Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kizlar bisey sorcam 2 gun once yataktan kuluncum tutulmus bi sekilde kalktim adeta nefes bile alamiyodum feryat figan acile gittim kas gevsetici ve agri kesici igne verdi Dr hani diyorum calismalar devam ya acaba bebek varsa bisey olurmu gerci bat 26 nisan Dr soylemedim o aciyla unuttum olmazda hani olursa bisey olurmuki yaaaa

ilk bastan berimi istiyordunuz canim?
düsük neden oldu?
birseyler yaptinmi hamile kala bilmen icin

insallah canim sen hamilesindir...güzel haberlerini bekliyoruz

ilk başta istemiyordum kazayla hamile kaldım oda dusukle sonlandin cnm hayirlisi bouleymis demek hamile kalmak için birşey yapmadim ben canim

9. ayım bu bide ben pkoluyum oyüzdende karamsarım biraz senin nekadar oldu

anladım canım ama moralini bozma streste yapma canım pko ile hamıle kalan arkadşım da var son 1 ayı falan doğum yapacak şimdi.
benim bu 2. ayım daha yeniyim, ilk ay çok stres yaptım ama 2. ayımda daha rahatım şimdi olursa olur Rabbim en iyisini bilir

yok takmıyorum artık Rabbim isterse verir istemezse vermez dualarımda istiyorum ama Allah bilir işte oyüzden sende takma bu şekilde hem kendimizi yıpratıyoruz hem eşimizi olacağı varsada olmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…