- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.061
sanmiyorum canim...zaten son zamanlardada hamile kalan oluyor...
ve yumurtlama zamanin herkeste degisiyor... her ay yumurta aki gibi akintin geliyormu senin?
Ewet canım malesefivettt yaaa c.tesii idiii dnden berii bozdu gene
beklenmeyen adetin gelmesin inşallah 9 ay boyunca canımhoşbuldumm canımmm bendee iyimm ne olsunnnn iştee
beklenmeyeniii beklemekteyimmm
insallah canımmşubatta evlendim ilk denemem ama oldu bence yaa :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallaahhh rabbimm daha çok bekletmesinn kimseyii tez zamandaa bebişlerimizi göndersin inşallahhh
ben aldım canım 2 gün içinde gelio kullandım ama o ay tutmadı bende bu ay hiç bişicik yapmadım... bakalım artık nasip...nazım yaa netten ovulasyon testi aldımm dun kaç güne gelirr acabaa hiç aldınmıı ya daa alanınız varmıı
inşşallahhhh zeynebimmmm
ne zamndı batt
canim ben aldim ovu testini ama simdilik iki cizgi cikmadi bende...deniyorum hala daha...
ama hamilelik testinden cok memnunum onuda internetten aldim
30 nisan yada 1 mayıs gibi felan artık kestiremiyorum tamm geçikmeler olabiliyoo bendee dee artıkk sabır kalmadıı erken gebelik testi siparış verdimm hemde ovulasyon bakalımm hayırlısı hakkımızdaa
Ewet canım malesef
beklenmeyen adetin gelmesin inşallah 9 ay boyunca canım
insallah canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben aldım canım 2 gün içinde gelio kullandım ama o ay tutmadı bende bu ay hiç bişicik yapmadım... bakalım artık nasip...
canımm senin ovulasyolarda bi enterasanlık var gibi geliooo
canim ben aldim ovu testini ama simdilik iki cizgi cikmadi bende...deniyorum hala daha...
ama hamilelik testinden cok memnunum onuda internetten aldim
dün verdimm siparişi yarınaa gelirr ozaman buay geçmek üzere yumurtlama dönemim ama olmaszaa diyee gebelik testiylee birliktee onudaa verdimmm
Banada öl gelio nazım...:44: Basam dene gene sen ama eğer hiç çift çizgi görmessen panikleme.. yasakım onlar için bozuk test diodu
başka bi marka dene eğer ondada çıkmazsa bakarsın çaresine...
hımm lapoguikmii benimkii de iyidir inşallahh
bende daha öncee kullanmıştımm ama eczaneden almıştık onu çok pahalıydıı nette daha hesaplı
ovulasyonlar ii canım yaa bende netten hesaplıorudum hepp bu ay onları yaptım meğer erken yumurtluomuşummm
nese bakalımmm inş.. artık hep kullancammmm
oo en iyisi canımm bizde onu alıoruzzzz
mesajımı gördünmü canım ?? ababy okudum ben .. hiç geliymu aralarsda ben görmyrum çoktandır onu ?? hancek de yok ??
görüdümm yazdıkkk ipemmmmm
Allah razı olsunnnn
gelio da akşamları gelioo arada onunda adeti bitmemiş 10 günüdrrr
hancekimede annesi gelcekk onu bekliooo
zuhalden sonra toplam 5 kişi kalmış galiba kızçemyıldız olanlar oknmyo demi ??
okuncakk kızçemmm onlarr zamnında bize okumuşş şimdiii istemeyerek ookuyamayanlarr ama melekim belli değilll:26::26::26::26:
okuncakk kızçemmm onlarr zamnında bize okumuşş şimdiii istemeyerek ookuyamayanlarr ama melekim belli değilll:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?