Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kendini bilen zaten kisa duru basin saolsun der gider ipekim densiz dolu hem sohbet ediyo hem keyfine bakiyoocünkü kendi yasi degil kendi can iyanmadi ya rahattt

peri kiscem bence su an seninkide düzene girdi baksana bu ay kendiliginden yumurtladin ve catladidaaaallahim insalah hayirli bi sonuc almani nasip etsinn

hiç bilmyrum yasakım ben bişe inan ?? inşallah her ne şekil olusa olsun hayırlı haberler alabilirim .. ama bebişim olur .. ama adet olurum .. ama da başka bişey.. her ne ise hayırlısını dilerim Allahtan ..
şöle bişe dicem sana, yumurtlama ve çatlama aynı şey oluyo .. yani bir folikül çatlamışsa o zaman ovulasyon yani yumurtlama olmuş demek zaten .. foliküllerin çatlamaya uygun boya göre büyümesi de ayrı bi süreç .. o kısm yumurtlama kısmı değil, sadece yumurtanın uygun boya gelmesi kısmı canım .. o boya gelmesine rağmen çatlamazsa yumurtlama olmamış demek oluyo .. pkolularda bazen uygun boya gelmeden daha küçükken kistlebilio ya da uygun boya gelmesine rağmen çatlamayıp kalabilio ölece .. o zaman adetle atılıp yeni bi perioda girilmesi gerekio .. yoksa deneme yapılsa bile ve folikül olsa bile yumurta olmadığı için yne tutmuyo yani canım ..

yok yok anlayisli degiler bacim bunlar.....diyorum ya begenmiyorlar birde...büyük bardaklar kalmis evde (kac k karton bardak gitti, hic biri kalmadi 1 saate) adama büyük bardakla veriyorum cagi, ben bunu icmem diyor...sen oturmaya gelmedin, cenazede 5-10 dakika arasi oturulur...bize gelen 2-3 saaten önce kalkmadi, biktirdilar adami, birisi gelince öbürü gider ya onuda yapmadilar...dün kac cagdanlik demledim bilemiyorum...oturdular oturdular...ayyy ben fenalastim sonunda

su pko:
bende akinti geliyor, yani pko olma ihtimali nasil canim?
yani her ayda adetim geliyor?
ama hala teste benim iki cizgi yok, suan kasik agrim var ve tam o beyaz akintim var (3-4 gündür) hesaplamama göre bugün yumurtlamamin son günü

aynen ipekim güzel anlatmış.bi kaç ay bu yumurtlalar çatlamazsa kistleşirse yumurtalıklarda kistler sıkışıyor ve yumurtanın gelisecegi varsada engelliyor çünkü yer kalmıyor anladınmı habibtem

kızçeleriiimmm ben geldimmm... :80::80::80::80: herkeze iyi haftalar olsun...
sabahda girdim ama yapayalnz kaldımm kimse yoktu

he haklisin peri ksicem doru yumurtlaamakta ayni oluyo yumurtan olustu demem lasimdibide demi cok büyüyüp catmamassada kist oluyo:26:seninki catladi ama demi bu ay benmi yanlis hatirliyorumm

narin yarim hoşgeldinn

senin hangi hormonlarda sorun oluyo kızçem ??

ipekim şimdilik bilmiyorum inan ben tedaviye başladığımda pis herif bana ne bi hormon testi yaptı ne bişi dayadı klomeni oda 7cm kist yaptı hatırlarsan.tekrar tedaviye başladığımda öğrencem bakalım hayırlısı

hastaneyi aradımmmm daha çıkmamışş sonuçlarr beaaa

hafta sonu da haftaya ara dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…