Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
hoşgeldin canım aramıza
sen gel arada yanımıza hiç sıkıntın stresin kalmaz Allah ın izni ile..........
hem daha çook yenisin Allah nasip ettiyse olur hiç kafanı takma..
bak ben 7 yıl olacak evleneli:123: bazen çook üzüldüğüm zamanlar oluyo bazende önemsemiyorum ...

Gününüz aydın cumaniz mübarek oolsun cankuşlarım

gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum

günaydın kızçeler

Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.
Günaydııınnnnnnn hayırlı cumalar kızçelerimmmmmmmmm
nihayet hafta sonunu getirdik beaaa

çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))
aramıza hoşgeldin turkuazımmm

hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
turkuazım daha çok yenisin panik yapma.. bende 3 yıllık ewliyim 6 aydır istiyoruz.. daha Rabbim nasip etmedi.
ama ben tüm kalbimle inanıyorum yakın zamanda olacak
hatta bişi daha hissediorumm ki inşallahhh olurrr basamla en yakın zamanda aynı zamanda hamiş kalcaz dimi basammm belkimde bu ay

Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.

inşallah hayırlı haberlerle gerlisin canm dikkat et kendine

çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))

anlıyorum zaten bhu konular sosal olsan da pek konuşulmuyo insanlarla .. burada döküyoruz işte içimizi .. ben senin yerinde olsam hiiiiç düşünmezdim bu mevzuyu bi kere daha çok yeni evlisin, artı daha çok yeni başlamışsın hem de yaşın da daha küçüktür .. endişe ediceğin hiçbişey yok ortada .. zamana bırakıp kendini mutlu edicek bişeylerle meşgul olsan sen birkaç ay içinde kesin gebe kalırsın bak yazıyorum buraya :112::112::112::112:

ayy yerim senin yedi yıl olacak olan smileyni :123::123::123::123:

canim bak ben 7 aydir hamileyim ilk bastan beri deniyoruz...ama elden gelen birsey yok. Herseyde vardir bir hayir diyorum ben...bende senin gibi hamilelik belirtileri yasadim...(kusmalar, bas dönmeleri)...piskolojik olarak öyle oluyorsun...ama takma kafana fazla...yani unutmaya calis...ne kadar takarsan o kadar gecikiyor canim bebis...haberin olsun..

icini rahatlatmak icinde: bir yerde okudum kimse kisir degilmis, tek zaman gerekirmis...ortalama 5,5 ayda hamile kalinirmis (stres olmadan)

bugn vuma basam son işgünü ayrıca erken çıkma ihtimalim olabilir bugn işten o yüsden mutluyum

kıss 7 aydır hemişim yazdın ya Allah söyletti zaar

Insallah insallah insallah....
bak bak bak....beni sevindiriyorsun, insallah esrarengizim insallah.
bakalim hayirlisiysa olsun,.........hayirli bir evlat,, eli aga düzgün, sagligi yerinde bir bebis versin allahim bize...(tüm istegenlere).
Ne kadar güzel olur evin icinde yumurcakla ilgilenmek düsünsene...her an arkanda önünde yaninda...her zaman seninle...senin yavrun :)

kıss 7 aydır hemişim yazdın ya Allah söyletti zaar

bugn vuma basam son işgünü ayrıca erken çıkma ihtimalim olabilir bugn işten o yüsden mutluyum

wallahi allahmi söyletti...hic farkinda degilim...sen yazdinda öyle okudum birdaha
ay buna bile sevindim suan

evet bugün son isgünüm...annem geliyor, isleri bitirdim, veeeee ilk defa kistan sonra burda günes var.
ya bugün cok güzel bir gün....allahim bozmasin ne huzurumuzu nede mutlulugumuzu insallah (hepimizinnnn)

ay canım ya inşallah..sizinde rabbim muradinizi versin tez zamanda..ama ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim..biraz kilo var..veremiyorum da..ondan mi diye düşünüyorum..kilo veremediğim icin kendime kızıyorum..kizdikca da yiyorum..hep bu kısır döngü..:) 20 yaşındayım bu arada..:)

haklısın aslında rabbim zamanını biliyor..seninde, diğer isteyen arkadaslarinda rabbim yüzünü guldurur ınş. tez zamanda:)( benimle birlikte:))

amin basacm herşey çok güzel olmuş senin içn de bugn neka sevndm inşallah sonra da hep böle olumlu gider herşey canım

ooo 20 yaşındaysan senin şu an hormonlar filan yumurtacıklar böle atmaca gibidir hepsi tazecik çıtırcık sen zamana bırak sakin ce ve hiç bunları düşünmeden deneme yap hemen kalırsın inşallah yalnız kilo meselesine dikkat etmende fayda olabilir tatlım yaa .. bak çoğuna doktor zayıflama verebilyo hamile kalması için iyi oluyo galiba zayıflamak .. ee sen 20 yaşındasın çalışmıyosan her gün yürüyüşe başla önce spor, biraz da az yediğin zaman bu iş tamam .. bak zayıflamak için önerebileceğim en önemli bilgi şudur naparsan yap ilk 1-2 hafta açlık hissediceksin .. ama yemek yerine kraker, fındık süt yoğurt ve meyveyle geçiştirirsen bu ilk 1-2 haftayı sonrasında öyle kolay olucakkki gerisi .. üstelik kilo verdikçe mutlu olcan mutlu oldukça yumoşlar kalitesi artıcak sonra bakmışın hamişsin ..
taktik belli oldu, sen zayıflamaya odaklanıysun hamileliği ikinci plana atysun zaten onu yaparken öbürü kendiliğinden gelir canım

hosbulduk:)haklısın yeniyimm ama daha da uzayacak diye korkuyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum..eşimi de boş yere umitlendirip duruyorum..

haklısın aslında rabbim zamanını biliyor..seninde, diğer isteyen arkadaslarinda rabbim yüzünü guldurur ınş. tez zamanda:)( benimle birlikte:))

canım inşallahh en yakın zamanda inşallah hayırlısıyla eli kolu bacağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim..
buarada benimde fazlalıklar var ama napim sinirlensemde üzülsemde sevinsemde hamidi gırtlak tumba yatak paso yiyommm :125::125::125::125: inşallah sorun olmaz .. gerçi Rabbim isteyince 150 kg dahi olsan verir, istemeyince 50 kilo olsan vermez..
hayırlısı dielimm...

hosbulduk:)haklısın yeniyimm ama daha da uzayacak diye korkuyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum..eşimi de boş yere umitlendirip duruyorum..
takma kıscem yaa neolur
evliliğinin tadını çıkar cicim ayları bunlar değerlendirin bu zamanları....
yaşında daha çook küçük müş önünde koca bi ömür var inş....
bak benim başımdan 4 başarısız tüp denemesi geçti çook tükendiğim zamanlar oldu ama yine de ...
yıkılmadım ayaktayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…