Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ahh canımm sen de bendensin aynı...... Ama ben BU kızların böyle yapacaklarını Hİİçççç sanmıyorum demi kızlar....Yandı bunların kocişleri......

kocalarda biseyler yapsij yani oyle kolay kolay olmuyo bu isler kizlar naz yapin olmadik seyler isteyin durun ne olucak bi kere oluyo bu sonra niye yapmadim demeyin

ilhannazim pazartesi günü ne diyecegini söylüycem yinee unutma 3 düsükkk varrr

çok pis plan yaptımm yasakımmm dicemki ilk düşüğümm yeni evlendiğimde oldu çok küçükmüş daha kendiliğnden düşmüş doktor biilaç vs vermedi diycem sonra bi kaç ay sonra kimyasal gebelik yaşadım dicemm sonra ara verdik en son aralıkta hamile kaldım bu sefer dikkat ettim ama8. haftada kalbi durmu dicemmm duydum böle düşükler olduğunda kan pıhtılaşması olabilirmiş die bende beklemeden yaptırmak istiyorum dicmmm

Ahh canımm sen de bendensin aynı...... Ama ben BU kızların böyle yapacaklarını Hİİçççç sanmıyorum demi kızlar....Yandı bunların kocişleri......

ruyammmm yaw ben hic asermiyomm benim herif rahat o zorla biseyler alip geliyo benim hamileliklerim hic nazli olmuyo yaww

masalalhhhhhharikasinn sonundaki aglama dahada harikaydiiiiiii

ruyammmm yaw ben hic asermiyomm benim herif rahat o zorla biseyler alip geliyo benim hamileliklerim hic nazli olmuyo yaww

bende normalde et yemem hiççç ama hamişken canım hep lahmacun falan çekerdiii hiç yemedim haa tadını bilmem nasıl olurda insanın canı ister dimmii

vayyyyyyyyyyyyyy planlara baak yaaa

Yasak hayalll......... sen neler yapıyon bakalım anlat.....

ruyammmmmmmmmmmmmmmmmm nörüyonn yawww

bende napim kk da sürünüyommmmbende su an calisma neyim yok bak aklimiz hemen o ise gidiyoo hemenn martta arastirma yaptirtiracammm..burda kizcelere doktorluk ne yapiyomm elim sifalida loorim öyle hamile kaldii

Ahh canımmmm....Olsun da bebeişin bol bol aşer arkadaşım......Biz bulup yollarız kargola...........Bebiş olunca da görmeye geliriz ilk uçakla....
hep beraber................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…