- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.281
yok takmıyorum artık Rabbim isterse verir istemezse vermez dualarımda istiyorum ama Allah bilir işte oyüzden sende takma bu şekilde hem kendimizi yıpratıyoruz hem eşimizi olacağı varsada olmuyor zaten
aynen canım bugün doğum günüm belki de en güzel hediyemi alacağım bilmiyorum
Kizlar diyorumki hani daha bata var olsa bile ki hic sanmiyorum testtede cikmaz offf kafam cok karisik ya ama bu ilacida kullanmam gerek cunku cok kotuyum
bat ne zaman canım senin
26 nisan canim daha var yani
inşallah canım Rabbim kimseyi evlat özlemiyle sınamasın herkese nasip etsin içlerinde bizlerede
doğum günün kutlu olsun
canım yumurtlama dönemine yeni giriyorsun ortalama olarak sanmıyorum hamile olacağını sıkma canını
Yok cnm yumurtlamayi gectim sat 27 martti ay pardon canim ya bat o halde 21 veya 23 araainda olmasi gerekiyo hem o ovolosyon akintisini 5 gun once falan gordum yani offf resmen psikolojim bozuldu tarihleri bile unutuyorum yaa
bukadar stresin üstüne değilsindir diye düşünüyorum yinede bi sor varmıymış zararı falan
Aslinda bu ay hic umudum yok hani oyle dikkat etmedim aman olsun die yok yastik koy yok amuda kalk biraktim bu ay ama bu igneleri kullanmaya baslayinca sitres oldum ya
canım bata bi kaç gün kalmış olsan anlarım bu sıkıntını ama daha cok varmış takma bukadar
sağol canımmm bi kopabilsemmm yapacam işleride kopamıom işte...
buarada ewet cnm muhasebeciyim...
morem hancekimden etkilendin sen masalalhhhtemizlik imandan gelirmissss temiz olalimmm her zaman bende basliycam yavas yavas temizlikeeeew
inşallah hayırlı haberlerle gerlisin canm dikkat et kendine:3
Geldim, ve sonuç 2,57 cm lik. bir kist oluşmuş, gecikme bundan olmuş. birde mantar başlamış. progestan yazıyorum gece2 sabah 1 tane iç söktürür adeti" dedi adetin 3. günü gelin bakalım kist erimişmi dedi mayene masasında. Dışarı çıktım hamilelik testi istedim siz kanı verin gidin öğleden sonra tlf la görüşelim, hamilelik yoksa mantar için yazdığım fitili kullanırsın" dedi.
Şimdi benim anlamadığım Progestan'ı geçen yaz hamile kaldığımda vermişti aynı dozlarda, bebek düşmesin diye, aynı ilacı adeti söktürsün diye veriyor. Birde hamile değilsen fitili kullan dedi, o kistin içinde bir embriyo olma ihtimali var mı sizce arkadaşım. çok şaşkınım açıkçası.
geçmiş olsunn sultanımmmi küçük bir kistt endişe etme ne olurrr
ilaçlarını içç bakalımm sonuçlr inş..ii dirrr yüzümü güldürür inş....
gelmişken yazayım kızlar doktoruma gittim sonuçlar çıkmıştı dün yazmıştım.. test sonuçların çok iyi polistikover değilsin,geçici bir durum oluşmuş sadece,muhtemelen bu ay bi stres ya da mevsimsel değişiklik gibi bir nedenden kaynaklanmış gecikmen... zaten daha önceki testlerindeki değerlerinde çok çok iyi çıkmıştı dedi kontrol edip hiç bir sapma olmamış değerlerinde o yüzden sana tavsiye edeceğim ,önereceğim şunu yapalım diyeceğim hiç birşey yok zuhal sadece adet söktücüyü kullan istersen adetin 3. günü gel testlerini yineleyelim sonra da denemelere devam et.. en kısa zamanda da hamile olarak gelirsin öyle muayene ederim artık dedi....................tabi Allah izin verirse........... durum budur arkadaşlar............. hepinizi öpüyorum
mrb kızlarrrben geldımmm kımsecıklerrr yok benbayadır gıremıyorummm cok acayıp yogunum esyalarıı tasıycaz bı kısmını tasıdıkk cok yogunum cooookkkk merak ettım bı gıreyımm dedımmm hemde duamıda okudummmm yazınn emıı haber edımm dedımm moremmm hadınnn sevıyorum szılrııı kendınıze ıyı bakın batım da yarın bakalım bana dua edın olurmuuu gorusuruzzzzzz
Iyiyiz Allaha sukur teyzesi buyuyoruz iste bugun biraz bel agrim var amasicak su torbasi koydum biraz iyi geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?