- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.201
dün yoktun gezdin mi akşama kadar
nazım googlede çook site var avatar için:44::44:
yok canım benm değil .. basa nın varmş ilaç kullanmyuş ama detaylarını bilmyrum ben inan .. bilsem sölerim tabi ne sakıncası olcak ..
kıscelerim bugün temizlikyapıyorum daha işim bitmedi ben kaçıyom şimcik sonra gelirim yine
kıscelerim bugün temizlikyapıyorum daha işim bitmedi ben kaçıyom şimcik sonra gelirim yine
sorma kıscem yawwww az daha görmeseydim çekicekdimsaçcıklarını
çook özledim beyaaaa sizi
iyyim kıscemsen izmirin neresindesin
ben baktım ara ara kimseleridün geldim öglen hep burdaydim siz yoktunuz nuarinim sadiyem hopeforum vardi aksamda survivora baktim somram duami okudum geldim kimsecikler yok tuu
çiş molasimi
Yaaa bu ne hintipekcim yaaa. Walla Allah sifasini versin seninle birlikte herkesin. Ben iki yada uc gun adet olurum. Bazen bir gun. 24-26 gun araliginda olur. Doktor normal demisti taaa seneler once. Bir daha da gitmedim. 35 yasima girdigim de cok doktor arkadasim var hepsi yumurtalarima baktirmami tavsiye etti. Azaliyormus.... Gitmedim. 37 yasindayim ocak ayinda doktora gittim ilk defa adetim gecikti diye. Ondada neden bulamadi. Yastan dolayi yumurta sayimi yapalim dedi bende olur dedim adet oldugunda gel dedi...
Ben kasim ve aralik ayinda caylardan icmistim birde vitamin kullaniyordum. Subat ayinda hamile kaldim.
Tunaydin herkese canlatim,
morem simdik iavatarin cok güzelll olduu
ben merkezdeyim canım....be sındırgıda okudumdu melekimm sen merkedemisnnn:13::13::13::13:
ben baktım ara ara kimseleri:18::18: görmedim akşamda 11 e kadar burdaydım sonrada yattım neyse şükür kavuştuk ya
haraketli aslındaa yasakım buu ama olmadııı kutıllama msj yasdımmm bakemmm gelsinnde çözcek beniiii
benimde burnumda tütüyon moremmmseni düsününce burnumun diregi sizliyo ecep hic göremeyecekmiyim diye
dün yoktun gezdin mi akşama kadar
nazım googlede çook site var avatar için:44::44:
sen ne kursuna basliyosunnn
Tunaydin herkese canlatim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?