Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

guatr detaylarını ve hoshımotoyu bilemyrum canım yanlış bişey söylemeym şimdi ?? bence yumurtluyosun sen ama gerisini dr bilgi verirse daha iyi olur canım ...

hmm sen ondanmı yakında görüşücez demiştinn :44::44::44::44:
bende sandımki nazım izmire gelicekk :26:

yok canımmm izmire çok geldimm zamnaındaa amcam var orda kuzileriim vaaa

bekerkane kafam atıodu gidorumm oraya ama artık oluoo malesefff

bu sefer insalah olsun artikin bestemmecep sen nerde birakmistinki ama haberin varmi hopeforum bebisini kaybettii dün yazdi bizedeee

doktora gideceğini biliyordum dua edelim diye yazmıştı kızlar bizim topiğe o kadar biliyorum , yaaaaaaaa çok üzüldüm ben niye öyle olmuş kiiii

kiscem eger hasimoton cok yüksek o engeller yumurtlamayi kac cikti tshbendede demir eksikligi cikti hap kullaniyomm simcikk

Son düzenleme:
doktora gideceğini biliyordum dua edelim diye yazmıştı kızlar bizim topiğe o kadar biliyorum , yaaaaaaaa çok üzüldüm ben niye öyle olmuş kiiii

cok üzgündü dün yazmis biraz lekesi baslamis hemen doktora gitmis bebek yasamiyo 6 bucuk haftalikti galibaaa:26:

saoll yasakımmm ahh bide seni görsemm hiç konuşmasamm sadece islesemmmm

keske moremm ya sen ankarada yada ben ist.bulda olsaydikkbende seni islerdim sadece sen konus ben dinlerdim sabaha kadarrrtali dilciklerini severdim hep seninn ah morem ah

cok üzgündü dün yazmis biraz lekesi baslamis hemen doktora gitmis bebek yasamiyo 6 bucuk haftalikti galibaaa:26:

bende çokk üüzldğmmm yaa gece hçç uyymadımm kızçemi düşnmektennnn :26::26::26::26:

bu sefer insalah olsun artikin bestemmecep sen nerde birakmistinki ama haberin varmi hopeforum bebisini kaybettii dün yazdi bizedeee

aaaa ben de duymamıştım bunu hayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...

yettim gariiiiiiii

yawww haraketli yapmak içinn uğraşııroum yasakım ama olmii olmiii

yaa anlattımya sana kızçem yaa nası olmuyo ??? dur ben şimdi linki bulucam göndericem sana ..

salık olsun canım ...uzulme allah kolaylık versın bende ıyyım cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…