- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.641
benim bat bugün canım hayırlısı hakkımda....
ama ona evlat veremiyorum diye üzülme aynı evlat seninde olacak inş herşeyiyle berabersiniz bu hayatta.. stres yok ayrıca bebek gelsin istiyorsan eğer takmamaya çalış biliyorum kolay değil ama insan isteyince yapabiliyomuş ben bu ay öğrendim onu...
Günaydın kızlargününüz aydın olsun insallahhh
düzenlidir adetim 29 da bir ama mevsimsel belki bu ay geç gelebilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı gelirsede gelmezsedeay hadi inşallah batın gelmez canımdüzenlimidir senin adetin? eğer düzenlise hemen yarın yaparsın artık testi bizede burdan müjdeyi verirsin inşallah
düzenlidir adetim 29 da bir ama mevsimsel belki bu ay geç gelebilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı gelirsede gelmezsede
hoşgeldin canımmm
keyifler nası bakem
günaydın canım bize çoktan gün aydı amaGünaydın kızlargününüz aydın olsun insallahhh
günaydın canım bize çoktan gün aydı ama
aa nasıl kimse damlamamış bizler varız ama
3. denememiz bizim ama napayım sanki düşününce gelecek olan kırmızı gelmiyo mu gene geliyo..öle canım herşeyin hayırlısı ne güzel sen çok rahatsın keşkem bende senin gibi rahat olabilsem.. aslında stres yapıncada olmaz diolar:18: hayırlısı ne ise o olsun.. kaçıncı denemendi senin ?
3. denememiz bizim ama napayım sanki düşününce gelecek olan kırmızı gelmiyo mu gene geliyo..
napalım hakkımızda hayırlısı biz mikmik yaptık tuttuysa gelmez tutmadıysa bidahaki ay daha güzel mikmik yaparız
evet haklısın dünde sabah erken saaatte onunla baya sohbet ettik bugün uyanamadı demekkiSanada gunaydin cnmm benim
Normalde ilhannazimmm damlardi oda yok bugün
ama öle değilmi neden takayımda gelecek olan bebeğide stresten daha geç getirteyim....sen cok yasa beni sabah sabah güldürdün
Allah kabull etsinnnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın ilhanazzzz gözlerimiz yollarda kaldı canımcım
Gunaydinguunnnaaaaayyyyddiiiiiiinnnn insallah guzel bi gun bizi karsilar
Nazim sen simdi okuyacaksin yaa gecmisigecmisden arkadasima bi sarilma.. gol evi
geçmiş olsun canım şimdi iyi misin aldın uykunu tabi baş ağrısımı kalıroyyy mersahımmmmm
saoll kuşummm başım çok ağrıodu saba gelemedimmmm
bak bu nu okudum sanki ağrım hafiflediiiii çok sevırummm seni
ama öle değilmi neden takayımda gelecek olan bebeğide stresten daha geç getirteyim....
hazır bebek için çalışıyoruz bari tadını çıkarayım bebek olduktan sonra zaten başını kaşıyacak vakit olmayacak nerde mikmik
en iyisi olana kadar devam tabi çok uzun zaman olmazsa doktor kontrolü şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?