Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen yasakım bende ondan çıkmıorum ya evdennn dışarı evde iyim ıscak ıscakkk dışarda kemiklerm dahi donyoooo

evet var elim ayağım buz gibi bazen eşime sokuluyorum bi dokunuyorum adam kaçıyo yav ceset gibisin diyo

aama bende kansizlik yok cok üsüyodum hamieliklerimde valla ayaklarim donmustu hele bu son hamileliktee

bildim bileli soğuktur elim ayağım ama hep tahlil yaptırırım kansızlık yok bende.. doktor psikolojik olabileceğini de söylemişti üşümenin bendeki böyle bir durum bence ama son 20 gündür vallahi ceset gibiyim kendimden korkuyorum vallaaa

inaşşallhhh canımmm ama ben okada yakın beklemiorummm açıkcası ama hayırlsıı inşallahhh

inşallah Rabbim şaşırtır seni..inşallah

kısmett canımmmmm Rabbim hayılrısını versinnn de geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun ilkinin acısını unuttursunn

Son düzenleme:
kuzucuklar cikimda yemegimi ne yapim aksama gelim hemen buraya

siz yapabilirseniz düz hesap 4500 olsunda aksama isimiz kolaylassinn

Son düzenleme:
canlar ben kaçar eşim gelir birazdan yarın görüşmek üzere hoscakalınnnn

kizlarrr nuarinimm dua edelim diyodu ben varim dedim ilhannazim evet dedi siz ne derseniz bunu bi konusalimli herkes oluncaaa..

sabah 8:00- 16:30 arası hep ayaktaydım yorgunluktan gözlerim kapanıyo kızlar...
daha da kalkıp yemek hazırlamam lazım paşama...
heppinizi öpüyorum inşallah akşama gelebilirim... Allah a emanet olun

kizlarrr nuarinimm dua edelim diyodu ben varim dedim ilhannazim evet dedi siz ne derseniz bunu bi konusalimli herkes oluncaaa..

olur canımmm hancekimde tamam demiştiii evde olanlar rahatca okur zatenn çalışnlarada biz okuruzzz onlarda müsait zamnlrında okurlarr bizm içinnb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…