Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.

hayırlsıı sultanımmm inşallahhh btanemmmmm

peikiscem ve zikzakim mesaala hani pcos olan kisimm hic yumurtlama olmuyomuu:26:

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.

hayırlısı olsun canım yaa.. gerçekten çok kişide oldu bu düzensizlik demekki genel bi durum hiç kafa yormayın mevsimlerden diyoalr ..normal diyorlar sakın kafa takıcak bişi yok .. 2014 hepimizin yılı olsun kızçem

yasakımmm gözcülerimmm yerledinden fırladı gözlük camıma yapıştıı

eft tam da öle oldu kızçem

canlarımmmmm buryukuma başladıkkk Allah kabul etsişn perşembeye kadar
okucass sonrada ababyma başlıcassss şimdiden dirummm yaniiii

peikiscem ve zikzakim mesaala hani pcos olan kisimm hic yumurtlama olmuyomuu:26:

oluyo olmazmı hiç, ama düzens,z olabilyo ne zaman olduğunu anllamak zor .. ben bu ay kendiliğimden yumurtlama oldu işte kızçem .. ama kontrollerde anladk, gerçi ağrımda olmuştu .. ama akıntı ne olmadı mesela, halbuki akıntı da önemli bi belirti oluyo çözümlemek için .. bazılarında tam düzenli yumurtlama da oluyo .. pko olmasına rağmen hatta kistler varsa bile ynede düzenli yumurtlama ve adet olan pkolu hastalar mevcut canım ....

geldimmmmmmm yasakımmmmmmmmmm

şükürr kavuşştukk beaaaaaaaa

vay vay vayyy.....cok güzel yaa..allah birdaha bozmasin canim...
bende bugün okurum insallah meryem süresini canim..annem geldi, hafta sonu doluyduk misafirlerle, masallah bas saglina degil oturmaya gelmisler, (gelen 3 saaten asaga kalkmadi yaaa...birde hizmet bekliyorlar, yok bu bardak büyük bana kücük bardakla getir cayi diyorlar...alla alla)

evet bende bunu soracaktim.....pcosu olanlar yumurtlamiyormu hic? nerden anliyorsunuz psonuz oldugunu?
yani belirtiler nelerdir?

mersahımmmmm üzülerek söylüorummm ama sana 13 kaldıı kızçemmmm :26::26::26::26::26:

cok iyiymis peri kiscem o zaman ben o kisim iptal yumurtlama olmuyo verimsiz sanmistimmm bak ögrendim artikinncünkü pcoslu hamile kalan cok insallah sizlerde kalacaksinizzzzz

allaaha sükür iyiim peri kiscemmm

gecmise bakiyodu moremmdoru erken kalkiyom artikinn

yawff şöle durumlar da harbi can sıkıcı yaa .. hani bazı ziyaretlerin cidden kısası ve anlayışlısı makbul .. yeme içmeyemi gelysunuz geçmişolsuna bağsağlığına mı belli değil yaa

kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ama sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi acaba demeden geçemiyorum acaba

inşallahhhhh kayramm yawww 2 sonra sana ve gonzalesime halay çekmek için can atıorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…