Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sabah 8:00- 16:30 arası hep ayaktaydım yorgunluktan gözlerim kapanıyo kızlar...
daha da kalkıp yemek hazırlamam lazım paşama...
heppinizi öpüyorum inşallah akşama gelebilirim... Allah a emanet olun

koly gelsin canımmm akşama görüşürzzz kısmtsee

edelim bende ederim bi topikde bende dua etmek istedim almadılar beni aralarına cok bozuldum ha

gercektenmi zikzakimmöyle seymi olur ya ne demekk almadilarr inanamiyorummmöyle seymi olur kisimi seciliyo dua icin hayret biseycok kizdim bak simdi hay allahimm ya:26::26::26:

Son düzenleme:
yapalım yasakım akşam saati herkez gelirde ben olmassam benide yazın olurmu ben okurumm seve seve dilim döndüğüncee

inslalah ilhannazimmmiste cuma duasi ne var anlayan biri yaparsa cok iyi olurr..insalalhh kizcelerden biri üstlenirr.ben bilmiyorum cünkü nasi yapilir diye:26:

inslalah ilhannazimmmiste cuma duasi ne var anlayan biri yaparsa cok iyi olurr..insalalhh kizcelerden biri üstlenirr.ben bilmiyorum cünkü nasi yapilir diye:26:

ben bilimoru kiii :26::26::26: bi ark.ımız vardı hatırlıormusun dualar için sölüodu salavatı falan sölemişti o salavattan mı başlasak

450 oldu galiba bende cikim islerimi bi bitirimmm

malüm aksama burda olmaliyimmmm

tamamm yasakımm görüşürzz kolay gelsinn sanaa ben yaptım ezo gelin çorbamı birazdan da bulgur plavı yaparım bide cacık yeter artıkınn

kuzum yapalım isterseniz 4444 adet salatı-ı tefrıciyeden başlayalım isteyen herkesi sıralayalım okumak isteyenleride yazarız. teslimini ben yaparım duanın

tamam olur nuarinim ben yasakım ve hancekimmmi yazabilirsinn zikzakımda okurum dedi şimdii

selam millet ben geldim ama küstüm size....ben çıkınca yine kaynatmışsınız bensiz 500 olacak diye çook korktum yaww
ama ben şimdi gidiyom bir yere gidicez hasta ziyaretine hiç istemiyom sizi bırakıp gitmek ama siz 500 yapmadan gelirim inş....
eğer gelemezsem...
sizde ben gelince sabaha kadar 600 yaparsınız sizle barışmam için olurmu

oyy ben senii yirinnn olurr melekimm inş.aramızda 500-600 ün lafımı oluuu

tamam olur nuarinim ben yasakım ve hancekimmmi yazabilirsinn zikzakımda okurum dedi şimdii

caney ben telefondan giriyorum yapamam listeyi sen yap mesela ilk okunacakları listele,sonrada kim ilk sıradaysa okuyacak kisileri ve adedinı yazarsın mesela nuarin....1000adet gıbi

caney ben telefondan giriyorum yapamam listeyi sen yap mesela ilk okunacakları listele,sonrada kim ilk sıradaysa okuyacak kisileri ve adedinı yazarsın mesela nuarin....1000adet gıbi

beni başa yazarmısınız ben tüpbebek tedavisine gidicem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…