- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.181
ozaman nazımmm yasakımmm olurda birgün izmire gelirseniz mutlaka görüşücez tamammı
belkim benim yolumda ist. yada almanyaya düşer
morem google amcayabende çokk üüzldğmmm yaa gece hçç uyymadımm kızçemi düşnmektennnn :26::26::26::26:
kıscem gel sarılamaaaa ben de duymamıştım bunuhayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...
yaa anlattımya sana kızçem yaa nası olmuyo ??? dur ben şimdi linki bulucam göndericem sana ..
aaaa ben de duymamıştım bunuhayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...
yaa anlattımya sana kızçem yaa nası olmuyo ??? dur ben şimdi linki bulucam göndericem sana ..
senınde mı guatrın var brnımde oyle bugun ılacımı unuttum ıcmedım ne kullanıyon sen kaclık sormamda bır sakınca yok herhaldeguatr detaylarını ve hoshımotoyu bilemyrum canım yanlış bişey söylemeym şimdi ?? bence yumurtluyosun sen ama gerisini dr bilgi verirse daha iyi olur canım ...
sorma kıscem yawwww az daha görmeseydim çekicekdimmelekim hep ben geldim sen gitmis oldun yaw hafta sonuu
iyyim kıscemhoşgeldin melek kızçeemmmm ne var ne yokk
oşbulduk beyaaaaaaaaaaaanabıyonuz beyaaaaaaaaaaaaaaa
yüzünüzü gören cennetlik valaaaaaaaa
morem google amcayahareketli avatar yazdınmı çıkıyo
kıscem gel sarılam
ipek kiscem kaybetmis kisce ya cok ama cok üzgündü
ozaman nazımmm yasakımmm olurda birgün izmire gelirseniz mutlaka görüşücez tamammı
belkim benim yolumda ist. yada almanyaya düşer
keske moremm ya sen ankarada yada ben ist.bulda olsaydikkbende seni islerdim sadece sen konus ben dinlerdim sabaha kadarrr tali dilciklerini severdim hep seninn ah morem ah
senınde mı guatrın var brnımde oyle bugun ılacımı unuttum ıcmedım ne kullanıyon sen kaclık sormamda bır sakınca yok herhalde
hiç bilmyrum yasakım ben bişe inan ?? inşallah her ne şekil olusa olsun hayırlı haberler alabilirim .. ama bebişim olur .. ama adet olurum .. ama da başka bişey.. her ne ise hayırlısını dilerim Allahtan ..
şöle bişe dicem sana, yumurtlama ve çatlama aynı şey oluyo .. yani bir folikül çatlamışsa o zaman ovulasyon yani yumurtlama olmuş demek zaten .. foliküllerin çatlamaya uygun boya göre büyümesi de ayrı bi süreç .. o kısm yumurtlama kısmı değil, sadece yumurtanın uygun boya gelmesi kısmı canım .. o boya gelmesine rağmen çatlamazsa yumurtlama olmamış demek oluyo .. pkolularda bazen uygun boya gelmeden daha küçükken kistlebilio ya da uygun boya gelmesine rağmen çatlamayıp kalabilio ölece .. o zaman adetle atılıp yeni bi perioda girilmesi gerekio .. yoksa deneme yapılsa bile ve folikül olsa bile yumurta olmadığı için yne tutmuyo yani canım ..
sorma kıscem yawwww az daha görmeseydim çekicekdimsaçcıklarını
çook özledim beyaaaa sizi
iyyim kıscemsen izmirin neresindesin
aaaa ben de duymamıştım bunuhayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ...
keşke yasakımm beaa zati sen aklıma gelince bile gözüm yaşarıoo,
çok sevyoom ben seniii
bizde ösledik senii
nazım googlede çook site var avatar için:44::44:yaww bi site buldum ama orda olmadıı kızçemmm :26::26::26::26:
yaww bi site buldum ama orda olmadıı kızçemmm :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?