- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.521
kıızlar bende okumak isterdm ama kusura bakmayın şu bulantılarım geçsin Allah ın izniyle bende okurum inş
siz yaparsınız walla 500 değil 600 bilekendine iyi bak canım
selam millet ben geldim ama küstüm size....ben çıkınca yine kaynatmışsınız bensiz 500 olacak diye çook korktum yaww
ama ben şimdi gidiyom bir yere gidicez hasta ziyaretine hiç istemiyom sizi bırakıp gitmek ama siz 500 yapmadan gelirim inş....
eğer gelemezsem...
sizde ben gelince sabaha kadar 600 yaparsınız sizle barışmam için olurmu
BU gidişle yaparız caNIM....aMA ben akşamları fazla giremiyorum..Kocişden sıra gelmiyorr.....
Canlar hangi dua okunacak şimdi gördüm listeyi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td]ilhanaz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
okumak isteyen arkadaşlarımızı ekleyeceğizzz
aaaaayyyyyyy acıdı yaaaöylemi dur bende cekim sacindanaksama gelirsin demi ama mersahimm:26:
benimde 3. günümhoş geldinnnn canımmmbende bi duş alayım dedim çıktımmm gelmişinn napyonmmm bakalımmm içyonmu soğan suyunu benimde 6. günüm olduu
istanbulda canımevet canım benim 7,5 haftalıkken ilk 1-2 damla kan geldii sonra doktoru aradı ilaç verdi ama malesef durmul kalbı ama senin ki daha lkötü 20 haftalıkkenAllahım bir daha yaşatmasın inş. sen nerde oturuyorsun mersahım
pazartesim bak sendeki ışığı herkes görüyo öyle bir anne olacaksın ki herkes seni kıskanacakgrup çalışmaları vardı hep bu gün.Çocuklara hep oğlum, kızım, yavrucuğum diye hitap ediyorum ya bu gün bi oğluşum dedi ki hocam sizin çocuğunuz ne şenslı yaa kaça gidiyo?
ağlicaktım yemin ederim, dedim siz benim yavrularım daha yok çocuğum
bilmeden damarıma bastılar ha bu gün...
kızlar adetimin üzerinden bugün itibariyle 8 gün bitti hala yok randevu aldım yarın doktora gidicem
aaaaayyyyyyy acıdı yaaa
benimde 3. günüm
istanbulda canım
pazartesim bak sendeki ışığı herkes görüyo öyle bir anne olacaksın ki herkes seni kıskanacak
hoşgeldin canım yeni bir hamiş mi geliyor yoksa
kuzum çok konusuyorum.kızma. Salat-ı Tefriciye 4444 Okuma yaz üste. birde kim şsimdi ilk sırada onu yaz öburleri gelen söylesın ne okumak istedgıni yaw aksam herkes gelince mi yapsak çok karıştı
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td]ilhanaz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
okumak isteyen arkadaşlarımızı ekleyeceğizzz
kizlar geldim yemek yapiyom halennn esimde gelmedi daha
hosbuldummmm yawrukusummmhoşgeldın kusumm benim herifte gelmedi daha
kizlar geldim yemek yapiyom halennn esimde gelmedi daha
Ben uyuttum kocayi :)))
Hadi 500 e devam
Ben de katılmak isterim canım......Ama çok fazla çekemeyebilirim...Yine de katılmak istiyorum..kizlar simdik anlamadim ama sonra iyice anlarimmtek tekmi okuycaz topluca tüm isimleremi okuyalimm..:26:bi topikte tam sayiyi tamamlayip tüm okuyan kisiler icin dua yapiyolarrr..oda cok güzel oluyo tabi bu bi fikirrr cogunluk ne istiyosa öyle olsunn hamilerde okur onlarinda kuzucuklarini sapa saglam kucaklarina almak icin okunmus olur bizlerinde hayirlisiyla hamile kalmasi icin okunurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?