Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hopeforum cankusum nolur bi söyle neden hersey güzeldi yolundaydi ne zaman oldu bitanemm

amin cnm valla stres yapmıyım dyorum ama oluyo illaki ben 5 ay oldu korunmuyorum demekki zamanı değil diyorum ama çevre eşim beni strese sokuyo burasıda olmasa naparım bilmem iyi geliyo bana inşallah allah tüm isteyenlere tez zamanda ya rabbim nasip eylesn

doğru söylüyorsun canım
bebeğimi kaybettim

ne olur üzme kendini (((((

hopeforum bitanem kusura bakam soru sordum ama istersen hic yazmak zorunda degilsinseni cok iyi anliyorumm bu durumlarda ne söylenir cok zor ama cok üzüldügümü söylemek isterim canim yaniyo blölye bi haber alincaaa

keşke elimden bir şey gelseydi keşke bu kadar çaresiz olmasaydım

kendini suclaama hopeforumm gelmiyo biliyorum elimizden biseyyy:26:kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz elimizde olmadann rabbim sabirlar versin sana:26:su anki duygularini cok iyi anliyorumm

Son düzenleme:
keşke şaka olsaydı keşke gerçek olmasaydı

canım üzülme nasip değilmiş bak benimde ilk bebeğimin kalbi durdu inancın olsun doktor kalp atışlarını duymadı bebeğimi 2. kez görmeye gittiğimde inan yer, gök, bahar herşey durdu ben için...Hayır gerçek olamaz dedim hep hastanenin önünde çocuklar gibi ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Meleğim....gitmiş olamazdı diyip duduryordum çünkü çok istiyordum.Hayalle yok olabileceğine, Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....İnanmazdım...ama inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki güçlü ol lütfen...

Son düzenleme:
hopeforum bitanem kusura bakam soru sordum ama istersen hic yazmak zorunda degilsinseni cok iyi anliyorumm bu durumlarda ne söylenir cok zor ama cok üzüldügümü söylemek isterim canim yaniyo blölye bi haber alincaaa

söylememek değil nasıl söyleyeceğini bilememek benimkisi... hep bize haber ver derdiniz kaç gündür giremedim bu topice... hep güzel haberler verdim, ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi... uzun zaman bir şey yazmayısım ondan... keşke canınızı yakmak yerine yine çok şükür dedirtebilseydim size güzel yüreklerinize...

anliyorum seni hopeforummsu an bile bende ne yazim diyorum kafam dagildi :26:tek dilegim rabbim seni en kisa zaamnda tekrar güldürsünn kiscem yine bize güzel haberle gel insalahh....

ddoru rabbim sabrini veriyo gercektenn ilk bi kac gün zor geciyor ama zaman gercekten ilac gibi geliyoo

cnm yıkma kendni bu kadar seni görünce eşin felanda üzülüyodur allah hayırlısını versin tez zamnda inşşallh karnına da yeni bebişini nasip etsin dualarım hepinizle

üzme kendşni bitanem alan allah veren allah inşallah en yakın zamnda eni bebişin olur dünya sınanma yeri sen sınavdasın şimdi sakın üzülme biz yanındayız cnm benm

evet sadiye kiscem rabbim aldiysa bi bildigi vardir belki sakat olacakti ne bilim hayirsiz olacakti bende hep böyle düsündüm kayiplarimin arkasindann

ddoru rabbim sabrini veriyo gercektenn ilk bi kac gün zor geciyor ama zaman gercekten ilac gibi geliyoo

inan canım hasatanede yeterince ağladım ve yanımda kimse yoktu kendimi eve attıktan sonra güçlü olacaksın kimseyi üzmeye hakkın yok diyip sıra ile herkese haber verdim ve eşimi çağırdıgımda tek damla gözyaşı dökmedim çünkü; rabbim böyle uygun görmüştü ve kimseyi çağırmadım eşimle hastaneye gidip elim boş döndükten sonra herkesi tekrar arayıp çok iyi oldugumu söyledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…