- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.161
nazımm kimle nerdeeee
ben guatir hapi aliyorum (L-Thyroxin). ama gecen kan tahlilimde tek demir eksikliyi bulunmus quatirim iyi cikmis normal böyle düzenli al dedi...bende aliyorum devam....
bende bu guatirla ilgili hoshmito cikmisti...simdi bilmiyorum benim bedenim mesela yumurtlamayami karsi?
gittim canim bana herseyin normal oldugunu söyledi, bir sene sonra tedaviye baslayalim dedi...yedincayda gideceyim iste....kan degerim bir ay önce temiz cikti canim
öylemiihazirandaa loorim hancekim ist. gelyoo canımmm onlarla ayarlıcass
hmm sen ondanmı yakında görüşücez demiştinn :44::44::44::44:
bende sandımki nazım izmire gelicekk :26:
yaww canım ben seni ist.da sanyodummm
hmm sen ondanmı yakında görüşücez demiştinn :44::44::44::44:
bende sandımki nazım izmire gelicekk :26:
bu sefer insalah olsun artikin bestemmecep sen nerde birakmistinki ama haberin varmi hopeforum bebisini kaybettii dün yazdi bizedeee
ben guatir hapi aliyorum (L-Thyroxin). ama gecen kan tahlilimde tek demir eksikliyi bulunmus quatirim iyi cikmis normal böyle düzenli al dedi...bende aliyorum devam....
bende bu guatirla ilgili hoshmito cikmisti...simdi bilmiyorum benim bedenim mesela yumurtlamayami karsi?
gittim canim bana herseyin normal oldugunu söyledi, bir sene sonra tedaviye baslayalim dedi...yedincayda gideceyim iste....kan degerim bir ay önce temiz cikti canim
doktora gideceğini biliyordum dua edelim diye yazmıştı kızlar bizim topiğe o kadar biliyorum , yaaaaaaaa çok üzüldüm ben niye öyle olmuş kiiii
öylemiihayirli olsun simdidenn
oşbulduk beyaaaaaaaaaaaameelkim osgeldin beyaaaa
yüzünüzü gören cennetlik valaaaaaaaa
yok canımmm izmire çok geldimm zamnaındaa amcam var orda kuzileriim vaaa
bekerkane kafam atıodu gidorumm oraya ama artık oluoo malesefff
esrarengiz kiscem ismirlii
saoll yasakımmm ahh bide seni görsemm hiç konuşmasamm sadece islesemmmm
cok üzgündü dün yazmis biraz lekesi baslamis hemen doktora gitmis bebek yasamiyo 6 bucuk haftalikti galibaaa:26:
bu sefer insalah olsun artikin bestemmecep sen nerde birakmistinki ama haberin varmi hopeforum bebisini kaybettii dün yazdi bizedeee
yettim gariiiiiiii
yawww haraketli yapmak içinn uğraşııroum yasakım ama olmii olmiii
sağol bernacım napalım çalışyruz işte .. bir de üstüne kursa başlyrum ptesi salı çarşamba perşembe akşamları işten snra da kursa gidicem artıkın canım çıkıcak ama napalım :18::18::18::18:
sen nasılsın canım ???
izimirin neresindesin kıscem senozaman nazımmm yasakımmm olurda birgün izmire gelirseniz mutlaka görüşücez tamammı
belkim benim yolumda ist. yada almanyaya düşer
oşbulduk beyaaaaaaaaaaaanabıyonuz beyaaaaaaaaaaaaaaa
yüzünüzü gören cennetlik valaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?