- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.661
evet bende üzmememk icin esimle konusmuyorum bunlari
yasakim sen neymisin neee....masallah kiz :)
insallah canim...
walla bilmiyorumda senden gelecek gibime geliyor haber
benim yine kanamam var canim ya daha 14 gün benim bata ama kasiklarim agriyor, ve acik kirmizi ve akintim geliyor....cokta agrim var....
oyyy mersahımmmmm
saoll kuşummm başım çok ağrıodu saba gelemedimmmm
bak bu nu okudum sanki ağrım hafiflediiiii çok sevırummm seni
amin canım inş vakti zamanı geldiğinde hepimiz alalım müjdeli haberi rabbim aratmasın sabrımızı bununla sınamasın amin.Tabi canim herseyin hayırlısi inşallah en kisa zamanda müjdeyi alirsin
Sanada gunaydin cnmm benim
Normalde ilhannazimmm damlardi oda yok bugün
evet haklısın dünde sabah erken saaatte onunla baya sohbet ettik bugün uyanamadı demekki
dilemmm valla saba 6,15 geçe açtım pc yii ama başım okadar ağrıodukii yazamadan kapattımmm gene yattım 9 da kalktım hala sersemlik va üzerimdee
güzel bi türk kahvesi içseydin belki kendine gelirdin canım ya hani sinirleri uyarıyorya ....dilemmm valla saba 6,15 geçe açtım pc yii ama başım okadar ağrıodukii yazamadan kapattımmm gene yattım 9 da kalktım hala sersemlik va üzerimdee
günaydın ilhanazzzz gözlerimiz yollarda kaldı canımcım
nasımmmmmmmmmmm nasılsın gızzzz özledim seni dikkat et kendine hayalimede selam söleeeeeeee
hamil kaçarrrr
geçmiş olsun canım şimdi iyi misin aldın uykunu tabi baş ağrısımı kalır
yok canım gelmedi ama genelde akşam gelir benim kırmızılar o yüzden gündüz gelmeyeceğine emininm zatengünayydınnnn tatlımmmmmvalla gelicektim ama işte bugğn bi sersemlik vaa
sen naptın kuşumm daha gelmemiş kırmısılarr inşallahh gelmesss
Iyi insan lafın üstüne gelir kalbin cok temizmis canimmmmmm senden bahsediyorduk bizde hosgelsin bebemmbi öpeyimde basin agrisi geçsin canim
güzel bi türk kahvesi içseydin belki kendine gelirdin canım ya hani sinirleri uyarıyorya ....
canım içmiş kadar oldum valla öğrencilerle uğraşıyorum şimdi sınav yapıyorum o yüzden rahatım biraz kahve kahvaltı hak getire bendevallaa iii fikirr kuşummmm
dur sizede yapimm tek içemem sizsiz geçmess bugazımdannnn
iyi canım napalım... aynı ne olsun...Hosbulduk canimm bebim
Keyifler iyi cnm hava güzel içim açıldı
Senin keyifler nasıl cnm benim
3. denememiz bizim ama napayım sanki düşününce gelecek olan kırmızı gelmiyo mu gene geliyo..
napalım hakkımızda hayırlısı biz mikmik yaptık tuttuysa gelmez tutmadıysa bidahaki ay daha güzel mikmik yaparız
aslında doğru sölüosun canımcım ama insan elinde olmadan takıo işte :18:ama öle değilmi neden takayımda gelecek olan bebeğide stresten daha geç getirteyim....
hazır bebek için çalışıyoruz bari tadını çıkarayım bebek olduktan sonra zaten başını kaşıyacak vakit olmayacak nerde mikmik
en iyisi olana kadar devam tabi çok uzun zaman olmazsa doktor kontrolü şart
nazımmmmmdilemmm valla saba 6,15 geçe açtım pc yii ama başım okadar ağrıodukii yazamadan kapattımmm gene yattım 9 da kalktım hala sersemlik va üzerimdee
inşallahh gelmesss kayramm yaww bak şimdi bende heyecan yaptımmmmyok canım gelmedi ama genelde akşam gelir benim kırmızılar o yüzden gündüz gelmeyeceğine emininm zaten
Ben cikiyorum canlarimmmm opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?