- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.221
Ahh canımm sen de bendensin aynı......Ama ben BU kızların böyle yapacaklarını Hİİçççç sanmıyorum demi kızlar....Yandı bunların kocişleri......
ilhannazim pazartesi günü ne diyecegini söylüycemyinee unutma 3 düsükkk varrr
Ahh canımm sen de bendensin aynı......Ama ben BU kızların böyle yapacaklarını Hİİçççç sanmıyorum demi kızlar....Yandı bunların kocişleri......
güzellikler benim işim var dısarda çıkmam gerek...görüşüruz
kOy hadi avatarına görelim...Fasulye taneciğini......
çok pis plan yaptımm yasakımmmdicemki ilk düşüğümm yeni evlendiğimde oldu çok küçükmüş daha kendiliğnden düşmüş doktor biilaç vs vermedi diycem sonra bi kaç ay sonra kimyasal gebelik yaşadım dicemm sonra ara verdik en son aralıkta hamile kaldım bu sefer dikkat ettim ama8. haftada kalbi durmu dicemmm duydum böle düşükler olduğunda kan pıhtılaşması olabilirmiş die bende beklemeden yaptırmak istiyorum dicmmm
ruyammmm yaw ben hic asermiyommbenim herif rahat o zorla biseyler alip geliyo benim hamileliklerim hic nazli olmuyo yaww
çok pis plan yaptımm yasakımmmdicemki ilk düşüğümm yeni evlendiğimde oldu çok küçükmüş daha kendiliğnden düşmüş doktor biilaç vs vermedi diycem sonra bi kaç ay sonra kimyasal gebelik yaşadım dicemm sonra ara verdik en son aralıkta hamile kaldım bu sefer dikkat ettim ama8. haftada kalbi durmu dicemmm duydum böle düşükler olduğunda kan pıhtılaşması olabilirmiş die bende beklemeden yaptırmak istiyorum dicmmm
kizlar ilk doktora gittigimde ultrason foto almistim koyim mi
masalalhhhhh harikasinn sonundaki aglama dahada harikaydiiiiiii
Yasak hayalll......... sen neler yapıyon bakalım anlat.....
Ahh canımmmm....Olsun da bebeişin bol bol aşer arkadaşım......Biz bulup yollarız kargola..ruyammmm yaw ben hic asermiyommbenim herif rahat o zorla biseyler alip geliyo benim hamileliklerim hic nazli olmuyo yaww
sayfaya koyucam tatlikomm koymaya ugrasiyorum
canevinden vurcamm yasakımmmminş. sonuçta beni güldürür
bende normalde et yemem hiççç ama hamişken canım hep lahmacun falan çekerdiiihiç yemedim haa tadını bilmem nasıl olurda insanın canı ister dimmii
Ahh canımmmm....Olsun da bebeişin bol bol aşer arkadaşım......Biz bulup yollarız kargola...........Bebiş olunca da görmeye geliriz ilk uçakla....
hep beraber................
lorine cabuk koy ben çıkmadan hadi kuzucum catlarım gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?