- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.401
çok iyi yasakım ya herşey güzel .. kendiliğinden düzelir tabi nye düzelmesin .. kendiliğinden fırlamayı biliyolar da düşmeyimi bilmicek bu hormonlar canımmesela bence bendeki bu gevşekliğe göre prolaktinim kesin düşmüş olması lazım .. aboowww ilacımı bile almayı unutmuşum ya al işte neka gevşek olduğum burdan belli :26::26: o dediğin referansa göre demir de çok düşük sayılmaz braz düşük.. çok düşük demek için 5 ne çıkması lazımdı yasakım .. tamam sen ilacına başla o da düzelir bence .. çok süper ya sevindim bu işe ben maşallah
selam cnmişte ben geldim, kisciklerı bilemicem ama
evet ya zeynebim nurum bende seni yeni gördümama simdidede net yavas 5 dk bir mesaj gönderebiliyorumm... sükür iyiym kiscem hormon sonuclarimda cikti hap ne kullanmadan sükür prolaktinde düsmüs tiroiddeee
tabib verirdim dilekimmmbende dürtmek isterdim herkesi dürter sonrada kacardim neka güzel olurduu
ipekim sen yanimiza gelmiycenmi artikinn:26:ne zamaan kadar böyle sürecekk pekiiyok zaten yeni lsite ne hemen yapilmaz perik iscem yazin cünkü kimseyi bulamayizki kişa ancak yapilir..ama yine sen bildigim kadariyla herkese okudunn icin rahat olsun az kaldi listede zaten yariyi gecti ksayilir bi bitseydi bizime üzerimizden bi yük kalakacakti özellikle morem bu konuda cok hasasssss:26:
herkese okudum kızçem şükürler olsun , evet bende hafiflicem gerçekten bitince .. inan kendi hatimimi devam edemiyorum sırf bu yüzden .. bitince ona devam edicem hayırlısıyla kızçem, bakalım ondan giremem diyrum liste olsa bile diye ..
yani yine gelmeye çalışırım gündüzleri aralarda ama bu kadar olmaz yasakım ya, ders çalışmam lazım malesef( haziran ik haftasına kadar işi sıkı tutarsam ondan sonra özgürüm .. ondan sonra da zaten yaz gelio, düğünler, ramazan ve tatiller kimsecikler olmaz burdada.. ama kendime bi tel alcam kk gireym die inşallah para biriktrebilirsem beni de özliceniz mi bakym ilhanazı özledğn gibi, onun seni özlediği gibi, arıcanızmı bakym topikte bi peri kızçe vardı dicenizmi aaa bu arada verebilecek hayırlı bi haberm oluuusa hemen gelirim koşa koşa size sülemeye
canm hemen hissetmiş burda olduğmuçok hislendim sana bi şiir yazam barim;
hay ağzın bal yesin
göbişine bebiş gelsin
gelsinde hem de kalsın
ordan da kucağa dalsın
memiklere süt dolsun
ordan bebişi doyursun
hepimizin birden olsun
bu güzel dualarımız da
Allah katında kabul olsun
şair kızçemmm maşallahhhhhdüşmüştür tatlım eminim :13::13: bkere ilaç çok etkili içince hemen düşüyohatta bazen bak örneklerdeki gibi içmeynce bile düşüyo eskiden bi komedi programında gazman vardı aklıma geldi şimdi onu da bi uyarlıym
dibe düşün hormonlar
tırsın kistler kitleler
3,5 atın polipler
korkun adetler regller
iyilerin dostu kötülerin düşmanı
savaşçı amazon hamişler geliyooooooooorrrrrrrrr
beğendinmi yasakım
aşk olsunn ipemm onlarr nasılll laflarrrrkırıldımm yaniii nasıl özlemeyizzz benn birinz habersiz gelmesee tek tek soruyorum glrdnğzmüü profilden bkıorum nezaöna gelmiş son cevabı ne dieee yasakıma karşı derin birr sevgşm vaa evet ama bunun sebebi ilk onu tanımam dıı yoksa hepinizi aynı seviorummm hepniz kardeşimmm vcanımsınızzz
Ne guzel konusmussun nazim duygulandimbenideozluyonuz mu
hemen siliyomm kızçemmmmm
tabiii bakıorummm mersahımm hatta sabah ilk sana bakıorummm hersabah ilk seni gömeye alıştığımdannnn
ben hepinizi çok sevriorumm kardeşim oldunuzzz burdaa rabbim hepp iii haberlerinizi versin inş...
Nazim ben aktardan hayitli karsim vardi aslan pencesi civan percemi her bisi vardi icinde onu aldim ictim sabah oglen.. simdi karnimi aritiyo midemi de degisik yapti
cankuşummm buryukumun listesine senide koydummm bu listeden itibaren adetini de zamanlaa kalan tüm kızçelerde okumanı rica ediorummm
kızçeler tek tek bakıorummm tüm kızlara kim ne kadar katıldı dieebana kırılmayınn hak geçsin istemiorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?