- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.621
inşallah tez zamanda sağlığımıza kavusuruz..sonra da bebişlerimize
dün cok gusel bi haber aldım..
benm üç ablam var ikisinin bi kızı bi oğlu var diğer ablamında henuz bi kızı vardı..
dun duydum ki hamileymiş..
kendisi 35yasında..
bana soylemek istememişler belki uzulurum diyee..
bi kaç gun saklamışlarr..ama ben cok sevinidm duyunca ve dedm ki Rabbim isteyince veriyoo 35 yasında da olsan...
bide biz 7 kardesizz...yani neden benm olmuyo diye bazen dusunmuyo da deglm hanii:44::44:
hayirli olsun ablanin hamilleigiolacak aynurumm biraz sabir biz bi imtihandan geciyozzz insalalh hayirlisiylada basaracaz bu imtihanii ayni ben de sen gibiyim iki ablam var hemen hamile kaldilar birinin 3 digerinin iki cocugu var hic düsük nede yapmadilarr tek düüsük yapan benim anneminde hic yok düsügü:26:bazen bende niye ben dedigim oldu ama rabbiin bi bildigi varki yasamam gerekiyomus yasiyorum diyorumm insalalh ikimizinde yasadiklari son olur bizimde bi tanede olsa yawrumuz olur..rabbim isteyenelrin kucagini bos birakmasin insalalhh cünkü yoklugu cok zor gercktenn..bazen kalabalik bi ortamada girmek istemiyo canim cocuk konusu acilacak diye:26:
aynen ben de oyleyimm..cook yerden cook kişiden sırf bu konu acılaacak diye kacıyorum..çunku bilen de akıl veriyo bilmeyen de...
inşallah bi tane de olsa olsun sağlıklı sıhhatli olsun yeter...
bekletmesn daha fazla gelsin inş bebişlerimizz
akil verende cok olur laf vuranda aynurum napalim en güzeli laf vurani allaha havale etmekk öyle bizi düzecek ortamlarada girmemek ben öyle yapiyorummbiliyorumki rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise onu vercektir kiscem eger kaderimizde anne olmak varsa kesin olacazz sen üzme kendinii dua et sürekli cankusumm rabbimize siginalim ondan hep hayirlisin iisteyelimmm
zaten bundan baska yapacak bişi yok..Ondan baska sıgınacak kapımız yok..inşallah su an da her an oldugu gibi sesimizi duyuyodur Rabnbim..
canım gec oldu uyuyalım mı artıkın...
yarın nazzzzzım gorunce kızmasın sakın
aynurum simcik ben yazacaktim sen yazdin haydi cikalim morem kizar valla bizee
allaha emanet oliyi gecelrrrrrrr
morem sen burdamiydinben seni bugü nyok sanmistim kiscemm yosam hemen gelirdimm hani gezecektiniz annene gidecektinn bende dedim morem yok mutfaki ne temizledim cok yoruldum simcik bilem yazmaya dermanim yok bi bakim dedimm yarin görüsürüz artikin bu gün görüsemiycez bak görüyonmu ilk defa ayri kaldik birbirimizdenn hic konusmadann
bii bakim morem azmi okuyan var ya kiscemm:26:bende cok üzülüyom niye kisalr böyle yapiyo
sükür ünlüler yedi börekiiii
geldim ama gec kalmisim moremm bende seni cok ösledimm burnumda tüttünnn bi kokladim moremin mis kokusu geldi yeni banyo yapmis dedim herhaldeee
kisciklarimin moremi neden yalniz biraktinizzz oda olmasa topik sinek avliycakkk
bide ben patlatim cünküm su an yalnizlari oynuyommmdaaa
kiscem buryukun nickini yanlis yazmisinn buyruk yazmissinnbarime sana zahmet olmazsa düzeltte ona sira gelince yanlis nicke dua etmesin kislarrr..
:95::95::95::95::95::95::95::95:
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kimseler yok beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım mersah ve buryukun duaları bitmiştir ekleyebilirsin ..Allahım kabul eder inşallah..dua sahiplerine ve duaya katılan tüümm kızlara Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinn...(amiiiiiiiiiinnnnn)
anaaaaaa topik sinecikler avlıyoooooo
vızzzzzzzzzzzzz vıııııııııııızzzz.....
meydan bana kaldııııııı
amaaaaaaaannnn bole de cok sıkıcı oluyo ya bu kızlarımız nerdeki acep?:44::44::44::44::26::26:
belki işleri vardırr
:126: :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126:
butun bunlar kalpçikler içinnn... artsın artık su kalpler canımmmm aaaaaaaaaa
hosgeldin melekim diycem ama yoksunn
kiscem ne bizim bu cektigimiz bi kan pihtisi tiroid prolaktin off rabbim yardimcimiz olsun beni habersiz birakma sen benim önemlisinnn:26:yosam bunlardanmi düsük yaptik hep ten aklim karisti
kac kac
aminnnn aynurummm
butun bunlar kalpçikler içinnn... artsın artık su kalpler canımmmm aaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?