- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.361
kan sulandırıcı canım doğuma kadar hergün 1adet
saol peri kiscem darisi insallah bu hormonlarla basi beleda olanalra olsun.ipekim olabilir diyosun yani ikisininde birden hapsiz düsmesii demirde doru doktorda hafif eksiklik var demis mektupta zaten hapini aliyorum iki haftadir gevsek ol ipem baksana bana kendiliginden olmus bitmisss
ama basam ben hasimotayi biliyorum bende yasadim ama o guatr degilki hasimoto bi hormon bi az calisiyo guatr daha baska biseyy
guatr bendede vardi duzene alinmazsa hem anneyi hem bebege zarar cok zararli bisey
hosbulduk ipeeem
butun bebeklerimizi gelecek bebislerimi korusun insallah
herkese okudum kızçem şükürler olsun , evet bende hafiflicem gerçekten bitince .. inan kendi hatimimi devam edemiyorum sırf bu yüzden .. bitince ona devam edicem hayırlısıyla kızçem, bakalım ondan giremem diyrum liste olsa bile diye ..
yani yine gelmeye çalışırım gündüzleri aralarda ama bu kadar olmaz yasakım ya, ders çalışmam lazım malesef( haziran ik haftasına kadar işi sıkı tutarsam ondan sonra özgürüm .. ondan sonra da zaten yaz gelio, düğünler, ramazan ve tatiller kimsecikler olmaz burdada.. ama kendime bi tel alcam kk gireym die inşallah para biriktrebilirsem beni de özliceniz mi bakym ilhanazı özledğn gibi, onun seni özlediği gibi, arıcanızmı bakym topikte bi peri kızçe vardı dicenizmi aaa bu arada verebilecek hayırlı bi haberm oluuusa hemen gelirim koşa koşa size sülemeye
canim bunun degisik türde varmis, sende baka bilirsin ana hastaligi adinda (baska bir adla:atoimmün hastalık)
nasil düzene getirdiler sende canim?
yaww onlardan girilmemezlik olurmu kızçem yaa .. o kişiler de kendilerine bi topik açtılar, herkes takılmaya devam ediyo işte .. kimsenin kötü niyet yok ama kiminin yaşı küçük olunca böle şeyler oluyo işte sonuçta medeni insanlarız biz .. sen napcan takma boşver .. herkes muhabbetine bakıyo kızçem ya .. kimsenin eşi istemiyo zati buraya girilmesini
ne olursa olsun yine ese ver peri kiscem yaw öslemezmiyiz hafta sonu bile gelmedin yoklugun valla hemen beliydiiuzun yazmasanda iyiym de bize yeter kimse olmasa bile topikte yaz cik gelismeleri ne allahim inslalh senin hamileyim cümleyi yazmani en kisa zamanda bu topige yazman nasip olurr..calis derslerine insallah basaririsin ipekimm
hosbulduk ipeeem
butun bebeklerimizi gelecek bebislerimi korusun insallah
canim bunun degisik türde varmis, sende baka bilirsin ana hastaligi adinda (baska bir adla:atoimmün hastalık)
nasil düzene getirdiler sende canim?
bellimiydi yokluğum yawwgelirim tabiki canım hiçten de gelmemeslik yapmam bende merak ederim zati geçekten benm hamileym demem herkese mucizevi gelio demi yasakım :26::26: inşallah Rabbim yaşatır bana o güzelliği hayırla sağlıla da ben de gelir yazarım hemencik hamişim diye inşallah canım
çalışcam yasakm neyapam bi kurtulam da özgürlüğümü ilan edem artık bende
ben hamilelikten once ev doktoruma kan aldirdim degerler yuksek cikti sonra guatr doktoruna gittim orda baktilar hapimi yukselttiler
hamileliktede deavmli kadin doktorum olcu kan aldi devamli hapimin numarasini yukselttiler cnm
KISKANIYOLARR CANIMMM NE BUU İLGİİ DİYEEE yaabenım eşimm hep kafanı ona takıyosun üzülüyosun girme diyoo çunkii burdaa okudugum herşey benı çok üzüyoo kötü haberlerr tabii iyleridee dyuyoruzz ama erkeklerr hep kötü yanını görüyo
yasakım bak mesela dr ne demişti sana tirodi düşünce zati prolaktin de düşer dememişmiydidemkki biri düzeldi diğerleri de düzeldi peşpeşe sen zaten 2 haftadır alıosan demir ilacını o da çoktan düzelmiştir bu kanı zaten vereli çok oldu, yani şimdi yeni yapılsa hepsi harika çıkar bence
yaa sorma yasakm ilacımı bilem hatrlamyom acaba aldımmıydı die oka gevşekim görüonmu :26::26:bi de zor zati ptesi perşembe filan içilyo aralardaki günlerde insan unutuyo ne yaptığnı yaa :44::44: bu akşam alıym barim saat kurdum hatrlatsın die
yaa tabi onlar da haklı onlarla ilgilenmek yerine burada takılyruz bi kıskanıolar önce .. sonra da giriyosun okuyosun okuyosun üzülüosun die kızıyolar .. ama öle değil aslında.. bak mesela ben düzenli adet olan kızçelerden olsam, bu topikte takılıp kendimi görsem bi şükrederim halime .. şimdi olan dertlere çözüm ararken fikir alışverişi yapıyruz , olmayan dertlerimize de rabbim vermesin die şükretmek lazm .. herkes bi dertler çekiyo benm de sıralasam çok var .. ama napalım gidyruz doktorlara .. alıyruz ilacımızı .. okuyoruz duamızı .. şifayı verecek olan Allah .. evladı verecek olan Allah .. onun kudretiyle olacak şeyleri çokça istemek bile bazen hatalı bi davranış oluyomuş canım ..o yüzden her daim tam teslimiyetle dua edelim .. doktorları ihmal etmeyelim .. endişeyi tasayı stresi kenara bırakalım .. buraya da hem muhabbete, hem paylaşıma gelip takılalım işte arada neka güzel
kendimi psikolog gibi hiisettim yawf
kiscem belli olmami yaw valal laf olsun diye demiyorum sabah buraya girerken bilem kesin ipekim burdadir dedimmkiscem ben mucize olacak diye demiyorumki bekledigim bisey ...valla seni öyle ümitsiz vaka olarak kesin görmüyorum kendimden süpheleliyimmm ümitsiz vakayim diye ama senden asla heele bu son ayki yasadiklarin yumurtlaman ne senin yaklastigini hissettim iyice
bidaha endokrinolojiye gidecem mayista peri kiscem o nediycek bakalimmaynisini derse doruymus biri düüsünce ötekide etkilenip hemen düsmüs demmekiii sen prolaktin hapinimi unutuyosunn
canm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
Allah katında kabul olsun
bidaha endokrinolojiye gidecem mayista peri kiscem o nediycek bakalimmaynisini derse doruymus biri düüsünce ötekide etkilenip hemen düsmüs demmekiii sen prolaktin hapinimi unutuyosunn
canm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
Allah katında kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?