Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Dün yattık ikimizde hemencik uyumuşuz:)))Bugünde eşim uyudu uyandıramam şimdi kıyamam ona :)))Sanırım önğmğzdeki aya kaldı (((

:26::26::26ndan önce bisey olduysa yine olabilirr habbitemm sart degil tam yumurtlama günü

habbitem sen eve lazimsin valla esin cok sansliibenim giibm tembeller de senden etkilenerek temizlige baslamaya karar verdimm

Oda kızıyor bana zaten bütün sinirini temizlikten çıkarıyorsun diye:)))Makinayı sıkmaktan ellerimin içi su toplamış:))))

:26::26::26ndan önce bisey olduysa yine olabilirr habbitemm sart degil tam yumurtlama günü

Olduda benim hemen yıkanmam gerekiyordu yani yatamadım bile(((Hayırlısı tabiki bakalım vitamine başlayacağım bu ay bide regl olursam civan perçemi ve aslan pencesini içeceğim:)))

Oda kızıyor bana zaten bütün sinirini temizlikten çıkarıyorsun diye:)))Makinayı sıkmaktan ellerimin içi su toplamış:))))

offf cankuusmmm hic caninin kiymetini bilmiyosun :26::26::26:bide son halini yika artikin hep oturacan yumurtaciklarini degerlendirecennn

Olduda benim hemen yıkanmam gerekiyordu yani yatamadım bile(((Hayırlısı tabiki bakalım vitamine başlayacağım bu ay bide regl olursam civan perçemi ve aslan pencesini içeceğim:)))

rabbim nasip edecekse yikanma hic etkilemezzzbasla habbitemm sende kürleri dene artikinnnn

habibtem kac defa vedalastik bi cikamadikkksen cok isin var yarin benim sorum bitmez cik artikin cankusum bak bende bu sefer cikiyommm

rabbim nasip edecekse yikanma hic etkilemezzzbasla habbitemm sende kürleri dene artikinnnn

Haklısın habibtemmm,önümüzdeki ay denemeye başlayacağım artık kürleri:))))Bide zayıflarsam süpper olacak:))))
Bende gidiyorum habibtemmm şimdik öpüldün koccaman Allah rahatlık versin

Gününüz aydın cumaniz mübarek oolsun cankuşlarım

kızlar günaydın hayırlı cumalar... Mersahım için okudum 2 meryem suresi.... sanırım buryuk var sırada..ona yetişirtirebilir miyim bilmiyorum... regl olabilirim çünkü bugün ilaca başlarım muhtemelen.....olmadan okursam yazarım konuya sık gelip gitmeyeceğim için belirteyim dedim.. dua sırasını takip ederim okudukça da yazarım.

gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum

gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum

günaydın kızçeler

bende yeni evliyim..kayinvalidem soruyordu başlarda niye yok diye ama öğrenci olduğum icin anne sınavlar falan deyip gecistirdim..yılsonuna kadar hamile kalmak istiyorum..tek kişilik bi hayat yaşamıyor ki insan..herkes senden bi şey bekliyor..eşim sorun etmiyor ama onunla evlenen arkadaşlarinin karilari hamile..o da üzülüyor biliyorum..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hayırlısı..rabbim biliyor zamanını..:)

üzülme canım.. hem yeni evliymişsin olur daha .. hayırlısı olsun inşallah kısmet bu işlerr .. bizler bilemyruz ki nasipte ne var ve ne zaman var sadece günümüzü yaşayabliyoruz .. inşallah tez zamanda kavuşursun bbeğine canım :)

Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.

slm canim...
herkes bu durumda....burda seninle ayni seyleri paylasan cok kisi var (biride benim).
en cok zaten eslerimize üzülüyoruz. ama elden gelen birsey yok.
sen böyle stres yapma zaten, ne zamandir evlisin?

Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.

sanada hayirli cumalar canim...bakalim doktor ne dicek...hep düzenlimi gelir senin adetin?

günaydın kızçeler

günaydinnn pureipekim...nasilsin, keyifin nasil cnm?

çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))

hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…