Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende çokk üüzldğmmm yaa gece hçç uyymadımm kızçemi düşnmektennnn :26::26::26::26:
morem google amcayahareketli avatar yazdınmı çıkıyo
aaaa ben de duymamıştım bunu hayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...

yaa anlattımya sana kızçem yaa nası olmuyo ??? dur ben şimdi linki bulucam göndericem sana ..
kıscem gel sarılam

aaaa ben de duymamıştım bunu hayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...

yaa anlattımya sana kızçem yaa nası olmuyo ??? dur ben şimdi linki bulucam göndericem sana ..

ipek kiscem kaybetmis kisce ya cok ama cok üzgündü

guatr detaylarını ve hoshımotoyu bilemyrum canım yanlış bişey söylemeym şimdi ?? bence yumurtluyosun sen ama gerisini dr bilgi verirse daha iyi olur canım ...
senınde mı guatrın var brnımde oyle bugun ılacımı unuttum ıcmedım ne kullanıyon sen kaclık sormamda bır sakınca yok herhalde

keske moremm ya sen ankarada yada ben ist.bulda olsaydikkbende seni islerdim sadece sen konus ben dinlerdim sabaha kadarrrtali dilciklerini severdim hep seninn ah morem ah

keşke yasakımm beaa zati sen aklıma gelince bile gözüm yaşarıoo ,

çok sevyoom ben seniii

Yaaa bu ne hintipekcim yaaa. Walla Allah sifasini versin seninle birlikte herkesin. Ben iki yada uc gun adet olurum. Bazen bir gun. 24-26 gun araliginda olur. Doktor normal demisti taaa seneler once. Bir daha da gitmedim. 35 yasima girdigim de cok doktor arkadasim var hepsi yumurtalarima baktirmami tavsiye etti. Azaliyormus.... Gitmedim. 37 yasindayim ocak ayinda doktora gittim ilk defa adetim gecikti diye. Ondada neden bulamadi. Yastan dolayi yumurta sayimi yapalim dedi bende olur dedim adet oldugunda gel dedi...

Ben kasim ve aralik ayinda caylardan icmistim birde vitamin kullaniyordum. Subat ayinda hamile kaldim.

yaww bi site buldum ama orda olmadıı kızçemmm :26::26::26::26:

yaww bi site buldum ama orda olmadıı kızçemmm :26::26::26::26:

morem ben hic siteden almiyom öyle mesala büyükse resmi bilgisayarimdaki calisma bölümnde kesip biciyom istenilen boyuta getirip koyuyorummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…