Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Havale ettim zaten. ya sizi yakin goruyorum ondan soruyorum. Bunaltiyosam özür..... bide şole bi laf cikarmis ben esimi ondan kiskaniyomusum. kimse inanmadi tabi ama nerden cikmis o laf neden hesap sorasim geliyo

Yasagim sen erken evlendim demistin dimi. Kac yasindasin topigin aba si gibisinde ayip etmeyelim simdi

Havale ettim zaten. ya sizi yakin goruyorum ondan soruyorum. Bunaltiyosam özür..... bide şole bi laf cikarmis ben esimi ondan kiskaniyomusum. kimse inanmadi tabi ama nerden cikmis o laf neden hesap sorasim geliyo

ne bunaltmasi minikusummmm burda sadece bebek konusmuyozki herseyimizi paylasiyozzzzistedigin herseyi paylass bosalt iciniii seve seve dinlerizz nacizhane yorumlarimizi yaparizzz

Anlatm canım sen anlatmadan rahatlamiyor insan napcan bole densizler heryerde var

sole kalk len mi yapsam
Yapmaaa öle lazim sana kocisin soganlari bosuna mi iciyoz.
yaw yas önemli degil mersahim olsunn29 subatta 27 yasimda olacam ama olamiycam subat 28 cekiyo ben yine 26 kalacammmneka güzel 4 yilda bir yasim büyüyo

Supersin ne guzel dogum gunu. Ne bilem benim ablam neyim yok amcamin bile ogullari var. hep bole candan insanlara ablam gibi yaklasirim. iyiniyetimden iste bazen de uzuluyorum.

Yapmaaa öle lazim sana kocisin soganlari bosuna mi iciyoz.

Supersin ne guzel dogum gunu. Ne bilem benim ablam neyim yok amcamin bile ogullari var. hep bole candan insanlara ablam gibi yaklasirim. iyiniyetimden iste bazen de uzuluyorum.

ben üzmem yaklas bana örtmenimm mersahimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…