- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.541
İnsallah hemen olur da daha beklemezsin canimben cikiyorum grsz
yaww kızçem avatar 100x100 pixel ölçüden byükse hareketli olmuyo .. senin avatarını bilgisayarında kaydettiğin biyer var mı? işte netten avatar boyutlandırma yaz .. sonra bi site çıkıyo ona giriyosun .. bilgisayarından avatarının dosyasını seçysun .. sonra da orta ölçeklendir filan var orda 100 x100 yazysun .. buna göre ayarlanan avatarı tekrar bilgisayarına kaydet .. sonra da onu kk profiline kaydet tamammı ???
kızlar hepinize günaydın,
çok çokkkkkk özledim sizleri...
kızlar ne olur kusuruma bakmayın, haber veremedim bile size geçen hafta hastaydım, rapor aldım 29 undan itibararen 5 gün evde yattım, sonra 4 nisanda işe gittim ama işten çıkartıldım rapor aldığım için, bende o günden itibaren evdeyim yatıp dinleniyorum
aklım hep sizde duaları takip edemedim diye çok üzüldüm hakkınızı helal edin okuyamadıklarım için,
bu arada benim dularımı da okumuşsunuz hakkınızı tek tek helal edin ne olur, rabbim sırayla hepinizi benim gibi sevindirir inşallah,
meleklerinize en yakın zamanda kavuşursunuz.
evde net yoktu tellerde problem varmış akşam eşime zorla yaptırdım, artık burdayım tekrar inşallah :)))))
bende güzel haberler var çok şükür miniğimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri
, ne gelişmeler var topikte merak içindeyim :))))
canom kiscem com merak ettik yaw neyseki sükürler olsun bebisin ve sen iyisinnnana delimi bunlar hememn 5 gün icinde istenmi cikardilar seni bebisin saglikli sen sagliklisinya caniniz saolsun canocanimm. artikin bizlesin
ana kimse yok
olsun ben yinede ruyami anlatiyim bebegimi gordum cook sevimliydi ayni babasina benziyodu ama erkekmi kizmi onu anlayamadim o bize supriz olucak sanirsam ben zaten babaya benziyecegini hissediyodum en basindan beri neyse gelelim ruyaya kucagimdaydi minigim kucuk yesil gozleri vardi kafasinda beresi vardi guluyodu kafayi tutamiyodu azer bulbul gibi sallaniyodu ayaklarinda nike ayakkabilari vardi cook tatliydi :)))
Loorim sasilacak bi durumdayim yaaagelen giden yok sabah dra gittim hic bisi yok deddi iyi ve kotu yok bisi ama regl niye gelmiyo (
Kan aldi simdi sonuc alamya gidiyorum allak bullak oldum regl yoksa kist vardir diye dusunuyodum yokmus sukur ama niye gelmedi ki
İlk cocuk babaya benzeyebilir benceikinizinde en iyi yonlerinizi alsin insallah guzel bi bebisimiz olsun
selam kızlar hala adet olmadım 1 haftadır arada gelip giden sancılar ve arada gögüslerime giren sızılar harici hiç bir belirti yok
Test sonucu negatif
Baska dr vardi eski tahlilleri gosterdim istersen tedavi baslana bilir dedi klomen fln. sabah ki dr bi yil bekle demisti... napsam
Evlendim korundum sonra ara ara korunup birakiyodum. olmuyo diye dusunuyodum ki hamile kalmisim. sonra agustosta kalbi durdu 20. Haftada. sonra uc ay korundum sonra deniyorum olmuyo :+
yok canım be nerdeeee 4 yıldırda ben deniyom bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlıycam
nasılsınız kızlarrrr.çok uzun bir haftada oldu ve sizlerle görüşemedim özledim sizleri.. ne var ne çok.. iyi haberler varmı.. beni biliyorsunuz salı günü gittim dra tahlil flan verdim.klomen başladı yine.. birde pregnyl 5000 lik aldırdı...bulana kadar öldüm bakalım salı gideceğim tekrar yanına ne diyecek.. .sizleri özledimm ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?