- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.381
benimdee prlaktın hapım 2 tanecik kaldıı sadeceee buayy bebişimm olurmukıı acepp düşmüşmüdürr yaaa
imkansiz degilki zeynebimmnurum belkim coktan düstüü
yaww datlum son almam gerekeni ya unuttum ya aldım bilemedm şimdi :44::44: evde şişeyi görünce anlarm .. bugn akşam alıcam bitane de .. bidaha mı gidicen gerçekten endokrinebence pek lüzum yok yasakm ama sen bilirsin yine de
benimdee prlaktın hapım 2 tanecik kaldıı sadeceee buayy bebişimm olurmukıı acepp düşmüşmüdürr yaaa
inşallah canımm hayırlısı artık ne yapımm neysee ben kaçtımm
görüşürüzz sizee iyi sohbetlerrr
düşmüştür tatlım eminim :13::13: bkere ilaç çok etkili içince hemen düşüyohatta bazen bak örneklerdeki gibi içmeynce bile düşüyo eskiden bi komedi programında gazman vardı aklıma geldi şimdi onu da bi uyarlıym
dibe düşün hormonlar
tırsın kistler kitleler
3,5 atın polipler
korkun adetler regller
iyilerin dostu kötülerin düşmanı
savaşçı amazon hamişler geliyooooooooorrrrrrrrr
beğendinmi yasakım
anladim basam oda galiba bagisiklikla ilgili demi bildigim kadariyla:26:
ben hamilelikten once ev doktoruma kan aldirdim degerler yuksek cikti sonra guatr doktoruna gittim orda baktilar hapimi yukselttiler
hamileliktede deavmli kadin doktorum olcu kan aldi devamli hapimin numarasini yukselttiler cnm
canm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
Allah katında kabul olsun
peri kiscem kendimi durduramiyom alistim doktora gitmeyecanim doktor cekiyo oda cok iyi bi doktorr ayagim isokumda bi belki ilerde yine lasim olur diye iki endokrinoloji doktorum olsun elimin altinda bari
hapini unutma ama satt kur bari ...abayimin prolaktini 90 cikmis ipekimm yasik beyinden film ne cektirmis kisce neka yüksek cikmis yine seninki onun yarisi sayilir belkim simdiye sende o bilem kalmadi inslalahhhh
ne güzell yazıyonn senn yaaa birtanedee bana yazz sonraa kıskandımmm vallaa
neysee kakmam lazımm gelincee bakcamm artıkk bana da şiir varmı diyee
yaw neka cok hastalik varrrbak canim bunlar degisik oluyor...ben simdi hangisi oldugumu tam olarak bilmiyorum. ama 3 ay sonra randevu aldim o zaman tam olrak ögrenirim:
Sistemik Otoimmün Hastalıklar
Eklem romatizması (romatoid artrit (RA) ve Jüvenil RA (JRA) (eklemler, daha düşük sıklıkla akciğerler, deri)
Lupus [sistemik Lupus Eritematozus] (deri, eklemler, böbrekler, kalp, beyin, kırmızı kan hücreleri, diğer)
Skleroderma (deri, bağırsaklar, daha düşük sıklıkla akciğerler)
Sjögren sendromu (tükrük bezleri, göz yaşı bezleri, eklemler)
Goodpasture sendromu (akciğerler, böbrekler)
Wegener granulomatozu (kan damarları, sinüsler, akciğerler, böbrekler))
Polymyalgia rheumatica (geniş kas grupları)
Guillain-Barre sendromu (sinir sistemi)
Local Otoimmün Hastalıklar
Tip 1 Diabetes Mellitus (pankreas adacıkları)
Hashimoto tiroiditi, Graves hastalığı (tiroit)
Çölyak Hastalığı , Crohn hastalığı, Ülseratif kolit (Gastrointestinal yol)
Multipl skleroz (MS'nin bir otoimmün hastalık olup olmadığı halen tartışmalıdır)
Addison hastalığı (böbrek üstü bezi )
Primer biliyer siroz, Sklerozan kolanjit, Otoimmün hepatit (karaciğer )
Temporal Arterit / Dev Hücreli Arterit (baş ve boyun atardamarları)
evet banada verdi canim L-Thyroxin (guatir ilaci) onu iciyorum gecen ölctüler iyi cikti...
böyle devam al dedi kadin doktorum
vay vay vay döktürmüsün canim...bende siiir yazarim biliyormusun
begenmezmiyim bana topikte ilk siir kiscesin bosuna peri kis demedikkgazmanmii
git barşm ben de ilk fırsatta gidicem ben bitane gidebilsem yeter kızçem bakym bu sefer adet olursam o zaman gidicem işte ben de
ya 80 90 olunca işte beyinde bi adenom olabilio bilyrum yasakm .. Allah korusun ne diyelim ona rağmen de çok hamile kalan var ben çok araştırdm onu .. ababym de korkmasın hiç onu hallediyolar .. kimisi ilaçla zaten küçülp kayboluyomuş.. inşallh düşmüştür yasakm ben eminim düştüğüne zaten dr istemese de ben kendm adet olursam 2. gün baktrcam buna ne alemdeymiş die ???
tamam canım inşalllah yazarm doğaçlama oluo bunlar işte akışa göreiyi bak kendine .. bende çıkcam birasdan
kızçelerim benm de çıkmam lazm .. akşama uğramaya çalışrım iyigeceler demeye .. öpüyorum sizi byes
yaw neka cok hastalik varrrben romatizma ve lupusa baktirdim sükür bisey cikmadii:26:
endokrinolojiden mektubum geldii
nasi olduysa hormonlar cok iyi durumda tabi demir hariccc
yaw kendiliginden tiroid ne düsermi4 olan tiroidim 1,5 cikmis yani cok iyi kadin doktorum 2,5 altina düsürmeliyiz demisti 46 olan prolaktinn nasi olduysa 12,5 cikmis hap ne kullanmadim daha ikisi icindeee saskinim kiscelerrrr yalniz demir 20 ile 200 arasi olmaliymis benimki - 15 ciikmis baya düsük o neyse onun hapina baslamistim zaten belkim düzelir hap bitene kadarrrr durumlar böyle simcilikkk
çok olmuş canım sen mezun olalı..şimdi heryer çok değişti güzelleşti8 sene olduu melekim mezun olalıı evet öleymiş en son 3 yıl önce gitimm baya düzelmiştiii
sonuçların iyi ama arada çook fark var canımendokrinolojiden mektubum geldii
nasi olduysa hormonlar cok iyi durumda tabi demir hariccc
yaw kendiliginden tiroid ne düsermi4 olan tiroidim 1,5 cikmis yani cok iyi kadin doktorum 2,5 altina düsürmeliyiz demisti 46 olan prolaktinn nasi olduysa 12,5 cikmis hap ne kullanmadim daha ikisi icindeee saskinim kiscelerrrr yalniz demir 20 ile 200 arasi olmaliymis benimki - 15 ciikmis baya düsük o neyse onun hapina baslamistim zaten belkim düzelir hap bitene kadarrrr durumlar böyle simcilikkk
evet canım sorun var kanımda o yüzden vuruluyorum canımhımm bi sorun olduğu içinmi oluosunuz bize böle bi iğne falan werilmedide
canm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
peri kıscem yinecanm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?