- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.961
Evetttt kendimi cok inandirmisimmmmm:))) ama evlat evlattir ipekcimmmm. Rabbim cumlesiyle birlikte saglik versinn
kızlar prolaktin 800 küsürü de varkaç mm oldugunu sölemedi.bunu hemen çatlatalım dedi ve önceden aldırdıgı igneleri getirtti.ve vurdurdu..ve ilaçları yazdı..ilkişki günlerini verdi. ama ben onun dediği günlerde yokkum ki cuma sabah artık birde pazar..ama dr cuma cmtesi demişti off stres yapma diolar ama halimize bakın ya...verdikleri ilaçlar bile bulunmuyor.. snrasında onların dedikleri saat uymuyo..ha deyince sevişesin gelmio:):):) aahh kızlarr ahhh ne dir bizim bu çilemiz..
bazen bende yatyommm kızçemm dayanamıırummm
canım bizde uğraşıyoz 5 aydır
her regl sonrası umutlarla
hayırlısı hakkımızda
cinsiyey için erken değil mi ? gönlünden ne geçiyor ise o olsun inşallah öncelikle sağlıkla tabi
eminn öledirr canımmm sağlıklı sıhtli inşallahhh
sen regl oldun sanırım umutlar mayıs ayına inşallah.
bi yerde bi yalnış yapıyoruz herhalde
Rabbim hepimize nasip etsin
canlarrr ben çıkıorummm şimdiii daha kahvaltı bilem yapmadımm geliirmm gene sizz devam edinnnn
bende öyle biliyordum ama arkadaşımla aynı süreci yaşıyoruz, net olmamakla beraber %70 lik bi tahmin verildi. geçen sene doğum yapan bi arkadaşımda 13. haftada %70 lik tahmini erkek dediler, şimdi bi oğluşu var. bende ondan ümitliyim, hayırlısı olsun
canlarrr ben çıkıorummm şimdiii daha kahvaltı bilem yapmadımm geliirmm gene sizz devam edinnnn
bende gelyrum canm daha ders çalışmam lazmhoşçakalınnn
anladım canım gösterirse şansına inşallkah
sanırım erkekler çabuk gösteriyor yiğidin malu meydan da diyor açıyor
inşallah canım ağzın bal yesin
haklısınnnnn kıscemmhayırlısı olsun canım yaaa, kız erkek farketmez önemli olan sağlığı tabiki ama yine de merak oluyo işte
olmaz mı ben bile merak ediyorum kontrol yarın herhalde gelip yazarsın buraya
çin takvimine baktın mı hiç . inanmak bir yana insan merak edior ben her ay bakıyorum bu ay tutsa şöyle şu ay tutsa böyle diye
kontrolden geleyimmm ilk fırsatta burdaım canımmm
eskiden insanların denediği yüzük yönetimi felan varmış onlara baktım, çin takvimine baktımmm, neler neler yavv
çin takvimine göre erkek diyo ama otomatik hesaplayanla baktım orda da kız çıkıyo kafamı iice karıştırdı
hep beraber Aralık anneleri topiği açalım hepimizin bu ay tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?