- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.561
sadece allaha havale et mersahimmm..o herseyi görüyo biliyo ben öyle yapiyom artik.onla bunla ugrasmiya hic gerek yok.kendini bilse allahindan korksa öyle yapmazdi zatennn senin durumunu bildigi halde yaziklar olsun baskada bisey demiyorum su an burda
Canlarimm kocis geldi bilgisayarını aldı kaldım tele
Yaparız yasakım yetişirim benyapabilecekmiyiz kizcelerrrrryapayacagiz diye korkmaya basladimmmm
biraz baksinda laptopa sonra yine dünkü taktigi uygula ilhannnazzimmmmmmmmmmmmm
amanin önemli bisey paylasiyolar bi bakmam lazim de
biraz baksinda laptopa sonra yine dünkü taktigi uygula ilhannnazzimmmmmmmmmmmmm
amanin önemli bisey paylasiyolar bi bakmam lazim de
Yaparız yasakım yetişirim ben
Bu devirde kk cok onemli. icat çıkarma de....
Havale ettim zaten. ya sizi yakin goruyorum ondan soruyorum. Bunaltiyosam özür..... bide şole bi laf cikarmis ben esimi ondan kiskaniyomusum. kimse inanmadi tabi ama nerden cikmis o laf neden hesap sorasim geliyo
Yasagim sen erken evlendim demistin dimi. Kac yasindasin topigin aba si gibisinde ayip etmeyelim simdi
Yaparız yasakım yetişirim ben
Havale ettim zaten. ya sizi yakin goruyorum ondan soruyorum. Bunaltiyosam özür..... bide şole bi laf cikarmis ben esimi ondan kiskaniyomusum. kimse inanmadi tabi ama nerden cikmis o laf neden hesap sorasim geliyo
Bu devirde kk cok onemli. icat çıkarma de....
yaw insalalh garpuzlarida kestim bekliyoo yarina sulanir iyiceee
Her akşam yemez yasakım o benim koca çok açık göz
Bende peyniri dilimliyim yasakım
Yapmaaa öle lazim sana kocisin soganlari bosuna mi iciyoz.sole kalk len mi yapsam
yaw yas önemli degil mersahim olsunn29 subatta 27 yasimda olacam ama olamiycam subat 28 cekiyo ben yine 26 kalacammm neka güzel 4 yilda bir yasim büyüyo
Anlatm canım sen anlatmadan rahatlamiyor insan napcan bole densizler heryerde var
yaw yas önemli degil mersahim olsunn29 subatta 27 yasimda olacam ama olamiycam subat 28 cekiyo ben yine 26 kalacammm neka güzel 4 yilda bir yasim büyüyo
Yapmaaa öle lazim sana kocisin soganlari bosuna mi iciyoz.
Supersin ne guzel dogum gunu. Ne bilem benim ablam neyim yok amcamin bile ogullari var. hep bole candan insanlara ablam gibi yaklasirim. iyiniyetimden iste bazen de uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?