Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww neka güzeryüzlü kızçesin sen kesin bebişin olur senin, tam anne tipi var sende kızçem yaa gerçi resim küçük ama neka yakışmışınız maşallah size ya :123::123:
sağol kıscem yaaaaaaaaw
herkese karşı güleryüzlüyümdür ama hayat daha bana gülmedi işte
inş canım olur bebişim

Son düzenleme:
kızçelerim ben de birasdan kaçıcam girmeye çalışırım inşallah kurstan sonra vaktim olursa haydin topik sizlere emanet ilhanazla yasak kızıçeler gelene kadar idare ediverin onlar gelince zaten gerisi geliiii :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

iyi dersler canım allaha emanet ol

güldürdümmü seni örtmenim canım benm yaa şimdi açmak istemezsen boşver ama ne dedi merak da ettim ?? hani ortaya ne attı bakym senin elticik
Daa oncede anlattim bole papagan gibi ayni seyleri anlatan dert yanan biri olmak istemem. sizde buraya sonucta kafa dagitmaya geliyonuz.
Neyse... simdi benim bebisi kaybedince da 10 gun olmus bu benim ustume yurudu aza alinmicak laflar. Da lohusayim gogsumden sut geliyo yatmam lazim. Koydeydik. bizim yattigimiz odaya yatmis .ben yatayim diye onu kaldirmis babanne. kopurdu. zaten beni kiskaniyodu. ben o zaman kadar daha anlatsam neler yapti bisi demedim. sonra bide duyuyorum ki ( esimden ) kocasina demis beni esinden kiskaniyo .. durup dururken bole bi laf duyunca sok oldum. bole demekle bide onun eski davranislariyla birlestirince ben cahildir yapiyo diye yorumladigim davranislar farkli anlam kazandi. Demekki sacma sapan dusunceleri var. sonra mesajla bes ay gectikten sonra ozur diledi ama sover gibi ..kayin pederin zoruyla solemis. davranislari hala ayni. sen beni yanlis anladin demiyo hala. bu ne demek kabulleniyo resmen. Devamli gelip gidiyolar haftada 3 kez. ben esim icin arada oturuyom. babasi da simdi siz tasininca tamamen kopucak daha kotuye gidicek nolcak bole diyomus kocise o da bana diyo

sağol kıscem yaaaaaaaaw
herkese karşı güleryüzlüyümdür ama hayat daha bana gülmedi işte
inş canım olur bebişim

gülücek canım hayat sana hep gülüyo, bak sağlıklıyız, başkaca dertler yok, Allah vermesin .. eşler yanımızda Allah eksik etmesin .. iyi kötü gücümüz var mücadele ediyoruz uğraşıyoruz böle.. bunu bulamayanlar da var gücü yok uğraşamıyo maddi manevi ( demekki bize yine de gülmüş hayat.. ama şimdilik tebessüm ediyo , yakında bize katıla katıla gülcek .. bizi de güldürcek inşallah kızçem benm

kız o sadiyemiydi ben şadiye diye duydum sankim ben izlemiyorum onu ama

veet o şadiye canım yaa pardon ben seni de şadiye sandımdı .. sadiyeymişin sen .. bende pek islemyrum ya aralarda bakyrum işte öle vaktim yokki ama devamlı tekrarları veriyola insan görüyo haliyle :26::26:

takma kıscem demekki seni kıskanıyo cadı

bende hep derdim bi eltim olsaydı keşke diye demekki olmaması daha iyi
kıscem profilime geldin mi:26::26:

ipekiiiiiiiiiiiiiim mersahhhhhhh profilime gelebilirsiniz

örtmenim profilime gelirmisin
Geldim canim masallah guzel yuzun var gulusunde guzel rabbim hep gulduraun seni

İyi dersler tatlim

inş canım tabiki beterin beteri var mış bunada şükür geçen günü eşimde aynısın diyo dedim onca yollar kattettik hep eli boş döndük üzüldüm

biz yine uğraşıyoruz diyo bazı arkadaşlarım var çocukları olmayan hiç bizim gibi uğraşalım olsun demiyolar diyo

hmm anladm mevzular iyice karışmış .. ne saçma sapan düşünceler ya yok beni eşinden kıskanıyo bilmemne .. yaww bu insanlara ne denir ki sen de ister istemez takılrısın tabi .. neyse ne de olsa taşıncaksınız canım .. taşınınca bu kadar sık gelemezler .. zaten onun bebesimi olcaktı neydi uğraşamaz senle fazla biraz zaman ver bakalım .. hey Yarabbim ya insanı durup dururken dara sokar bunlar ...

takma kıscem demekki seni kıskanıyo cadı

bende hep derdim bi eltim olsaydı keşke diye demekki olmaması daha iyi
kıscem profilime geldin mi:26::26:

İyki yok canim bos ver. Bende mi hata var ya soledigi sey normal mi durup dururken beni esinden kiskaniyo ne demek. bide ustune edepsiz davranislar cahilligine vurdugum.

Hee ikinci olacak ondan havalar da. benimkide kizdi o da kiz basladi da simdiden kizim kizim.

İyki yok canim bos ver. Bende mi hata var ya soledigi sey normal mi durup dururken beni esinden kiskaniyo ne demek. bide ustune edepsiz davranislar cahilligine vurdugum.
takma kuzum cahilliğini gösteriyo işte...
evine geçince çook görüşme sende eşin istiyosa kardeşimi abisimi neyse görüşsün sen sık görüşme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…