- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.201
yasakımmm yawww adetimi beklicektm ranevu için erken almışın dedinnn
nie erken yasakımmmadetimi bekleseydim yawww yoksaa
yeniden başlattt bebeğimmm yawww
nazim doktorami gidiyosun...
Ben geldimm kizlar gecmisi okuyamadim baya kalabaligizz
kan vermeye gittim 2 tup kan aldi bide idrar simdi her gittigimde kanda idrarda alicakmis :26:
bu arada gece esimi uyandirmisim mutfakta cilek var getirirmisin demisim oda gitmis bakmis gelmis bana demis ki yok bende bi daha yatmisim hic bisey hatirlamiyorum
yaw kötü anlamda sölemedimmm erkene vermisler randevuyu dedimm.belki doludur gecte verebilirler anlaminda söylemistimm.iyi iste testide yaparlarsa sonucunu beklersinnn.yaw bende iyice karistirdimmm kim cözecek simdik bizii
benim bu halim ne zamana kadar devam edicek bilmiyorum yaadam da cok gider ya gecenin 4unde gitse bile hic bi yer acik degil belki biraz ayik olsam ona daha neler yaptirirdim da sabah uyandim diyo boyle boyle yaptin
evet lorimmm kan pıhtılaşma testi yaptırcammmyasakım haklı kfamda sonradan şüpheler olcana şimdidenn atayım şüpheleri dolduyayım göbeciğimiii
evet canim ya bakalim artik ne olucak hayirlisi
bizimki fena olucak ya uykumda bile biseyler cekiyo canim nasil oluyo bu anlamiyorum ama
Hosbulduk bebekler
hee yaaa
bENim GİBİ olursan doğurana kadar devam eder canIM....Şaka bir yana da KOcişe kızma sakın gece gece istediklerimi almıyon diye.....Yazıık onlara da yavv..
Ben kocişimden hep bulunabilcek şeyler istemiştim..O da hep alıyordu sağolsun.......Ama bi gün kıŞ ortasında bi şey çekti caNIm......
Onu da aradı buldu aldı.............Valla beBiş büyüdükçe açılır iştahın.......Ben 20 kilo almıştım nerdese hamileken.... ...
heee anladim canimm yaptir tabiki sonrada gelsin bebisler
evet lorimmm kan pıhtılaşma testi yaptırcammmyasakım haklı kfamda sonradan şüpheler olcana şimdidenn atayım şüpheleri dolduyayım göbeciğimiii
loorim aldirsaydin yaw büyük marketlerde bulunurdu 250 gr cik kadarr
loorim aldirsaydin yaw büyük marketlerde bulunurdu 250 gr cik kadarr
anammmmmm ben dikkat ediyorum canimm canim istesede herseyi alamiyorum malumm cok uzak gitmeye gozum kesmiyo sonra geciyo zaten ama gecirene kadar atla karayi seciyorumm
anladımmm tatlımmm yawww bende ilk senin ilk şimdi dedğin gibi anladım dı sonrada yok belki onu dememiştir dedmmm iyice karışcak sankiii yawww nese yasakım 1 ay sonra veriolarmış sonuçlarıı
kizlar ilk doktora gittigimde ultrason foto almistim koyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?