- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.941
amin basacm herşey çok güzel olmuş senin içn de bugn neka sevndm inşallah sonra da hep böle olumlu gider herşey canım
ooo 20 yaşındaysan senin şu an hormonlar filan yumurtacıklar böle atmaca gibidirhepsi tazecik çıtırcık sen zamana bırak sakin ce ve hiç bunları düşünmeden deneme yap hemen kalırsın inşallah yalnız kilo meselesine dikkat etmende fayda olabilir tatlım yaa .. bak çoğuna doktor zayıflama verebilyo hamile kalması için iyi oluyo galiba zayıflamak .. ee sen 20 yaşındasın çalışmıyosan her gün yürüyüşe başla önce spor, biraz da az yediğin zaman bu iş tamam .. bak zayıflamak için önerebileceğim en önemli bilgi şudur naparsan yap ilk 1-2 hafta açlık hissediceksin .. ama yemek yerine kraker, fındık süt yoğurt ve meyveyle geçiştirirsen bu ilk 1-2 haftayı sonrasında öyle kolay olucakkki gerisi .. üstelik kilo verdikçe mutlu olcan mutlu oldukça yumoşlar kalitesi artıcak sonra bakmışın hamişsin ..
taktik belli oldu, sen zayıflamaya odaklanıysun hamileliği ikinci plana atysun zaten onu yaparken öbürü kendiliğinden gelir canım
canım inşallahh en yakın zamanda inşallah hayırlısıyla eli kolu bacağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim..
buarada benimde fazlalıklar var ama napim sinirlensemde üzülsemde sevinsemde hamidi gırtlak tumba yatak paso yiyommm :125::125::125::125: inşallah sorun olmaz .. gerçi Rabbim isteyince 150 kg dahi olsan verir, istemeyince 50 kilo olsan vermez..
hayırlısı dielimm...
habbitem yorma kendin iartikin ne temizliyon durmadan öleemorem sen yapacanmi temizlik
dorusun morem yatalim hepimiz rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insalalhhcumaya girdikkk :46bende yarin hemen okumayaliyim duamii
Yok habibtemm suya temas etmedim hiç çoraplarım ve terliklerimi hiç çıkarmadım makinayla yıkadım hepsini:))))Maşallah dün yumurtladım bilem ben:)))
Cumartesiye bitecek inşallah habibtemmm:))))Allah razı olsun habibtemmm temizlik gibisi varmı yaa miss gibi kokuyor ev
habbitem sen eve lazimsin valla esin cok sanslii benim giibm tembeller de senden etkilenerek temizlige baslamaya karar verdimm
ana moremden ses yok gitmisss
hicte belli etmeden cikti sessizceeee
madalyaa ascasss hancekimeeeOda kızıyor bana zaten bütün sinirini temizlikten çıkarıyorsun diye:)))Makinayı sıkmaktan ellerimin içi su toplamış:))))
canim bak ben 7 aydir hamileyim ilk bastan beri deniyoruz...ama elden gelen birsey yok. Herseyde vardir bir hayir diyorum ben...bende senin gibi hamilelik belirtileri yasadim...(kusmalar, bas dönmeleri)...piskolojik olarak öyle oluyorsun...ama takma kafana fazla...yani unutmaya calis...ne kadar takarsan o kadar gecikiyor canim bebis...haberin olsun..
icini rahatlatmak icinde: bir yerde okudum kimse kisir degilmis, tek zaman gerekirmis...ortalama 5,5 ayda hamile kalinirmis (stres olmadan)
kızlar günaydın hayırlı cumalar... Mersahım için okudum 2 meryem suresi.... sanırım buryuk var sırada..ona yetişirtirebilir miyim bilmiyorum... regl olabilirim çünkü bugün ilaca başlarım muhtemelen.....olmadan okursam yazarım konuya sık gelip gitmeyeceğim için belirteyim dedim.. dua sırasını takip ederimokudukça da yazarım.
gününüz aydin olsunnnnn...bugün günes var burda, ve ben cok mutluyum
takma kıscem yaa neolur
evliliğinin tadını çıkar cicim ayları bunlar değerlendirin bu zamanları....
yaşında daha çook küçük müş önünde koca bi ömür var inş....
bak benim başımdan 4 başarısız tüp denemesi geçti çook tükendiğim zamanlar oldu ama yine de ...
yıkılmadım ayaktayım diyorum
ahanda denk geldi işteyılları aynı değil ama ayları aynı o zaman beraber yaparız pastayı kızlara
ben temmuz 2 sen temmuz kaç bi süleyiver bakim
bende yeni evliyim..kayinvalidem soruyordu başlarda niye yok diye ama öğrenci olduğum icin anne sınavlar falan deyip gecistirdim..yılsonuna kadar hamile kalmak istiyorum..tek kişilik bi hayat yaşamıyor ki insan..herkes senden bi şey bekliyor..eşim sorun etmiyor ama onunla evlenen arkadaşlarinin karilari hamile..o da üzülüyor biliyorum..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hayırlısı..rabbim biliyor zamanını..:)
Hayırlı cumalar, bayanlar bana dua edin Müdürden izin aldım 1 saat sonra Dr. a gideceğim, Bakalım gecikmem nedenmiş öğrenceğim.
sağol canım bunu söylemen yeter benim içincanım ben sana her zaman destek olmaya hazırım tabiki yıkılmıcaz yaaahaberlerde 40 lı yaşlarda yeni anne olmuş hatunu gördm ben daha yeni .. kızı byümüştü 4-5 yaşında var .. anneciğim iyiki beni doğurmuşsun diyodu .. kadın kızına bi saırlışı vardı ki hi,ç yılmadan uğraşmış belli nasip işte, biz olgun anneler olarak her bişeyleri daha iyi bilcez .. kimseyi işimize karıçtırtmadan evlatcıkarımızı güzelce ve bilinçli olarak büyütcez, evvelAllah, inşaAllah
14 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?