Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok bacım sormadm anında cevap vereni de hiç gormedm daha sonra cevaplıyolar die biliyorum ama hiç sormadm..valla varsa anında cevap veren alalım linkii:44::44::44::44:

soran kislar var hemen cevapliyolarmis galiba ivet biri yazsada bizde sorsak bari

aynurum sen pihtilasma testini yaptirmadin demi daha

hayır canım .. laf aramızda benı ne bekliyo die cok korkuyom bişey falan cıkar diye..:18::18::18:
bide belki bilmiyom duydun veya okudun mu burda malatya univ.hastanesinde kadın dogum abd uzmanı bi prof ki bu alanda tek proftu şu an cezaevinde hastalarına taciz ve tecavuzdenn..o yuzden tum drlardan gıcık aldım bu ara

:26:korkma aynurum herseyin erken teshisi cok önemli bitanemmduydum o malatyadamiydikör olasica suna bak ya insanlar derdinin pesinde o ne pesinde

:26:korkma aynurum herseyin erken teshisi cok önemli bitanemmduydum o malatyadamiydikör olasica suna bak ya insanlar derdinin pesinde o ne pesinde

evet oyle dee...bide ben illa ki univ hastnemi gitmeliyim yani bi hematoloji uzm na gorunsem tahlil falan versem olmaz mı:44:
sorularım sacma olabilir canım kusura bakma ..baskalrı her kafadan bişey soyluyo en iyisi bilene yasayan a sormak ...

canım ben de yavasım internet de...o yuzden gec oluyo kusuruma bakma artıkın
he alnadim aynurum bende tv ye ne daldin sandimm

yok ne sacmasi aynurumm benimm istedigini sorr..kiscem ben hep üniv yada arastirma hastanesinde yaptirani duydumm..hemotolojide yaptiran oldumu bilmiyorum galiba o özele gecer senden para ister tahliller icinn:26:en iyisi üniv yada arastirma hastanesi bak ilhananizim hemen yaptirdi hic para ödemedi sonucu bekliyoo

Son düzenleme:

peki canım bunun için yine bi muayeneden gececem mi kadın dogumcuya arastırma hastdeki kadn dogm dr na yani:26::26::26:

peki canım bunun için yine bi muayeneden gececem mi kadın dogumcuya arastırma hastdeki kadn dogm dr na yani:26::26::26:

aynurum kadin dogumdan yada genetik bölüümünden randevu alacann..gidince zaten derdini anlatacannn..dersin ki 3 düsük yaptim ..belki iki düsük dersen yapamayiz ne der iki bebegin sonucunu götürüp biri erken kendiliginen düsük oldu ne dersin..zaten bunlari deyince hemen kan aldirip baktiracaz der

Son düzenleme:

anladım canım .. ben o koltuk var ya o koltuk ondan o kadar tırsıyorum kii:18::18:acaaba tek ben mi tırsıyom ya
bana hamileyken vaj.ultrasonla bakmak istemişti dr um ben de tekmeledim
simdi basıma ne gelecek bilmiyom ve o koltuktan neferet ediyom ben en iyisi genetikten alıyım randevu
zaten hemen almazlar beklerim sıra galıba:26::26:

koltuktan degilde ultrason aletinden korkup kendini kasanlar varr:26: ozaman aynurum genetikten al senin icin en iyisini :26:kiscem olsun ne zamana verirlerse versinler ama lüten bi baktirr..allah göstermesin 3.kez yanmasin canim böyle bisi varsa igneni olur yawrunu kucagina alirsinn

canım cok haklısın ama bi yandan da hevesim hep kursagmda kalıyo diye hiç yanaşmak istemyom..sonra birden aynur kendine gel diyorum..milletin dırdırı bi yandan zaten adımızı hastalıklıya cıkarmışlar...ama uzun lafın kısası tabiki bu bi dertse dermanımızı da arıycazz.Allah dernmansız dert vermesn
canım senın durumlar nasıl neler yapıyosun gunler ne cabuk geciyo dimi yaa:26::26:

miilet hic susmazki kiscem banada öyle bakiyolar hastalikli bilem diyolardir kesin arkamadanama yilmadan deniycez baska caremiz yok ama tedavimizide ihmal etmiycezzzkiscem ben su an duruyom halen herhalde iki ay sonra birakirim korunmayi. simcik prolaktinim yüksek ti tiroid biraz yksekti onlarin düzelmesini bekliyorum endokrinolojiye gittimm kan aldi bakmis sorun yok hap ne vermiycem dedi ama benim icinm rahat etmedi baska bi endorinolojiye gidecemmbide demir eksikligi cikti hapa basladim 4 ay yutacammyani bi dertlerden kurtulamadim bi halloluyo biri basliyo..rabbim daaha köötüsünden korusun hepimizi ama napim mücadelem devam ediyo hamile kaldigim müddetce hep deniycem baska caremde yok benim zatenn

inşallah tez zamanda sağlığımıza kavusuruz..sonra da bebişlerimize
dün cok gusel bi haber aldım..
benm üç ablam var ikisinin bi kızı bi oğlu var diğer ablamında henuz bi kızı vardı..
dun duydum ki hamileymiş..
kendisi 35yasında..
bana soylemek istememişler belki uzulurum diyee..
bi kaç gun saklamışlarr..ama ben cok sevinidm duyunca ve dedm ki Rabbim isteyince veriyoo 35 yasında da olsan...
bide biz 7 kardesizz...yani neden benm olmuyo diye bazen dusunmuyo da deglm hanii:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…