- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.021
peri kiscemmm
aaaaaaaaaaaa
kolcukların boş kalmasın kızçemmorem görünce geliii yine saırlır zati
Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.
Hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Bende hala gelen giden yok Progestan içiyorum günde 3 adet, ne zaman sökecek bilmem. Böylelikle 2013 te anne olma umudum sona erdi kısmet 2014' e artık.
yasakımmm gözcülerimmm yerledinden fırladı gözlük camıma yapıştıı
peikiscem ve zikzakim mesaala hani pcos olan kisimm hic yumurtlama olmuyomuu:26:
geldimmmmmmm yasakımmmmmmmmmm
şükürr kavuşştukk beaaaaaaaa
peikiscem ve zikzakim mesaala hani pcos olan kisimm hic yumurtlama olmuyomuu:26:
canım naber nasılsın görüşmeyeli ???
hihihihi yeni gördü dahagerçi bende şaşrmadm değil ama artk erken kalkıyo yasak kızçe
oluyo olmazmı hiç, ama düzens,z olabilyo ne zaman olduğunu anllamak zor .. ben bu ay kendiliğimden yumurtlama oldu işte kızçem .. ama kontrollerde anladk, gerçi ağrımda olmuştu .. ama akıntı ne olmadı mesela, halbuki akıntı da önemli bi belirti oluyo çözümlemek için .. bazılarında tam düzenli yumurtlama da oluyo .. pko olmasına rağmen hatta kistler varsa bile ynede düzenli yumurtlama ve adet olan pkolu hastalar mevcut canım ....
allaaha sükür iyiim peri kiscemmm
gecmise bakiyodu moremmdoru erken kalkiyom artikinn
vay vay vayyy.....cok güzel yaa..allah birdaha bozmasin canim...
bende bugün okurum insallah meryem süresini canim..annem geldi, hafta sonu doluyduk misafirlerle, masallah bas saglina degil oturmaya gelmisler, (gelen 3 saaten asaga kalkmadi yaaa...birde hizmet bekliyorlar, yok bu bardak büyük bana kücük bardakla getir cayi diyorlar...alla alla)
evet bende bunu soracaktim.....pcosu olanlar yumurtlamiyormu hic? nerden anliyorsunuz psonuz oldugunu?
yani belirtiler nelerdir?
:26::26mersahımmmmm üzülerek söylüorummm ama sana 13 kaldıı kızçemmmm :26::26::26::26::26:
cankuşların ben çıkıyorum temizlik yapıcam misafirlerim gelicek hepimizi öptüm
cankuşların ben çıkıyorum temizlik yapıcam misafirlerim gelicek hepimizi öptüm
kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ama sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi acaba demeden geçemiyorum acaba
kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ama sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi acaba demeden geçemiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?