- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.221
takma kuzum cahilliğini gösteriyo işte...
evine geçince çook görüşme sende eşin istiyosa kardeşimi abisimi neyse görüşsün sen sık görüşme bence
evlendiğimden beri canım 7 olacak evleneli
bende kaçıyımdaBen tasininca rahatlariz zannediyodum simdi de gidip gelmicek misiniz. daha da kopucaksiniz muhabbetleri basladi... neyse tatliseyler bende stres cok ne cektim beee...
Ben cikayim daha da moral bozmayayim
canım yanlız ben yanlış yazmışım 7 derken ay değil 7 yıl olacak benim beklediğimhemen hemen aynıyız bende evlendikten 1ay sonra başladık ama tık yok bu aydan ümitliyim kür felan yaptım bkalım ne olucak inşallah iyi haber veririm size 6 günüm var reglimehafif belim ağrıyo ama bebek varsa bileağrır diyolar inşşlah tez zamanda sana bana tüm isteyenlere versin rabbim hiçbir kadını evlat hasreti çektirmesin
canım yanlız ben yanlış yazmışım 7 derken ay değil 7 yıl olacak benim beklediğim
görmezmiyim tatlım yaaaaa bi anlatsam yaşadıklarımı en iyisi hiç anlatmıyım kafan şişer sonrafotoda genç gördümde 7 deyince heralde 7 aydır dedim kusura bakma tedavi gördünmü ben bidaha ki ay gitsem mi bi doktara diye düşünüorum sence ne ypim
Ben tasininca rahatlariz zannediyodum simdi de gidip gelmicek misiniz. daha da kopucaksiniz muhabbetleri basladi... neyse tatliseyler bende stres cok ne cektim beee...
Ben cikayim daha da moral bozmayayim
kimsecikler kalmamış.kaldıkmı başbasa
evet bacim herkesin kocisi geldi herhalde..aksama burda olurlar...ama ben giremiyorum aksamlari, kocisin haberi yok benim burda üye oldugumu....
napim ama..
neden saklıyosun kıscem :26::26:evet bacim herkesin kocisi geldi herhalde..aksama burda olurlar...ama ben giremiyorum aksamlari, kocisin haberi yok benim burda üye oldugumu....
napim ama..
benimki de 15 dk ya gelir.yemeğim hazır.ondan rahatım.eşim izin vermiyo aslında kkye girmeme.psikolojini daha da bozar sürekli bu konudan bahsetmek dio.ama kafam rahatlıyo aslında.burda hep dertlerimiz aynı olduğundan ancak biribirimizi bizler anlıyoruz gerçekten
neden saklıyosun kıscem :26::26:
ama inan ben burda daha rahatladım eşimi üzmemek için konuşmuyodum hiç ama size herşeyi daha rahat anlatıyorumcanim bilse der piskolojini dahda bozarsin, yok takma iste herseyi oluruna birak...dahada stres olursun der diye söylemiyorum...belki takip bile ede bilir diye...söylemiyorum o yüzden...bilmiyorum gercekten nasil bir tepki vereceyini
yasakımkisciklarimm
canim bilse der piskolojini dahda bozarsin, yok takma iste herseyi oluruna birak...dahada stres olursun der diye söylemiyorum...belki takip bile ede bilir diye...söylemiyorum o yüzden...bilmiyorum gercekten nasil bir tepki vereceyini
canımsın bana okunmasın aklında bulunsun genede
nie mişşş hepinize okunacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?