Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım bak mesela dr ne demişti sana tirodi düşünce zati prolaktin de düşer dememişmiydi demkki biri düzeldi diğerleri de düzeldi peşpeşe sen zaten 2 haftadır alıosan demir ilacını o da çoktan düzelmiştir bu kanı zaten vereli çok oldu, yani şimdi yeni yapılsa hepsi harika çıkar bence
yaa sorma yasakm ilacımı bilem hatrlamyom acaba aldımmıydı die oka gevşekim görüonmu :26::26:bi de zor zati ptesi perşembe filan içilyo aralardaki günlerde insan unutuyo ne yaptığnı yaa :44::44: bu akşam alıym barim saat kurdum hatrlatsın die

ama basam ben hasimotayi biliyorum bende yasadim ama o guatr degilki hasimoto bi hormon bi az calisiyo guatr daha baska biseyy

canim bunun degisik türde varmis, sende baka bilirsin ana hastaligi adinda (baska bir adla:atoimmün hastalık)

guatr bendede vardi duzene alinmazsa hem anneyi hem bebege zarar cok zararli bisey

nasil düzene getirdiler sende canim?

ne olursa olsun yine ese ver peri kiscem yaw öslemezmiyiz hafta sonu bile gelmedin yoklugun valla hemen beliydiiuzun yazmasanda iyiym de bize yeter kimse olmasa bile topikte yaz cik gelismeleri ne allahim inslalh senin hamileyim cümleyi yazmani en kisa zamanda bu topige yazman nasip olurr..calis derslerine insallah basaririsin ipekimm

KISKANIYOLARR CANIMMM NE BUU İLGİİ DİYEEE yaabenım eşimm hep kafanı ona takıyosun üzülüyosun girme diyoo çunkii burdaa okudugum herşey benı çok üzüyoo kötü haberlerr tabii iyleridee dyuyoruzz ama erkeklerr hep kötü yanını görüyo

bellimiydi yokluğum yaww gelirim tabiki canım hiçten de gelmemeslik yapmam bende merak ederim zati geçekten benm hamileym demem herkese mucizevi gelio demi yasakım :26::26: inşallah Rabbim yaşatır bana o güzelliği hayırla sağlıla da ben de gelir yazarım hemencik hamişim diye inşallah canım
çalışcam yasakm neyapam bi kurtulam da özgürlüğümü ilan edem artık bende

canim bunun degisik türde varmis, sende baka bilirsin ana hastaligi adinda (baska bir adla:atoimmün hastalık)

nasil düzene getirdiler sende canim?

ben hamilelikten once ev doktoruma kan aldirdim degerler yuksek cikti sonra guatr doktoruna gittim orda baktilar hapimi yukselttiler

hamileliktede deavmli kadin doktorum olcu kan aldi devamli hapimin numarasini yukselttiler cnm

kiscem belli olmami yaw valal laf olsun diye demiyorum sabah buraya girerken bilem kesin ipekim burdadir dedimmkiscem ben mucize olacak diye demiyorumki bekledigim bisey...valla seni öyle ümitsiz vaka olarak kesin görmüyorum kendimden süpheleliyimmm ümitsiz vakayim diye ama senden asla heele bu son ayki yasadiklarin yumurtlaman ne senin yaklastigini hissettim iyice

Son düzenleme:
ben hamilelikten once ev doktoruma kan aldirdim degerler yuksek cikti sonra guatr doktoruna gittim orda baktilar hapimi yukselttiler

hamileliktede deavmli kadin doktorum olcu kan aldi devamli hapimin numarasini yukselttiler cnm

kiscem seninki hasimato guatr degilki guatrda sisilik ne olur kan degerin yüksekse hipo tiroidsinn demmekkk:44:

yaa tabi onlar da haklı onlarla ilgilenmek yerine burada takılyruz bi kıskanıolar önce .. sonra da giriyosun okuyosun okuyosun üzülüosun die kızıyolar .. ama öle değil aslında.. bak mesela ben düzenli adet olan kızçelerden olsam, bu topikte takılıp kendimi görsem bi şükrederim halime .. şimdi olan dertlere çözüm ararken fikir alışverişi yapıyruz , olmayan dertlerimize de rabbim vermesin die şükretmek lazm .. herkes bi dertler çekiyo benm de sıralasam çok var .. ama napalım gidyruz doktorlara .. alıyruz ilacımızı .. okuyoruz duamızı .. şifayı verecek olan Allah .. evladı verecek olan Allah .. onun kudretiyle olacak şeyleri çokça istemek bile bazen hatalı bi davranış oluyomuş canım ..o yüzden her daim tam teslimiyetle dua edelim .. doktorları ihmal etmeyelim .. endişeyi tasayı stresi kenara bırakalım .. buraya da hem muhabbete, hem paylaşıma gelip takılalım işte arada neka güzel
kendimi psikolog gibi hiisettim yawf

bidaha endokrinolojiye gidecem mayista peri kiscem o nediycek bakalimmaynisini derse doruymus biri düüsünce ötekide etkilenip hemen düsmüs demmekiiisen prolaktin hapinimi unutuyosunn

vallaa çokk güzell yazdınn hayatımm okurkenn kendimii böylee bir rahatlamışş hissettimmm

neysee canımm ben kalkıyımm daha yemek yapmadım dışardaydım gelir gelmazz nete girdimmm öptümm görüşürüzzzz

canm hemen hissetmiş burda olduğmu çok hislendim sana bi şiir yazam barim;

hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
Allah katında kabul olsun

bidaha endokrinolojiye gidecem mayista peri kiscem o nediycek bakalimmaynisini derse doruymus biri düüsünce ötekide etkilenip hemen düsmüs demmekiiisen prolaktin hapinimi unutuyosunn

benimdee prlaktın hapım 2 tanecik kaldıı sadeceee buayy bebişimm olurmukıı acepp düşmüşmüdürr yaaa

yaww datlum son almam gerekeni ya unuttum ya aldım bilemedm şimdi :44::44: evde şişeyi görünce anlarm .. bugn akşam alıcam bitane de .. bidaha mı gidicen gerçekten endokrine bence pek lüzum yok yasakm ama sen bilirsin yine de

ne güzell yazıyonn senn yaaa birtanedee bana yazz sonraa kıskandımmm vallaa

neysee kakmam lazımm gelincee bakcamm artıkk bana da şiir varmı diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…