- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.481
canlar ben kaçar eşim gelir birazdan yarın görüşmek üzere hoscakalınnnn
sabah 8:00- 16:30 arası hep ayaktaydım yorgunluktan gözlerim kapanıyo kızlar...
daha da kalkıp yemek hazırlamam lazım paşama...
heppinizi öpüyorum inşallah akşama gelebilirim... Allah a emanet olun
edelim bende ederim bi topikde bende dua etmek istedim almadılar beni aralarına cok bozuldum ha
olur canımmm hancekimde tamam demiştiiievde olanlar rahatca okur zatenn çalışnlarada biz okuruzzz onlarda müsait zamnlrında okurlarr bizm içinnb
iste bi liste yapilir ilhananzimmm kim nekadar okur bilirizzz
sabah 8:00- 16:30 arası hep ayaktaydım yorgunluktan gözlerim kapanıyo kızlar...
daha da kalkıp yemek hazırlamam lazım paşama...
heppinizi öpüyorum inşallah akşama gelebilirim... Allah a emanet olun
yapalım yasakım akşam saati herkez gelirde ben olmassam benide yazın olurmu ben okurumm seve seve dilim döndüğüncee
inslalah ilhannazimmmiste cuma duasi ne var anlayan biri yaparsa cok iyi olurr..insalalhh kizcelerden biri üstlenirr. ben bilmiyorum cünkü nasi yapilir diye:26:
ahanda nuarinim geldinuarinimm dua yi napiyoz simdi:26:
450 oldu galiba bende cikim islerimi bi bitirimmm
malüm aksama burda olmaliyimmmm
kuzum yapalım isterseniz 4444 adet salatı-ı tefrıciyeden başlayalım isteyen herkesi sıralayalım okumak isteyenleride yazarız. teslimini ben yaparım duanın
kuzum yapalım isterseniz 4444 adet salatı-ı tefrıciyeden başlayalım isteyen herkesi sıralayalım okumak isteyenleride yazarız. teslimini ben yaparım duanın
selam millet ben geldim ama küstüm size....ben çıkınca yine kaynatmışsınız bensiz 500 olacak diye çook korktum yaww
ama ben şimdi gidiyom bir yere gidicez hasta ziyaretine hiç istemiyom sizi bırakıp gitmek ama siz 500 yapmadan gelirim inş....
eğer gelemezsem...
sizde ben gelince sabaha kadar 600 yaparsınız sizle barışmam için olurmu
tamam olur nuarinimben yasakım ve hancekimmmi yazabilirsinn zikzakımda okurum dedi şimdii
caney ben telefondan giriyorum yapamam listeyi sen yap mesela ilk okunacakları listele,sonrada kim ilk sıradaysa okuyacak kisileri ve adedinı yazarsın mesela nuarin....1000adet gıbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?