Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

cankuşların ben çıkıyorum temizlik yapıcam misafirlerim gelicek hepimizi öptüm

kolay gelsin canım byess :)

kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ama sanki sağ kasığımda hafif şişlik var gibi acaba demeden geçemiyorum acaba

hayırlısı olsun canım inşallah kısmet olur :)

cok iyiymis peri kiscem o zaman ben o kisim iptal yumurtlama olmuyo verimsiz sanmistimmm bak ögrendim artikinncünkü pcoslu hamile kalan cok insallah sizlerde kalacaksinizzzzz

inşallah kalırız kızçem hepimiz de .. neblym yasakm mesela ben kendim kalmıştım hiçbişeysiz, kısmet olmadı sonra artk tedaviler iğneler ilaçlardan hepten düzenlerm karıştı zaten pek düzenli değildi bir de üstüne bu sürecin stresi eklenince herşey daha da zorladı aslında pkolu biri genel kontrollerine giderse ve diğer hormon vs başka problemleri de pek yoksa, stres yapmadığı sürece hamile kalma olasılığı yüksek .. ama bende çoklu kombinasyon olduğu için tabi biraz daha zor oluyo
yoksa kızçeciklerin hiç kafa takmaması lazım .. pko çoğu kadınka var ama büyük bölümü kolaylıkla, bir kısmı da tedavilerle kesin hamiş kalabiliyo Allahın izniyle canım ..

Son düzenleme:

dorusun peri kiscemm bu durumlarda bilem rahatligini ,keyfini düsünenler var gercektennn

ivettttt şimdii özeldende yazdımmmm olmassa yardım etces artıkk napalımmm :26::26::26::26:

morem artikin böyle oldum neden okuyamiyo bu kiscelerrrr sebep yazanda yokkmorem bi daaha yeni duaya baslarsak sun usormak lasim bi kere bilem aksatmayacaksiniz listeye girin lütfen diyetamam öyle bisey olurki okuyamazlar o kabul ama baait sebepler okunmaya engel degil

peri kiscem bence su an seninkide düzene girdi baksana bu ay kendiliginden yumurtladin ve catladidaaaallahim insalah hayirli bi sonuc almani nasip etsinn

pozitif cıkarsa demiştim nazım negatif cıktı

kızçem sen gence git dr bak zuhalime adet söktürücü vermiş hemen sökmüşşş böle beklemektensee :26::26::26::26: gene sen bilirsinnn

dorusun peri kiscemm bu durumlarda bilem rahatligini ,keyfini düsünenler var gercektennn

yawff şimdi düşün bi hasta var kendi hasta zaten keyifsiz .. bakan kişi yorgun zaten emek vermiş gücü tükenmiş muhabbete değil dinlenmeye ihtiyacı var .. cenazesi olan zaten moralsiz yorulmuş hem koşturmadan, hem de üzüntüden yorulmuş kendini toplamak istiyo muhabbet edicek hali yokki yani .. hadi geldiniz kısaca hemen bir "hatırınız var bizim için" mesajı verdin, uza be kardeşim yaa ne sallanıyon saatlerce .. misafirperverlik başka bişey onu her zaman yapalım ama samimiyetle .. görüşmek isteyen muhabbet isteyen insan davet eder müsait zamanlarda, veya gelmek ister ama böle zamanlarda çok uygun olmuyoki yaa

valla yasakım bende anlmıorummm anlamamakla beraberr kızıyorr vee üzülüoyorummm

geçen hafta civcivle duyguya msj attımmm dönmediler bende kaldırdımm listedennn

öle yapalımmm evettt böle tek tek uğraşıoruzzzz

kızçem sen gence git dr bak zuhalime adet söktürücü vermiş hemen sökmüşşş böle beklemektensee :26::26::26::26: gene sen bilirsinnn

bu ayda gitmicem nazım önümüzdeki ay baska bi hastane baska bi doktorla tedaviye başlıcam inşallah gerek kalmaz bu ay hiç hissetmiyorum hamileliğe dair bişey 1 haftadır arada adet sancısı gibi sancı giriyo gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…