- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.681
canım içmiş kadar oldum valla öğrencilerle uğraşıyorum şimdi sınav yapıyorum o yüzden rahatım biraz kahve kahvaltı hak getire bende
iyi canım napalım... aynı ne olsun...
allah seniii... sabah sabah koptum beaa....
aslında doğru sölüosun canımcım ama insan elinde olmadan takıo işte :18:
nazımmmmm
geçmiş olsun bebemmmm
türk kahvesi iyi gelio. bende migren var kave içtimmi azcıkda olsa faydasını görüorum... sende iç istersen
canım benim ne kadar temiz bir kalbin var ama gelmezse ben test yapmayı düşünmüyorum cumaya kadar bekleyeceğim belki mevsimsel 1-2 gün oynar diyeinşallahh gelmesss kayramm yaww bak şimdi bende heyecan yaptımmmm
akşam gelmesse sabah test yap muhakkakk yarın saba 6 da damlıcam sana bakmak için
bilgisayar canım meslek öğretmeniyim erkek lisesindekolay geldin kuşuumm keyf seninn yanii
ne öğretmenisinn kuşummm
hoş geldin ipek neşe getirdin sohbeteben deldiimmmmmmmmmm
ala ala erken mi olcan acaba basamm
canım çok fena kahve çikolata çekti
hoş geldin ipek neşe getirdin sohbete
ben deldiimmmmmmmmmm
ipeemmmmmmmmmmmmmm hoşş geldinnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmm
canım benim ne kadar temiz bir kalbin var ama gelmezse ben test yapmayı düşünmüyorum cumaya kadar bekleyeceğim belki mevsimsel 1-2 gün oynar diye
ama en azından olmadı diye haber veririm tabiki bebeğim yarın sabah aynı saatte 7.30 da burdayım
bilgisayar canım meslek öğretmeniyim erkek lisesinde
bilmemki gecen ayda böyle oldu ya 14 gün boyunca kasik agrilari cektim (adeten 2 hafta sonra)...
simdi ise kanamam var, yani cok degil, kirmizi akintiyla birlikte geliyor....ve agrimda var...
randevu aldim gidecem saat 12 de doktora
canım çok fena kahve çikolata çekti
bu ara zaten çok fazla yiyorum çikolata :26:
sağol canım yaa daha bişey diyemedim ama neşe getirdiysem ne mutlu
abooowww elcezlerine sağlık kızçem :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
ippemmmm böle yemek üzere gelene kaynanan seviormuşş diolarrrkaynanan sevyo demekki ipemmmmmmm
inş canım inş....hayırlsııı kuuzmmm sana sabaha kadar dua etcemm inş... yarın sabahh halayınıı
çeken ilk ben oluurmmmm
git canım git senin normal değil belki iltihap yada mantar vardırr yada kist olabilirr bilmiorum kiii :44::44::44::44:
ne olursa olsunnn dr bi görüsn bakalım ne dicekkk çok merak ettim şimdiiii hayırlslı kuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?