Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nie erken yasakımmm adetimi bekleseydim yawww yoksaa

yaw kötü anlamda sölemedimmm erkene vermisler randevuyu dedimm.belki doludur gecte verebilirler anlaminda söylemistimm.iyi iste testide yaparlarsa sonucunu beklersinnn.yaw bende iyice karistirdimmm kim cözecek simdik bizii

nazim doktorami gidiyosun...

evet lorimmm kan pıhtılaşma testi yaptırcammm yasakım haklı kfamda sonradan şüpheler olcana şimdidenn atayım şüpheleri dolduyayım göbeciğimiii

cilekmi

yaw kötü anlamda sölemedimmm erkene vermisler randevuyu dedimm.belki doludur gecte verebilirler anlaminda söylemistimm.iyi iste testide yaparlarsa sonucunu beklersinnn.yaw bende iyice karistirdimmm kim cözecek simdik bizii

anladımmm tatlımmm yawww bende ilk senin ilk şimdi dedğin gibi anladım dı sonrada yok belki onu dememiştir dedmmm iyice karışcak sankiii yawww nese yasakım 1 ay sonra veriolarmış sonuçlarıı

benim bu halim ne zamana kadar devam edicek bilmiyorum ya adam da cok gider ya gecenin 4unde gitse bile hic bi yer acik degil belki biraz ayik olsam ona daha neler yaptirirdim da sabah uyandim diyo boyle boyle yaptin

bENim GİBİ olursan doğurana kadar devam eder canIM.... Şaka bir yana da KOcişe kızma sakın gece gece istediklerimi almıyon diye.....Yazıık onlara da yavv..

Ben kocişimden hep bulunabilcek şeyler istemiştim..O da hep alıyordu sağolsun.......Ama bi gün kıŞ ortasında bi şey çekti caNIm......
Onu da aradı buldu aldı............. Valla beBiş büyüdükçe açılır iştahın.......Ben 20 kilo almıştım nerdese hamileken.... ...

anammmmmm ben dikkat ediyorum canimm canim istesede herseyi alamiyorum malumm cok uzak gitmeye gozum kesmiyo sonra geciyo zaten ama gecirene kadar atla karayi seciyorumm

anammmmmm ben dikkat ediyorum canimm canim istesede herseyi alamiyorum malumm cok uzak gitmeye gozum kesmiyo sonra geciyo zaten ama gecirene kadar atla karayi seciyorumm

Ahh canımm sen de bendensin aynı...... Ama ben BU kızların böyle yapacaklarını Hİİçççç sanmıyorum demi kızlar....Yandı bunların kocişleri......

anladımmm tatlımmm yawww bende ilk senin ilk şimdi dedğin gibi anladım dı sonrada yok belki onu dememiştir dedmmm iyice karışcak sankiii yawww nese yasakım 1 ay sonra veriolarmış sonuçlarıı

ortalama bi ayda cikiyo ilhannazimm olsun minikkusumm zaten bu ay hamile degilsindir gelcek ay ciksa bile sende hamile olsan bile sonucunu alirsin ozamana gerekirse hemen igneye baslarsin inslaalhta gerekmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…