Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

En guzeli hayirli saglikli zamanda hamile kalmak kizlar. Ben ilk ayimda ilk denememizde hamile kaldim ekim 2012 de ve bebegimin kalp atisi olmadigi ocin 13 aralikta kurtaj oldum.. uzuntuyu tarifin imkani yok.. Allah hepize saglikli gebelikler nasip etsin. Korunma sürem bu ay bitti.... bakalim neler olacak ama dedigim gibi stres yapmayin hic saglikla zamaninda gelsin bebeklerimiz....

Hosgeldin canim insallah hemen hamis olursun... bende ayni seyleri yasadim 3 aydir bekliyorum melegim gelmedi nazlaniyo

Biz de şimdi yedik yemek....Kocişim kahve yaptı bana sağolsun.......
Onu içince de kalkcam burdan..O geççek pc ye......
500. sayfada görüşürüz................bayyy....................................:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: MELEĞİ
bekleyelim 499. sayfada......Hıımmmm beni de bekleyin..sakın herkez gelmeden 500. sayfanın açılışını yapmayın kızlar..
LÜTFENNNNN....

Ooooohhhhh keyif

meleğim ben salıya samatya hastanesine randev u aldım sen avrupa yakasımı anadolumu
Avrupaliyim ben . ben bikez cerrahpasaya gitmistim muayne olacaktim baktim oda orenci dolu izleyeceklermis bende imzaladim kagiti muayne olmam die. 10 kisi benimi izlicek x-(

gecmis olsun canimm..inslaalhh rabbim hepimizi güldürsünnnnn kucaklarimizi bos koymasinnn

Bana insanlik disi davranis sergileyen eltim karsimda ne yapayim.

sadece allaha havale et mersahimmm..o herseyi görüyo biliyo ben öyle yapiyom artik.onla bunla ugrasmiya hic gerek yok.kendini bilse allahindan korksa öyle yapmazdi zatennn senin durumunu bildigi halde yaziklar olsun baskada bisey demiyorum su an burda

Canlarimm kocis geldi bilgisayarını aldı kaldım tele

yapabilecekmiyiz kizcelerrrrryapayacagiz diye korkmaya basladimmmm

Bende telden bakiyim dedim napiyonuz herkes firarda .... ilhannazim bana insanlik disi davranan eltim karsimda ne yapmali sence.

mersahın kötüyle kötü olmak bize yakışmaz allaha havale et onu tıka kullakrinı ona besmele çek en iyi cezayı rabbim verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…