- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.181
kesinlikle sizi anlayabiliyorum..en samimi arkadaşlarımdan biri 6 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyor..çok zor ..allah kolaylık versin..
ben 2. çocuğu istemiyordum aslında ama kızım o kadar çok kardeş istiyorki onun günahına girmek istyemiyorum..artık istiyorum ama bu seferde olmuyoır yani..kızımın tüm arkadaşlarının kardeşi var ve onlarla bir araya gelince onlara ne kadar özendiğini gözlerinde görebiliyorum...balık burcu..inanılmaz duygusal ve arada gelip karnımı sevip Allahım nolur annemin karnına kardeş koy demesi beni kahrediyor
nabersiniz kızlar ben geldim nasılsınız gününüz nasıl geçiyo
Yaw ole eserikliyim iste kafada bende gidip geliyom bu aralar
slm kızlar ben geldim
işte bak diyorum sana birileri bişeye sebep olur .. iyi olan kötü kötü olan da iyi olur ben çok gördüm benzer durumlar .. ee bizim memlekette de şu aile apartmanı mevzusu olunca böle şeyler çok olur haliyle .. bir sokak ötede bile olsan başka oluyo .. ama üzülme sen zamanla herkes birbirine daha çok alışır herşey bi düzene oturur .. eşin de zamanla sana daha fazla destek olmaya başlar .. hepimizin başından geçiyo benzer durumlar napıcaksın işte .. bi kere evlenince insan herşeyi idare etmek zorunda kalıyo.. kendi ailende bi kuzenin bişey yapsa mesela yüzüne bakmazsın ama evlenince böle olmuyo malesef daima iyi geçinmek zorundayız işte ne yapalım
üzülme başka şeylere odaklan .. düşündükçe de kendini doldurursun hem onlara hem eşine karşı .. çıkar aklından bu olayları .. kötü şeyleri düşün iyiki bunlar yok bari uğraşmyorum filan de bişeylere ...
slm kızlar ben geldim
acıkta anasısana da başarılar canım .. zor walla ya insan stres oluyo haliyle bende bi rahat edemedm inşallah bu seneden sonra rahatım
nbr canım
kiiim enişte mi dedin yemek mi dedinkahvaltı bile hazırlamaz o tembel kurs boyu dedm annende yersin yemek çıkışta eve geçeriz dedm napym gitsin anacığı doyurur onu
nolldu kuşum moralin mi bozuk buaralar taşındın mı evine:26::26:Yaw ole eserikliyim iste kafada bende gidip geliyom bu aralar
hoşgeldin seni görünce hep aklma merhamet dizisi gelio yaa orda da bi sadiye varya canım
eserekli kızçe seni
naber buryukum ??
ben de sizi can-ı gönülden anlıyorum .. ahh güzel kuzum benm nası üzülmüş kardeş ne güzel bişeydir, anne olarak onun üzüntüsüne şahit olmak zordur mutlaka ... elbette olsun, isteyin tabiki, en doğal hakkınız .. sakın beni yanlış anlamayın, ben demek istedim ki bir teselliniz var en azından çok şükür tatlı tatlı yanınızda .. hani bir kuvvettir bir dayanaktır en azından .. hem demek istedm ki bir evlat gelmiş, çıkan sorunlar geçicidir, biraz zaman verin olur yine inşallah .. dilerim Rabbimden size de bizlere de isteyip dileyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
acıkta anasıdoyursun bencede
ben evdeyken bana bile zor geliyo yemekbulaşık işi
nolldu kuşum moralin mi bozuk buaralar taşındın mı evine:26::26:
Yaw dorusun aslinda ama burnuma burnuma sokuyolar. ben bir adim attikca daha da fazla istiyolar. sessiz sakin bi insanim ondan galiba ustume geliyolar. Simdi onlar gelince muhatap olmuyom ama yanlarinda oturuyom esi icin. bu sefer de babasi ne zamana kadar bole devam edicek diyomus.
Hosgeldin canim
kimse üzmesin benim örtmenimiBu aralar diil de dun aksam bozuldu. tasinamadik daa bu ay sonuna kaldi insallah mayisa kalmayiz
yine döktürmüşsün be kızanımEki Görüntüle 687346
ne çektin be örtmeniimmm .. arada soğukluk olunca da zor be çocuuumm .. nabacaann.. anadır babadır atılmaz satılmaz idare edecen be çocuumm .. gün olur eşinde seni yanlış anlar daha çok üzülürsün .. sen çok emek veridğini bi göster eşine önce yavrum yaww nabacaann .. baktın sooona daha devam ediyolaa o zaman barim dersin kocaya, ben elimden geleni yaptım daha nabacaadım dersin .. berim seni anlar belki, kocanın desteğinden emin olmadan önce kimseye cephe alma benden sölemesi be yavrumm .. eltin öle kaynvaliden böle ne çektin be çocuummm .. bi sen değil be yavrum hepimis çekiyouss işte, az ondan az bundan çekiyosmu çekiyozz be çocuumm ...
acıkta anasıdoyursun bencede
ben evdeyken bana bile zor geliyo yemekbulaşık işi
nolldu kuşum moralin mi bozuk buaralar taşındın mı evine:26::26:
iyilik gülüm valla bu günün şokunu atlatsam iyiydi
Amin..cümlemize...kesinlikle katılıyorum size...allah tez zamanda annelik duygusunu tatmak nasip etsin tüm isteyenlere..herşeyin hayırlısı..
yaww emek verios saatlerce sonra bi tabakta lüüpanlayan beri gelsin
ne şoku canım hayrola ??
amin canım dualrımızla hep beraber olucak inşallah biz inandıkça hayırlara vsile oluruz inşallah
Eki Görüntüle 687346
ne çektin be örtmeniimmm .. arada soğukluk olunca da zor be çocuuumm .. nabacaann.. anadır babadır atılmaz satılmaz idare edecen be çocuumm .. gün olur eşinde seni yanlış anlar daha çok üzülürsün .. sen çok emek veridğini bi göster eşine önce yavrum yaww nabacaann .. baktın sooona daha devam ediyolaa o zaman barim dersin kocaya, ben elimden geleni yaptım daha nabacaadım dersin .. berim seni anlar belki, kocanın desteğinden emin olmadan önce kimseye cephe alma benden sölemesi be yavrumm .. eltin öle kaynvaliden böle ne çektin be çocuummm .. bi sen değil be yavrum hepimis çekiyouss işte, az ondan az bundan çekiyosmu çekiyozz be çocuumm ...
kimse üzmesin benim örtemenimi
yine döktürmüşsün be kızanım
hoşbuldum canım nbr?nasılsın
Allah iyiligini versin canim yaane cektim hakkaten simdi kaygana fln sikinti yapmiyo da elti iste. ortaya bi laf atti geri de almiyo nerdeyse suclu ben olicam. ne cektim be daa bu yasimda.
kimse üzmesin benim örtmenimi
yine döktürmüşsün be kızanım
sen yeter ki iste beyaaaaaaaaOretmenim canim benim ...... meleegim guzel sesini duysamda regl neyim gelse artikin kendime gelsem
ipekim aldın mı mesajımı:26::26::26::26:güldürdümmü seni örtmenim canım benmyaa şimdi açmak istemezsen boşver ama ne dedi merak da ettim ?? hani ortaya ne attı bakym senin elticik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?