- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.461
aama günlükte olmuyo ilhananzimmmbi cok soguklarda sadece ellerimm donuyo ama hamileikte ayaklarim donuyo sadece..igne kkulaniyomm kan dolasimi iyi olsun diye hamilleikte ama dedigin gibi onuda cok duydum pihtilasmasi olupta hic isinmayani .mesala ben evin icinde hic üsümemm
evet var elim ayağım buz gibi bazen eşime sokuluyorum bi dokunuyorum adam kaçıyo yav ceset gibisin diyo
aama bende kansizlik yokcok üsüyodum hamieliklerimde valla ayaklarim donmustu hele bu son hamileliktee
inaşşallhhh canımmm ama ben okada yakın beklemiorummm açıkcasıama hayırlsıı inşallahhh
kansızlık ordan pko ordan bana belirti bırakmıyo ki mendeburlar
insalalhh bunlar bebisinin gelmesini engelleyemecekkkkuzucuk gelcekkk
aynen yasakım bende ondan çıkmıorum ya evdennn dışarı evde iyim ıscak ıscakkkdışarda kemiklerm dahi donyoooo
bildim bileli soğuktur elim ayağım ama hep tahlil yaptırırım kansızlık yok bende.. doktor psikolojik olabileceğini de söylemişti üşümenin bendeki böyle bir durum bence ama son 20 gündür vallahi ceset gibiyim kendimden korkuyorum vallaaa
inşallah Rabbim şaşırtır seni..inşallah
hadi gelsin nerde kapıdamı
kapida degillgöbüsünde olcek insalalhhh böyle olcenn
sen pihtilasma bi testini yaptirr illhannazimmm bizde bi rahatlayalimmmsonucu cok merak ediyommm
inşallah tatlım ya umursamıyorum ben bu ay inş olur
canlar ben kaçar eşim gelir birazdan yarın görüşmek üzere hoscakalınnnn
kapida degillgöbüsünde olcek insalalhhh böyle olcenn
kuzucuklar cikimda yemegimi ne yapimaksama gelim hemen buraya
siz yapabilirseniz düz hesap 4500 olsunda aksama isimiz kolaylassinn
kizlarrr nuarinimm dua edelim diyodu ben varim dedim ilhannazim evet dedi siz ne derseniz bunu bi konusalimli herkes oluncaaa..
kizlarrr nuarinimm dua edelim diyodu ben varim dedim ilhannazim evet dedi siz ne derseniz bunu bi konusalimli herkes oluncaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?