- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.881
Miamoremle yarın akşam buluşacağız habibtemm,ben bu aralar bahar temizliğine verdim kendimi naz şahit buna:)))Bugünde anneciğime gittim dün akşam yemeğe davetliydim:)))Öyle artık günler yoğun geçiyor habibtemm ama her fırsatta gelmeye çalışıyorum:)))
burda saat 12 daha aynurummmm
demek regli gelmek istemedin yanimiza temizcek olup geldinbu demek oluyoki en az 3 hafta hergübn bizlesin regline kadarrrr bende iiyiym kiscem sükür bende demir eksikligi cikti hap kullaniyom simcikkk
bende erdim sizlere kavustum o ne öyle kacak yazmaalar ne bende cikacam cankusumm sizi ösledim bi bakim demistimmm
cannkuşlarımmm yatyommmm bnnn kocişşş huysuzlamadann kaçimmmm
muradımada erdimm zzatiiii
allah ratlık versinnnn
ii gecelernizzz olsunnn
yasakımm sen de geç kalma bebemmm dinlennnn
iivettttt hancekiminn temizlikkkkk hastası olduğuna şahiidmmmmm
iivettttt hancekiminn temizlikkkkk hastası olduğuna şahiidmmmmm
yatak dinlenekk kzçelerr
cumaya dinç girelimmmmm
rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn inş....
habbitem yorma kendin iartikin ne temizliyon durmadan öleemorem sen yapacanmi temizlik
aynen kızlar aynur da kaçarrr
cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
7 metrelik halıyı nazımla beraber yıkadık sanki dimi nazım fotolar eşliğinde:)))))Hastamıyım en yaaaa herkes bana aynı muameleyi yapıyoooo.:)))))
yatak dinlenekk kzçelerr
cumaya dinç girelimmmmm
rabbim tüm dualarımızı kabul etsinn inş....
masalalhhh
ayaciklarini sicak tut üsütme yumurtacilarinii:26:
Halıları ve koltukları yıkadım habibtemm makinayla miss oldu evim birtek salonun halısı kaldı cumartesi hava güzel olurssa onuda yıkayacağım Allahın izniyle bitiyo o zaman:)))))
Yok habibtemm suya temas etmedim hiç çoraplarım ve terliklerimi hiç çıkarmadım makinayla yıkadım hepsini:))))Maşallah dün yumurtladım bilem ben:)))
güle güle kirletinnama bitir artikin kiscemmm :26:yorma kendiniii
iyi geceelrrr aynurummaynen kızlar aynur da kaçarrr
cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
Yarın uzun olacak benim içinde:)))Sarma yapıcam miamoreme:))))Çok severmiş sarmayı:)))Bitirmem gereken örgüm var:))))Dualarım var Allahın izniyle bitiricem hepsini inşallah.....
Cumartesiye bitecek inşallah habibtemmm:))))Allah razı olsun habibtemmm temizlik gibisi varmı yaa miss gibi kokuyor ev
iyi makinayla yikamisinnbende kendin hani yere seripte yikadin sanmistim bol suyla iyi caliisn kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?