Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ben tasininca rahatlariz zannediyodum simdi de gidip gelmicek misiniz. daha da kopucaksiniz muhabbetleri basladi... neyse tatliseyler bende stres cok ne cektim beee...
Ben cikayim daha da moral bozmayayim

evlendiğimden beri canım 7 olacak evleneli

hemen hemen aynıyız bende evlendikten 1ay sonra başladık ama tık yok bu aydan ümitliyim kür felan yaptım bkalım ne olucak inşallah iyi haber veririm size 6 günüm var reglimehafif belim ağrıyo ama bebek varsa bileağrır diyolar inşşlah tez zamanda sana bana tüm isteyenlere versin rabbim hiçbir kadını evlat hasreti çektirmesin

Ben tasininca rahatlariz zannediyodum simdi de gidip gelmicek misiniz. daha da kopucaksiniz muhabbetleri basladi... neyse tatliseyler bende stres cok ne cektim beee...
bende kaçıyımda 1 tane daha okuyum meryem suresi
üzülme kıscem sen bebişini düşün
bigün bizimde olacak inş

canım yanlız ben yanlış yazmışım 7 derken ay değil 7 yıl olacak benim beklediğim

fotoda genç gördümde 7 deyince heralde 7 aydır dedim kusura bakma tedavi gördünmü ben bidaha ki ay gitsem mi bi doktara diye düşünüorum sence ne ypim
görmezmiyim tatlım yaaaaa bi anlatsam yaşadıklarımı en iyisi hiç anlatmıyım kafan şişer sonra
4 kez tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatif
sen daha yenisin ama 1 yıl dolsun sonra gidersin yaşın kaç
ben 29 yaşındayım ama göstermediğim söylüyolar hep

Son düzenleme:

canim onun icinmi cikiyorsun sen?
aman bosver canim herkesin basinda bir kac GICIKLAR oluyor iste...kendini bilmez insanlar geri kalmis insanlar bosver morelini bozma canim sen...

evet bacim herkesin kocisi geldi herhalde..aksama burda olurlar...ama ben giremiyorum aksamlari, kocisin haberi yok benim burda üye oldugumu....
napim ama..

benimki de 15 dk ya gelir.yemeğim hazır.ondan rahatım.eşim izin vermiyo aslında kkye girmeme.psikolojini daha da bozar sürekli bu konudan bahsetmek dio.ama kafam rahatlıyo aslında.burda hep dertlerimiz aynı olduğundan ancak biribirimizi bizler anlıyoruz gerçekten

aynen bende onun icin söylemiyorum isyerinde giriyirum aksamlari girmiyorum...simdi ayni laflari duyacayimi biliyor o yüzdende söylemiyorum...
aynen, tek benmi hamile kalamiyorum diyordum buraya bir baktim kac kisi ayni sorunlari varmis...o yüzden icim dahada rahat..ve bazi hastaliklardan insan birseyler cikartiyor, ve biliyor....yani daha iyi anlaya biliyorsun herseyi...
bende kiminle konusacayimi bilmiyorum, esimle konusam oda üzülüyor, üzülmüyor gibi yapior ama ben biliyorum gözlerinden okuya biliyorum, beni teseli ediyor zavalim...
seninki nasil ?

canim bilse der piskolojini dahda bozarsin, yok takma iste herseyi oluruna birak...dahada stres olursun der diye söylemiyorum...belki takip bile ede bilir diye...söylemiyorum o yüzden...bilmiyorum gercekten nasil bir tepki vereceyini
ama inan ben burda daha rahatladım eşimi üzmemek için konuşmuyodum hiç ama size herşeyi daha rahat anlatıyorum
yasakım

canim bilse der piskolojini dahda bozarsin, yok takma iste herseyi oluruna birak...dahada stres olursun der diye söylemiyorum...belki takip bile ede bilir diye...söylemiyorum o yüzden...bilmiyorum gercekten nasil bir tepki vereceyini

cogu erkekler böyle benimki alistiama ben lafin ALTINDA HIC KALMAMM yosam bunlara yüz verirsek bas geelemeyizzzsimcik sadece bacacikalrin ne agrir fazla oturma nette diye biliyo ancakkyosam kk laf süyletmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…