Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Vayyyyy MELEK gelmiş..........Kızzzz biz hiçç sensiz kutlarmıyız 500. sayfayı.........

499. SAYFAYA GELİR BEKLERİZ SENİ......demi kızlar........

BU gidişle yaparız caNIM....aMA ben akşamları fazla giremiyorum..Kocişden sıra gelmiyorr.....

bende çıkcam şimdi canım sanım bu akşam telden takılırmmm artıkk pek bişy yapamam o yüsdenn

Canlar hangi dua okunacak şimdi gördüm listeyi

hoşş geldşnn b itanemm ben yazdım seniii 4444 defa okunan bir hacet duası var ya oo ama daha kaç defe okunacak ilk kim için okucanak belli değil şimdilik okumak isteyenleri yazacağızzz

kuzum çok konusuyorum.kızma. Salat-ı Tefriciye 4444 Okuma yaz üste. birde kim şsimdi ilk sırada onu yaz öburleri gelen söylesın ne okumak istedgıni yaw aksam herkes gelince mi yapsak çok karıştı

öylemi dur bende cekim sacindanaksama gelirsin demi ama mersahimm:26:
aaaaayyyyyyy acıdı yaaa
hoş geldinnnn canımmm bende bi duş alayım dedim çıktımmm gelmişinn napyonmmm bakalımmm içyonmu soğan suyunu benimde 6. günüm olduu
benimde 3. günüm
istanbulda canım
pazartesim bak sendeki ışığı herkes görüyo öyle bir anne olacaksın ki herkes seni kıskanacak
kızlar adetimin üzerinden bugün itibariyle 8 gün bitti hala yok randevu aldım yarın doktora gidicem

hoşgeldin canım yeni bir hamiş mi geliyor yoksa

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]

[tr]
[td]ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

meleğim ben salıya samatya hastanesine randev u aldım sen avrupa yakasımı anadolumu

kuzum çok konusuyorum.kızma. Salat-ı Tefriciye 4444 Okuma yaz üste. birde kim şsimdi ilk sırada onu yaz öburleri gelen söylesın ne okumak istedgıni yaw aksam herkes gelince mi yapsak çok karıştı

yaptınn canım tabi söle ben nedir ne değildir bilmiorum beraber yapalımm allahınizniyle

canlarım ben çıkıorum şimdiii bişyler hazırlyayımmm gelirm inş... Allah emanet olunnn

kizlar simdik anlamadim ama sonra iyice anlarimmtek tekmi okuycaz topluca tüm isimleremi okuyalimm..:26:bi topikte tam sayiyi tamamlayip tüm okuyan kisiler icin dua yapiyolarrr yani tek bi kisiye degil..oda cok güzel oluyo tabi bu bi fikirrr cogunluk ne istiyosa öyle olsunnhamilerde okur onlarinda kuzucuklarini sapa saglam kucaklarina almak icin okunmus olur bizlerinde hayirlisiyla hamile kalmasi icin okunurrr

Son düzenleme:
Ben de katılmak isterim canım......Ama çok fazla çekemeyebilirim...Yine de katılmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…