Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben de sizi can-ı gönülden anlıyorum .. ahh güzel kuzum benm nası üzülmüş kardeş ne güzel bişeydir, anne olarak onun üzüntüsüne şahit olmak zordur mutlaka ... elbette olsun, isteyin tabiki, en doğal hakkınız .. sakın beni yanlış anlamayın, ben demek istedim ki bir teselliniz var en azından çok şükür tatlı tatlı yanınızda .. hani bir kuvvettir bir dayanaktır en azından .. hem demek istedm ki bir evlat gelmiş, çıkan sorunlar geçicidir, biraz zaman verin olur yine inşallah .. dilerim Rabbimden size de bizlere de isteyip dileyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

Yaw dorusun aslinda ama burnuma burnuma sokuyolar. ben bir adim attikca daha da fazla istiyolar. sessiz sakin bi insanim ondan galiba ustume geliyolar. Simdi onlar gelince muhatap olmuyom ama yanlarinda oturuyom esi icin. bu sefer de babasi ne zamana kadar bole devam edicek diyomus.

acıkta anası doyursun bencede
ben evdeyken bana bile zor geliyo yemek bulaşık işi
Yaw ole eserikliyim iste kafada bende gidip geliyom bu aralar
nolldu kuşum moralin mi bozuk buaralar taşındın mı evine:26::26:

Amin..cümlemize...kesinlikle katılıyorum size...allah tez zamanda annelik duygusunu tatmak nasip etsin tüm isteyenlere..herşeyin hayırlısı..

ne çektin be örtmeniimmm .. arada soğukluk olunca da zor be çocuuumm .. nabacaann.. anadır babadır atılmaz satılmaz idare edecen be çocuumm .. gün olur eşinde seni yanlış anlar daha çok üzülürsün .. sen çok emek veridğini bi göster eşine önce yavrum yaww nabacaann .. baktın sooona daha devam ediyolaa o zaman barim dersin kocaya, ben elimden geleni yaptım daha nabacaadım dersin .. berim seni anlar belki, kocanın desteğinden emin olmadan önce kimseye cephe alma benden sölemesi be yavrumm .. eltin öle kaynvaliden böle ne çektin be çocuummm .. bi sen değil be yavrum hepimis çekiyouss işte, az ondan az bundan çekiyosmu çekiyozz be çocuumm ...

Bu aralar diil de dun aksam bozuldu. tasinamadik daa bu ay sonuna kaldi insallah mayisa kalmayiz
kimse üzmesin benim örtmenimi
yine döktürmüşsün be kızanım

Son düzenleme:
acıkta anası doyursun bencede
ben evdeyken bana bile zor geliyo yemek bulaşık işi

nolldu kuşum moralin mi bozuk buaralar taşındın mı evine:26::26:

yaww emek verios saatlerce sonra bi tabakta lüüp anlayan beri gelsin

iyilik gülüm valla bu günün şokunu atlatsam iyiydi

ne şoku canım hayrola ??

Amin..cümlemize...kesinlikle katılıyorum size...allah tez zamanda annelik duygusunu tatmak nasip etsin tüm isteyenlere..herşeyin hayırlısı..

amin canım dualrımızla hep beraber olucak inşallah biz inandıkça hayırlara vsile oluruz inşallah

Allah iyiligini versin canim yaa ne cektim hakkaten simdi kaygana fln sikinti yapmiyo da elti iste. ortaya bi laf atti geri de almiyo nerdeyse suclu ben olicam. ne cektim be daa bu yasimda.

Allah iyiligini versin canim yaa ne cektim hakkaten simdi kaygana fln sikinti yapmiyo da elti iste. ortaya bi laf atti geri de almiyo nerdeyse suclu ben olicam. ne cektim be daa bu yasimda.

güldürdümmü seni örtmenim canım benm yaa şimdi açmak istemezsen boşver ama ne dedi merak da ettim ?? hani ortaya ne attı bakym senin elticik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…