Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım içmiş kadar oldum valla öğrencilerle uğraşıyorum şimdi sınav yapıyorum o yüzden rahatım biraz kahve kahvaltı hak getire bende

kolay geldin kuşuumm keyf seninn yanii

ne öğretmenisinn kuşummm

güünaydınnnn bidenemmmmm

şimdi yapcammmm du sizde yapyomm yorgunluğnu alsnn cankuşumunnn

inşallahh gelmesss kayramm yaww bak şimdi bende heyecan yaptımmmm

akşam gelmesse sabah test yap muhakkakk yarın saba 6 da damlıcam sana bakmak için
canım benim ne kadar temiz bir kalbin var ama gelmezse ben test yapmayı düşünmüyorum cumaya kadar bekleyeceğim belki mevsimsel 1-2 gün oynar diye
ama en azından olmadı diye haber veririm tabiki bebeğim yarın sabah aynı saatte 7.30 da burdayım

hoş geldin ipek neşe getirdin sohbete

sağol canım yaa daha bişey diyemedim ama neşe getirdiysem ne mutlu

abooowww elcezlerine sağlık kızçem :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

hayırlsııı kuuzmmm sana sabaha kadar dua etcemm inş... yarın sabahh halayınıı
çeken ilk ben oluurmmmm

bilgisayar canım meslek öğretmeniyim erkek lisesinde

oowww güzell meslekk kuşummm ama erkek lisesi zor olmuomu kuşumm yaşın kaçç sende on latr gibi durosundurr genç ve güzel bir öğretmennn film gibii

bilmemki gecen ayda böyle oldu ya 14 gün boyunca kasik agrilari cektim (adeten 2 hafta sonra)...
simdi ise kanamam var, yani cok degil, kirmizi akintiyla birlikte geliyor....ve agrimda var...
randevu aldim gidecem saat 12 de doktora

git canım git senin normal değil belki iltihap yada mantar vardırr yada kist olabilirr bilmiorum kiii :44::44::44::44:

ne olursa olsunnn dr bi görüsn bakalım ne dicekkk çok merak ettim şimdiiii hayırlslı kuşummm

ippemmmm böle yemek üzere gelene kaynanan seviormuşş diolarrr kaynanan sevyo demekki ipemmmmmmm

hayırlsııı kuuzmmm sana sabaha kadar dua etcemm inş... yarın sabahh halayınıı
çeken ilk ben oluurmmmm
inş canım inş....
şu anda sağ kasığım çok fena batıyo ya kırmızı kart görecez yada görmeyecez
nazımmm su içince kasığım daha belirgin batıyo acaba neden baya netten araştırdım ama bulamadım

git canım git senin normal değil belki iltihap yada mantar vardırr yada kist olabilirr bilmiorum kiii :44::44::44::44:

ne olursa olsunnn dr bi görüsn bakalım ne dicekkk çok merak ettim şimdiiii hayırlslı kuşummm

evet canim kist olmus olsa adet görmezdim...ve bu akinti ne kanli????
gecen ayda cok sasirmistim ha gecerdi ha gecti 14 gün boyunca cektim...simdi ise agrim var ve akintimda var (kanli...yani lekelenme seklinde degil, yani kahverengi degil, kirmizi akintiyla birlikte)
aranizda böyle birsey yasayan varmi?
mantar olmus olsa kasinir degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…