- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.581
abbayyim niye yazmiyosun kiscemmo zaamn ben simcik cikiyom sen cevabi yaz ben okurummm
ababayimmnerdesin bende seni ösledim kiscem du bi sarilim yawww cankusum sen ben misisn yaw herseyimiz ayni gidiyoo benim prolaktinde 46 olmustuu tiroid sinirdaydi ama senin prolaktin niye öyle yükselmisss dostinex düsürmesi lazimdi bana doktor hapta vermedii tiroid düsünce düser dedi endokronolojiye gittim kan sonucumu dün söylediler sorun yok hapa gerek yok dedilerr..ama kendiliginden hepsi düsermi anlaamdim bende baska bi endokrinolojiye daha gidecemm sen de bi rahatla kiscem bak prolaktin baya bi yükselmis ondan hamile kalamiyosun iste... napalim reglin bitmediysen okuyamazsin cankusumm..elinde olan bisey degil..haber verdigin icin saoll
:95::95::95::95::95::95::95::95:
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kimseler yok beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldimama kimse kalmamış
:95::95::95::95:
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kimseler yok beyaa
kiscem ne bizim bu cektigimiz bi kan pihtisi tiroid prolaktin off rabbim yardimcimiz olsun beni habersiz birakma sen benim önemlisinnn:26:yosam bunlardanmi düsük yaptik hep ten aklim karistisıkıntı ve tsh yükselmiş olabilir ilaca başlamadım içinde kullandıktan en az 1 ay sonra gebelik olmalı diyo yan etkisi çok demek neyse kendiliğinden düşmezse 1 ay sonra başlarım ya da iyi bi dahiliye dr dan tsh için ilaç alırım belki ikisi birden düşer kendi doktorumuz olduk valla canım bu arada bu hormonlar kalitesiz yumurtaya neden oluyo o da düşüğe yani yumoşların kalitesi çok önemli neyse çok öpüyom görüşürüz
kac kacneysebende kaçım bari
aminnnn aynurummmcanım mersah ve buryukun duaları bitmiştir ekleyebilirsin ..Allahım kabul eder inşallah..dua sahiplerine ve duaya katılan tüümm kızlara Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinn...(amiiiiiiiiiinnnnn)
anaaaaaa topik sinecikler avlıyoooooo
vızzzzzzzzzzzzz vıııııııııııızzzz.....
meydan bana kaldııııııı
amaaaaaaaannnn bole de cok sıkıcı oluyo ya bu kızlarımız nerdeki acep?:44::44::44::44::26::26:
belki işleri vardırr
:126: :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126:
neyse ben de cıkıyım bari hadi iyi mi iyi geceler herkeseee
gittinmi aynurummmiiy gecelerrrrrrr
yok bacım gitmedm hoşgeldinn..nazımı bekledm gelmeyince belki gormez die ozelden mesaj yazıyodum bide baktım yasakım sesimi duymuşşş da gelmişşşşş
seni seviyorum canım
aynurumm sarilacammm bende seni seviyom kiscemmm
canımmm doktor sitesine girdim desoru soruyom cevaplıyorlar sağolsunlar
canım ben de sarılıymm
gel sohbete katıl arkadasım benm deil ama yasakımın muhabbeti sohbeti pek guzeldir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?