- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.221
morem ben hic siteden almiyom öyle mesala büyükse resmi bilgisayarimdaki calisma bölümnde kesip biciyom istenilen boyuta getirip koyuyorummmm
dilekimdün ben gecmise bi bakarken cikmisin kiscemm bi baktim yoksunnn
aynıııı yasakımmmm aynııııı
kıscelerim bugün temizlikyapıyorum daha işim bitmedi ben kaçıyom şimcik sonra gelirim yine
aöf canm ben 4. sınıftaym yani son.. şimdi sınavlar geldi bi de haziran ilk haftasında var işte .. o zamana kadar braz sıkı tutarsam belkim mezun olurum da kurtulurum die düşündüm canım .. yoksa uzadı gitti bu iş( bu sene de sistemler de değişti hepten bi karıştı ortalıklar zaten (
hoşgeldin kızçem
keşke yasakımm beaa zati sen aklıma gelince bile gözüm yaşarıoo,
çok sevyoom ben seniii
benimde burnumda tütüyon moremmmseni düsününce burnumun diregi sizliyo ecep hic göremeyecekmiyim diye
Tunaydin herkese canlatim,
Yasakimmmk
Bende beni tinlamiyorsun sankistim:1
niye olmasin esrarengiz kiscemdag daaga kavusmaz insan insana kavusurmusss
inşallahhhhhhhhhhhh cankuşummmmm
ihihihihi
miamorem ben yumurtlama ve pko olayının detayını anlattm orda.. sağol inşallah şifamı vericek Allahım dularımızla beraber inşallah ..ben de 1-2 gün olurum ama mesele süresi değil düzenli görebilmek .. düzenli görmek demek düzenli ovulasyon demek canım .. kısmet bakalım gerekenleri yapmaya çalışıyoruz gerisi Allahım yardım ederse olur inşallah ...
nazım ben sana özelden mesaj atyrum bi bakarmısın ??
benimde burnumda tütüyon moremmmseni düsününce burnumun diregi sizliyo ecep hic göremeyecekmiyim diye
bosver yorma moremmmmkoly geldinnnn melekimmm bende yapcaktım ama vazgeçtimmm bu hafta
çok yormucam kendimiii
hemennnnn
kusura bakam peri kiscem senide üzdükk
Iyiyim canimm benim neolsun hava cok güzel bugünnabersin bakalım dilekcim
ben merkezdeyim canım....
ama sen çook şehirden uzak bi ilçede okumuşsun yaaaaa...
sahilde ki ilçeler çook güzeldir ama sındırgı daha köylük biyer
hemennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?