Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok takmıyorum artık Rabbim isterse verir istemezse vermez dualarımda istiyorum ama Allah bilir işte oyüzden sende takma bu şekilde hem kendimizi yıpratıyoruz hem eşimizi olacağı varsada olmuyor zaten

aynen canım bugün doğum günüm belki de en güzel hediyemi alacağım bilmiyorum

Kizlar diyorumki hani daha bata var olsa bile ki hic sanmiyorum testtede cikmaz offf kafam cok karisik ya ama bu ilacida kullanmam gerek cunku cok kotuyum

Onerileriniz icin tesekkur ederim kizlar sagolun ama bi turlu icim rahat degil zaten 3 tanesini kullandim olmazsa artik kullanmayim diycem ama resmen iki kat yuruyorum of yaa

canım yumurtlama dönemine yeni giriyorsun ortalama olarak sanmıyorum hamile olacağını sıkma canını

Yok cnm yumurtlamayi gectim sat 27 martti ay pardon canim ya bat o halde 21 veya 23 araainda olmasi gerekiyo hem o ovolosyon akintisini 5 gun once falan gordum yani offf resmen psikolojim bozuldu tarihleri bile unutuyorum yaa

Yok cnm yumurtlamayi gectim sat 27 martti ay pardon canim ya bat o halde 21 veya 23 araainda olmasi gerekiyo hem o ovolosyon akintisini 5 gun once falan gordum yani offf resmen psikolojim bozuldu tarihleri bile unutuyorum yaa

bukadar stresin üstüne değilsindir diye düşünüyorum yinede bi sor varmıymış zararı falan

Aslinda bu ay hic umudum yok hani oyle dikkat etmedim aman olsun die yok yastik koy yok amuda kalk biraktim bu ay ama bu igneleri kullanmaya baslayinca sitres oldum ya

canım bata bi kaç gün kalmış olsan anlarım bu sıkıntını ama daha cok varmış takma bukadar

geçmiş olsunn zuhalimmmmm hakında hayıurlsıı gülümmm zatenn herkesde varr bu ay mevsimsel sanırmmm bende olabilirimmmm

ooyyyy edammmm avatarın kadar hızlı gelsinnn bebişinn Allah kabull etsinnn Allah razı olsunnn kusummmm

Iyiyiz Allaha sukur teyzesi buyuyoruz iste bugun biraz bel agrim var ama sicak su torbasi koydum biraz iyi geldi sanki

geçmiş olsunnn loorimm aman dikkt et ağır hareketler yapmaa kzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…