saklasınn kem gözlerden korusun inş..
HAylciiimmm ben de azcık fırsat buldum mu buraya geçiyorum hemen......Çok yoruluyorum burda azcık dinleniyom......Şimdi kalkçam kızçem beni bekliyor........
Bebiş olsun da görücem ben siziii....Burda A harfi yazmaya bile zamanınız kalmıcak......
coook sagol tatlim ya rabbim sizlerede yasatsin tum bu duygulari rabbim sizlerede en kisa zamanda versin
ayyyyyyy ne kadar guzelll yaa coook sagolll balimmmm rabbim sizlerede veriri insallah
inşallah lorşmm inşallah hayırılısı inşallahhh
görünce ağlamışındırr kız ben bile ağlıyorummm çok sevindimmm valla
maşşallhhh lorimmm valla çok duygulandımmmmAllahım inşallahhhh sana bağışlasınn Rabbimmmm kıucaklamayıı uuzn öpmeyyii kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnnnn çokk mutlu oldumm çokkkkkkkkkkkk Allahım nazarlardan saklasınn kem gözlerden korusun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?