Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dün yoktun gezdin mi akşama kadar

nazım googlede çook site var avatar için:44::44:

dün geldim öglen hep burdaydim siz yoktunuz nuarinim sadiyem hopeforum vardi aksamda survivora baktim somram duami okudum geldim kimsecikler yok tuu

kıscelerim bugün temizlik yapıyorum daha işim bitmedi ben kaçıyom şimcik sonra gelirim yine

sorma kıscem yawwww az daha görmeseydim çekicekdim saçcıklarını
çook özledim beyaaaa sizi

iyyim kıscem sen izmirin neresindesin

be sındırgıda okudumdu melekimm sen merkedemisnnn :13::13::13::13:

dün geldim öglen hep burdaydim siz yoktunuz nuarinim sadiyem hopeforum vardi aksamda survivora baktim somram duami okudum geldim kimsecikler yok tuu
ben baktım ara ara kimseleri:18::18: görmedim akşamda 11 e kadar burdaydım sonrada yattım neyse şükür kavuştuk ya

ihihihihi

miamorem ben yumurtlama ve pko olayının detayını anlattm orda.. sağol inşallah şifamı vericek Allahım dularımızla beraber inşallah ..ben de 1-2 gün olurum ama mesele süresi değil düzenli görebilmek .. düzenli görmek demek düzenli ovulasyon demek canım .. kısmet bakalım gerekenleri yapmaya çalışıyoruz gerisi Allahım yardım ederse olur inşallah ...

nazım ben sana özelden mesaj atyrum bi bakarmısın ??

be sındırgıda okudumdu melekimm sen merkedemisnnn :13::13::13::13:
ben merkezdeyim canım....
ama sen çook şehirden uzak bi ilçede okumuşsun yaaaaa...
sahilde ki ilçeler çook güzeldir ama sındırgı daha köylük biyer

Son düzenleme:
sen ne kursuna basliyosunnn

aöf canm ben 4. sınıftaym yani son.. şimdi sınavlar geldi bi de haziran ilk haftasında var işte .. o zamana kadar braz sıkı tutarsam belkim mezun olurum da kurtulurum die düşündüm canım .. yoksa uzadı gitti bu iş ( bu sene de sistemler de değişti hepten bi karıştı ortalıklar zaten (

Tunaydin herkese canlatim,

hoşgeldin kızçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…