Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay hadi inşallah batın gelmez canım düzenlimidir senin adetin? eğer düzenlise hemen yarın yaparsın artık testi bizede burdan müjdeyi verirsin inşallah

düzenlidir adetim 29 da bir ama mevsimsel belki bu ay geç gelebilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı gelirsede gelmezsede

öle canım herşeyin hayırlısı ne güzel sen çok rahatsın keşkem bende senin gibi rahat olabilsem.. aslında stres yapıncada olmaz diolar:18: hayırlısı ne ise o olsun.. kaçıncı denemendi senin ?

öle canım herşeyin hayırlısı ne güzel sen çok rahatsın keşkem bende senin gibi rahat olabilsem.. aslında stres yapıncada olmaz diolar:18: hayırlısı ne ise o olsun.. kaçıncı denemendi senin ?
3. denememiz bizim ama napayım sanki düşününce gelecek olan kırmızı gelmiyo mu gene geliyo..
napalım hakkımızda hayırlısı biz mikmik yaptık tuttuysa gelmez tutmadıysa bidahaki ay daha güzel mikmik yaparız

sen cok yasa beni sabah sabah güldürdün
ama öle değilmi neden takayımda gelecek olan bebeğide stresten daha geç getirteyim....
hazır bebek için çalışıyoruz bari tadını çıkarayım bebek olduktan sonra zaten başını kaşıyacak vakit olmayacak nerde mikmik
en iyisi olana kadar devam tabi çok uzun zaman olmazsa doktor kontrolü şart

nasımmmmmmmmmmm nasılsın gızzzz özledim seni dikkat et kendine hayalimede selam söleeeeeeee

hamil kaçarrrr

Tabi canim herseyin hayırlısi inşallah en kisa zamanda müjdeyi alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…