Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbibtem kolay gelsinnnmiamorem kara oglani gördümü

bende basliycam bahar temizligine

burda saat 12 daha aynurummmm

demek regli gelmek istemedin yanimiza temizcek olup geldinbu demek oluyoki en az 3 hafta hergübn bizlesin regline kadarrrrbende iiyiym kiscem sükür bende demir eksikligi cikti hap kullaniyom simcikkk

a pardon canım yaa

aynen oyle Allahın izniyle nazımla du a işni konuştuk biraz onun için gelmiştm sonra muhabbet uzadı bole iştee

hımm anladm canım inşallah şifanı bulursun tez zamanda

bende erdim sizlere kavustum o ne öyle kacak yazmaalar nebende cikacam cankusumm sizi ösledim bi bakim demistimmm

yatak dinlenekk kzçelerr

cumaya dinç girelimmmmm

rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn inş....

cannkuşlarımmm yatyommmm bnnn kocişşş huysuzlamadann kaçimmmm

muradımada erdimm zzatiiii

allah ratlık versinnnn

ii gecelernizzz olsunnn

yasakımm sen de geç kalma bebemmm dinlennnn

Hepimizin uykusu gelmiş anlaşılan:)))Bende suyumu içeyimde yatayım kocacığımın yanına :))))

habbitem yorma kendin iartikin ne temizliyon durmadan öleemorem sen yapacanmi temizlik

Halıları ve koltukları yıkadım habibtemm makinayla miss oldu evim birtek salonun halısı kaldı cumartesi hava güzel olurssa onuda yıkayacağım Allahın izniyle bitiyo o zaman:)))))

yatak dinlenekk kzçelerr

cumaya dinç girelimmmmm

rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn inş....

Yarın uzun olacak benim içinde:)))Sarma yapıcam miamoreme:))))Çok severmiş sarmayı:)))Bitirmem gereken örgüm var:))))Dualarım var Allahın izniyle bitiricem hepsini inşallah.....

Halıları ve koltukları yıkadım habibtemm makinayla miss oldu evim birtek salonun halısı kaldı cumartesi hava güzel olurssa onuda yıkayacağım Allahın izniyle bitiyo o zaman:)))))

güle güle kirletinnama bitir artikin kiscemmm :26:yorma kendiniii

Yok habibtemm suya temas etmedim hiç çoraplarım ve terliklerimi hiç çıkarmadım makinayla yıkadım hepsini:))))Maşallah dün yumurtladım bilem ben:)))

iyi makinayla yikamisinn bende kendin hani yere seripte yikadin sanmistim bol suylaiyi caliisn kolay gelsinn

aynen kızlar aynur da kaçarrr
cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
iyi geceelrrr aynurumm
Yarın uzun olacak benim içinde:)))Sarma yapıcam miamoreme:))))Çok severmiş sarmayı:)))Bitirmem gereken örgüm var:))))Dualarım var Allahın izniyle bitiricem hepsini inşallah.....

cok isin varmis habbitemmmsende cik artikin bende cikimmmm iyi gecelerrrr allaha emanet olll

Cumartesiye bitecek inşallah habibtemmm:))))Allah razı olsun habibtemmm temizlik gibisi varmı yaa miss gibi kokuyor ev

habbitem sen eve lazimsin valla esin cok sansliibenim giibm tembeller de senden etkilenerek temizlige baslamaya karar verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…