- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.901
iyi geceelrrr aynurumm
cok isin varmis habbitemmmsende cik artikin bende cikimmmm iyi gecelerrrr allaha emanet olll
Dün yattık ikimizde hemencik uyumuşuz:)))Bugünde eşim uyudu uyandıramam şimdi kıyamam ona :)))Sanırım önğmğzdeki aya kaldı(((
habbitem sen eve lazimsin valla esin cok sanslii benim giibm tembeller de senden etkilenerek temizlige baslamaya karar verdimm
Evet habibtemm ya yarın uzun olacak :))))İyi geceler habibtemmm Allaha emanet ol...Hayırlı cumalar ....
:26::26::26ndan önce bisey olduysa yine olabilirr habbitemm sart degil tam yumurtlama günü
Oda kızıyor bana zaten bütün sinirini temizlikten çıkarıyorsun diye:)))Makinayı sıkmaktan ellerimin içi su toplamış:))))
Olduda benim hemen yıkanmam gerekiyordu yani yatamadım bile(((Hayırlısı tabiki bakalım vitamine başlayacağım bu ay bide regl olursam civan perçemi ve aslan pencesini içeceğim:)))
offf cankuusmmm hic caninin kiymetini bilmiyosun :26::26::26:bide son halini yika artikin hep oturacanyumurtaciklarini degerlendirecennn
rabbim nasip edecekse yikanma hic etkilemezzzbasla habbitemm sende kürleri dene artikinnnn
Gününüz aydın cumaniz mübarek oolsun cankuşlarım
kızlar günaydın hayırlı cumalar... Mersahım için okudum 2 meryem suresi.... sanırım buryuk var sırada..ona yetişirtirebilir miyim bilmiyorum... regl olabilirim çünkü bugün ilaca başlarım muhtemelen.....olmadan okursam yazarım konuya sık gelip gitmeyeceğim için belirteyim dedim.. dua sırasını takip ederimokudukça da yazarım.
Gününüz aydın cumaniz mübarek oolsun cankuşlarım
kızlar günaydın hayırlı cumalar... Mersahım için okudum 2 meryem suresi.... sanırım buryuk var sırada..ona yetişirtirebilir miyim bilmiyorum... regl olabilirim çünkü bugün ilaca başlarım muhtemelen.....olmadan okursam yazarım konuya sık gelip gitmeyeceğim için belirteyim dedim.. dua sırasını takip ederimokudukça da yazarım.
gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum
bende yeni evliyim..kayinvalidem soruyordu başlarda niye yok diye ama öğrenci olduğum icin anne sınavlar falan deyip gecistirdim..yılsonuna kadar hamile kalmak istiyorum..tek kişilik bi hayat yaşamıyor ki insan..herkes senden bi şey bekliyor..eşim sorun etmiyor ama onunla evlenen arkadaşlarinin karilari hamile..o da üzülüyor biliyorum..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hayırlısı..rabbim biliyor zamanını..:)
bende yeni evliyim..kayinvalidem soruyordu başlarda niye yok diye ama öğrenci olduğum icin anne sınavlar falan deyip gecistirdim..yılsonuna kadar hamile kalmak istiyorum..tek kişilik bi hayat yaşamıyor ki insan..herkes senden bi şey bekliyor..eşim sorun etmiyor ama onunla evlenen arkadaşlarinin karilari hamile..o da üzülüyor biliyorum..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hayırlısı..rabbim biliyor zamanını..:)
Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.
günaydın kızçeler
üzülme canım.. hem yeni evliymişsin olur daha .. hayırlısı olsun inşallah kısmet bu işlerr .. bizler bilemyruz ki nasipte ne var ve ne zaman var sadece günümüzü yaşayabliyoruz .. inşallah tez zamanda kavuşursun bbeğine canım :)
slm canim...
herkes bu durumda....burda seninle ayni seyleri paylasan cok kisi var (biride benim).
en cok zaten eslerimize üzülüyoruz. ama elden gelen birsey yok.
sen böyle stres yapma zaten, ne zamandir evlisin?
sanada hayirli cumalar canim...bakalim doktor ne dicek...hep düzenlimi gelir senin adetin?
günaydinnn pureipekim...nasilsin, keyifin nasil cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?