- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.041
inşallahhhhh kayramm yawww 2 sonra sana ve gonzalesime halay çekmek için can atıorummmmm
cok iyiymis peri kiscem o zaman ben o kisim iptal yumurtlama olmuyo verimsiz sanmistimmm bak ögrendim artikinncünkü pcoslu hamile kalan cok insallah sizlerde kalacaksinizzzzz
cankuşların ben çıkıyorum temizlik yapıcam misafirlerim gelicek hepimizi öptüm
kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ama sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi acaba demeden geçemiyorum acaba
cok iyiymis peri kiscem o zaman ben o kisim iptal yumurtlama olmuyo verimsiz sanmistimmm bak ögrendim artikinncünkü pcoslu hamile kalan cok insallah sizlerde kalacaksinizzzzz
:26::26ff cok kalmis moremmm
nereye sadiyem konusamadik bilemmtamam kiscem allaah emannettt ol
yawff şöle durumlar da harbi can sıkıcı yaa .. hani bazı ziyaretlerin cidden kısası ve anlayışlısı makbul .. yeme içmeyemi gelysunuz geçmişolsuna bağsağlığına mı belli değil yaa
inşallah diyelim canımcım inşallah en yakın zamanda hepimize inşinşallahhhhh kayramm yawww 2 sonra sana ve gonzalesime halay çekmek için can atıorummmmm
hoşş gelddiiinn canımmmmm
kana gştcektşn ya bugünnn napcannnn
ivetttttşimdii özeldende yazdımmmm olmassa yardım etces artıkk napalımmm :26::26::26::26:
merhabalar herkese...
:26:bunun gelmesi bi dert gelmemesi bi derttt:26:
aynen yasakımmm
inşallah diyelim canımcım inşallah en yakın zamanda hepimize inş
peri kiscem bence su an seninkide düzene girdi baksana bu ay kendiliginden yumurtladin ve catladidaaakolay gelsin canım byess :)
hayırlısı olsun canım inşallah kısmet olur :)
inşallah kalırız kızçem hepimiz de .. neblym yasakm mesela ben kendim kalmıştım hiçbişeysiz, kısmet olmadısonra artk tedaviler iğneler ilaçlardan hepten düzenlerm karıştı zaten pek düzenli değildi bir de üstüne bu sürecin stresi eklenince herşey daha da zorladı aslında pkolu biri genel kontrollerine giderse ve diğer hormon vs başka problemleri de pek yoksa, stres yapmadığı sürece hamile kalma olasılığı yüksek .. ama bende çoklu kombinasyon olduğu için tabi biraz daha zor oluyo
yoksa kızçeciklerin hiç kafa takmaması lazım .. pko çoğu kadınka var ama büyük bölümü kolaylıkla, bir kısmı da tedavilerle kesin hamiş kalabiliyo Allahın izniyle canım ..
peikiscem ve zikzakim mesaala hani pcos olan kisimm hic yumurtlama olmuyomuu:26:
pozitif cıkarsa demiştim nazım negatif cıktı
dorusun peri kiscemmbu durumlarda bilem rahatligini ,keyfini düsünenler var gercektennn
aynen yasakımmm
habbitem bi umutsuz olmastres nede bi yapma bu ay nerdeyse cogu kizin gecikti pcoslu olmayanlarin bilemm.:26:
morem artikin böyle oldum neden okuyamiyo bu kiscelerrrr sebep yazanda yokkmorem bi daaha yeni duaya baslarsak sun usormak lasim bi kere bilem aksatmayacaksiniz listeye girin lütfen diye tamam öyle bisey olurki okuyamazlar o kabul ama baait sebepler okunmaya engel degil
kızçem sen gence git dr bak zuhalime adet söktürücü vermiş hemen sökmüşşş böle beklemektensee :26::26::26::26: gene sen bilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?