- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.721
noldu cankusum hayirdir
canım inşallah allah razı olsun, canım ilk hamile kaldığımda 10ayda hamile kaldım ( korunmuyorduk ) kürtaj oldum kalbi durdu, 2. hamileliğimde geç gelecek diyordum ama rabbim hemen nasip etti 2. ayda...
rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin iki cihanda yüzünü ak eden evlatlar nasip etsin Rabbimden bütün kalbimle diliyor ve istiyorum evlat hasreti ile yanan tüm kardeşlerime tez vakitte meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin işallah Amin Amin Amin
bebeğimi kaybettim
off yok inanmak istemiyorum saka olsunn kiscemm
canım inşallah allah razı olsun, canım ilk hamile kaldığımda 10ayda hamile kaldım ( korunmuyorduk ) kürtaj oldum kalbi durdu, 2. hamileliğimde geç gelecek diyordum ama rabbim hemen nasip etti 2. ayda...
rabbim yar ve yardımcınız olsun her daim Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin iki cihanda yüzünü ak eden evlatlar nasip etsin Rabbimden bütün kalbimle diliyor ve istiyorum evlat hasreti ile yanan tüm kardeşlerime tez vakitte meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin işallah Amin Amin Amin
keşke şaka olsaydı keşke gerçek olmasaydı
doğru söylüyorsun canımen tasinmada zordurrrr:26:bari anenneler ne yardim etsin sen bisey yapma kiscemmmaslinda kalkma yatma saatin güzel nuarinimm tam 9 saat ne uyuyosunn yeterli bencee cankusum artikin birakmaya calis bu tedirginligi keyfini cikarmaya bak hem allah göstermesin lekelenmene gelirdi
bebeğimi kaybettim
bebeğimi kaybettim
keşke elimden bir şey gelseydi keşke bu kadar çaresiz olmasaydım
keşke elimden bir şey gelseydi keşke bu kadar çaresiz olmasaydım
keşke şaka olsaydı keşke gerçek olmasaydı
hopeforum bitanem kusura bakam soru sordum ama istersen hic yazmak zorunda degilsinseni cok iyi anliyorumm bu durumlarda ne söylenir cok zor ama cok üzüldügümü söylemek isterim canim yaniyo blölye bi haber alincaaa
söylememek değil nasıl söyleyeceğini bilememek benimkisi... hep bize haber ver derdiniz kaç gündür giremedim bu topice... hep güzel haberler verdim, ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi... uzun zaman bir şey yazmayısım ondan... keşke canınızı yakmak yerine yine çok şükür dedirtebilseydim size güzel yüreklerinize...
canım üzülme nasip değilmiş bak benimde ilk bebeğimin kalbi durdu inancın olsun doktor kalp atışlarını duymadı bebeğimi 2. kez görmeye gittiğimde inan yer, gök, bahar herşey durdu ben için...Hayır gerçek olamaz dedim hep hastanenin önünde çocuklar gibi ağladım hemde hıçkıra hıçkıra Meleğim....gitmiş olamazdı diyip duduryordum çünkü çok istiyordum.Hayalle yok olabileceğine, Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....İnanmazdım...ama inan Rabbim öyle bi sabır veriyor ki güçlü ol lütfen...
söylememek değil nasıl söyleyeceğini bilememek benimkisi... hep bize haber ver derdiniz kaç gündür giremedim bu topice... hep güzel haberler verdim, ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi... uzun zaman bir şey yazmayısım ondan... keşke canınızı yakmak yerine yine çok şükür dedirtebilseydim size güzel yüreklerinize...
üzme kendşni bitanem alan allah veren allah inşallah en yakın zamnda eni bebişin olur dünya sınanma yeri sen sınavdasın şimdi sakın üzülme biz yanındayız cnm benm
ddoru rabbim sabrini veriyo gercektenn ilk bi kac gün zor geciyor ama zaman gercekten ilac gibi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?