- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.921
hoşgeldin canım aramızahayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
Gününüz aydın cumaniz mübarek oolsun cankuşlarım
gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum
günaydın kızçeler
Günaydııınnnnnnn hayırlı cumalar kızçelerimmmmmmmmmHayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.
aramıza hoşgeldin turkuazımmmçok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))
turkuazım daha çok yenisin panik yapma.. bende 3 yıllık ewliyim 6 aydır istiyoruz.. daha Rabbim nasip etmedi.hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.
çok teşekkür ederim..ben yeni üye oldum..normalde de çok arkadaşım yoktur asosyal bi insanım.cok iyi geldi paylasmak.ınan çok rahatladım..:))
hoşgeldin canım aramıza
sen gel arada yanımıza hiç sıkıntın stresin kalmaz Allah ın izni ile..........
hem daha çook yenisin Allah nasip ettiyse olur hiç kafanı takma..
bak ben 7 yıl olacak evleneli:123: bazen çook üzüldüğümzamanlar oluyo bazende önemsemiyorum ...
hayırlı cumalar..:) 6 aylık evliyim 4 aydır istiyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ınan..yipraniyorum yavaş yavaş..
slm canim...
herkes bu durumda....burda seninle ayni seyleri paylasan cok kisi var (biride benim).
en cok zaten eslerimize üzülüyoruz. ama elden gelen birsey yok.
sen böyle stres yapma zaten, ne zamandir evlisin?
sanada hayirli cumalar canim...bakalim doktor ne dicek...hep düzenlimi gelir senin adetin?
günaydinnn pureipekim...nasilsin, keyifin nasil cnm?
ayy yerim senin yedi yıl olacak olan smileyni :123::123::123::123:
canim bak ben 7 aydir hamileyim ilk bastan beri deniyoruz...ama elden gelen birsey yok. Herseyde vardir bir hayir diyorum ben...bende senin gibi hamilelik belirtileri yasadim...(kusmalar, bas dönmeleri)...piskolojik olarak öyle oluyorsun...ama takma kafana fazla...yani unutmaya calis...ne kadar takarsan o kadar gecikiyor canim bebis...haberin olsun..
icini rahatlatmak icinde: bir yerde okudum kimse kisir degilmis, tek zaman gerekirmis...ortalama 5,5 ayda hamile kalinirmis (stres olmadan)
Günaydııınnnnnnn hayırlı cumalar kızçelerimmmmmmmmm
nihayet hafta sonunu getirdik beaaa
aramıza hoşgeldin turkuazımmm
turkuazım daha çok yenisin panik yapma.. bende 3 yıllık ewliyim 6 aydır istiyoruz.. daha Rabbim nasip etmedi.
ama ben tüm kalbimle inanıyorum yakın zamanda olacak
hatta bişi daha hissediorumm ki inşallahhh olurrr basamla en yakın zamanda aynı zamanda hamiş kalcazdimi basammm belkimde bu ay
kıss 7 aydır hemişim yazdın yaAllah söyletti zaar
bugn vuma basam son işgünü ayrıca erken çıkma ihtimalim olabilir bugn işten o yüsden mutluyum
ipekim kıscem kız ben burda sizin için 7.yıl :123::123 astası yapıcam size
inşallah hayırlı haberlerle gerlisin canm dikkat et kendine
anlıyorum zaten bhu konular sosal olsan da pek konuşulmuyo insanlarla .. burada döküyoruz işte içimizi .. ben senin yerinde olsam hiiiiç düşünmezdim bu mevzuyu bi kere daha çok yeni evlisin, artı daha çok yeni başlamışsın hem de yaşın da daha küçüktür .. endişe ediceğin hiçbişey yok ortada .. zamana bırakıp kendini mutlu edicek bişeylerle meşgul olsan sen birkaç ay içinde kesin gebe kalırsın bak yazıyorum buraya :112::112::112::112:
Günaydııınnnnnnn hayırlı cumalar kızçelerimmmmmmmmm
nihayet hafta sonunu getirdik beaaa
aramıza hoşgeldin turkuazımmm
turkuazım daha çok yenisin panik yapma.. bende 3 yıllık ewliyim 6 aydır istiyoruz.. daha Rabbim nasip etmedi.
ama ben tüm kalbimle inanıyorum yakın zamanda olacak
hatta bişi daha hissediorumm ki inşallahhh olurrr basamla en yakın zamanda aynı zamanda hamiş kalcazdimi basammm belkimde bu ay
wallahi allahmi söyletti...hic farkinda degilim...sen yazdinda öyle okudum birdaha
ay buna bile sevindim suan
evet bugün son isgünüm...annem geliyor, isleri bitirdim, veeeee ilk defa kistan sonra burda günes var.
ya bugün cok güzel bir gün....allahim bozmasin ne huzurumuzu nede mutlulugumuzu insallah (hepimizinnnn)
ay canım ya inşallah..sizinde rabbim muradinizi versin tez zamanda..ama ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu düşünmezdim..biraz kilo var..veremiyorum da..ondan mi diye düşünüyorum..kilo veremediğim icin kendime kızıyorum..kizdikca da yiyorum..hep bu kısır döngü..:) 20 yaşındayım bu arada..:)
hoşgeldin canım aramıza
sen gel arada yanımıza hiç sıkıntın stresin kalmaz Allah ın izni ile..........
hem daha çook yenisin Allah nasip ettiyse olur hiç kafanı takma..
bak ben 7 yıl olacak evleneli:123: bazen çook üzüldüğümzamanlar oluyo bazende önemsemiyorum ...
evet ipekim kıscem2006 da mı evlendin sen kızçem ??
haklısın aslında rabbim zamanını biliyor..seninde, diğer isteyen arkadaslarinda rabbim yüzünü guldurur ınş. tez zamanda:)( benimle birlikte:))
evet ipekim kıscemtemmuz 2006 da dünya evine :123:: :girdik kocişimle
ya sen ne zaman evlendin tarih
yakınsa tarihler beraber kutlarız burda
takma kıscem yaa neolurhosbulduk:)haklısın yeniyimm ama daha da uzayacak diye korkuyorum..her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum..eşimi de boş yere umitlendirip duruyorum..
ahanda denk geldi iştetemmuz 2007 canım :132::132::132::132::132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?