Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evetttt kendimi cok inandirmisimmmmm:))) ama evlat evlattir ipekcimmmm. Rabbim cumlesiyle birlikte saglik versinn

yaww tabiki öle.. benm için hiiiiç farketmezz inşallah sağlıklı bebeğim olsun da .. amin sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu ...

prolaktin yanlış olablir mi o kadar yüksek değildir belki 80 falan mı acaba ?? işte bende onu diyorum kaç mm die ondan sordum, şimdi bugn vurulduysan iğneyi sen bu akşam ve yarn akşam yapabilirsin ya da cuma sabah .. zaten spermlerin ömrü uzun .. üstelik çok uzun süre sonrayı vermiş normalde iğneden sonra 36 saate çatlaması beklenio .. ama 24 saat sonra da çatlayabilir bu kesin bişey değil ki .. üstelik spermin önceden olması daha iyi .. dediğim günlerde ilişki dene sonra da akışına bırak madem gitmeye mecbursun kısmet artık .. prolaktin ilacını dikkatli kullan ..

canlarrr ben çıkıorummm şimdiii daha kahvaltı bilem yapmadımm geliirmm gene sizz devam edinnnn

cinsiyey için erken değil mi ? gönlünden ne geçiyor ise o olsun inşallah öncelikle sağlıkla tabi

bende öyle biliyordum ama arkadaşımla aynı süreci yaşıyoruz, net olmamakla beraber %70 lik bi tahmin verildi. geçen sene doğum yapan bi arkadaşımda 13. haftada %70 lik tahmini erkek dediler, şimdi bi oğluşu var. bende ondan ümitliyim, hayırlısı olsun

eminn öledirr canımmm sağlıklı sıhtli inşallahhh

aminnnnnnnnnnn canımcımmmmmm inşallahhhhhhh

anladım canım gösterirse şansına inşallkah
sanırım erkekler çabuk gösteriyor yiğidin malu meydan da diyor açıyor

bende gelyrum canm daha ders çalışmam lazm hoşçakalınnn

beni de götürünnnnn yoksa bu gidişle sınavı ertelemek zorunda kalıcammm

anladım canım gösterirse şansına inşallkah
sanırım erkekler çabuk gösteriyor yiğidin malu meydan da diyor açıyor

haklısınnnnn kıscemm hayırlısı olsun canım yaaa, kız erkek farketmez önemli olan sağlığı tabiki ama yine de merak oluyo işte

haklısınnnnn kıscemm hayırlısı olsun canım yaaa, kız erkek farketmez önemli olan sağlığı tabiki ama yine de merak oluyo işte

olmaz mı ben bile merak ediyorum kontrol yarın herhalde gelip yazarsın buraya
çin takvimine baktın mı hiç . inanmak bir yana insan merak edior ben her ay bakıyorum bu ay tutsa şöyle şu ay tutsa böyle diye

olmaz mı ben bile merak ediyorum kontrol yarın herhalde gelip yazarsın buraya
çin takvimine baktın mı hiç . inanmak bir yana insan merak edior ben her ay bakıyorum bu ay tutsa şöyle şu ay tutsa böyle diye

kontrolden geleyimmm ilk fırsatta burdaım canımmm
eskiden insanların denediği yüzük yönetimi felan varmış onlara baktım, çin takvimine baktımmm, neler neler yavv
çin takvimine göre erkek diyo ama otomatik hesaplayanla baktım orda da kız çıkıyo kafamı iice karıştırdı

ilk çocuk nasılsa ne gelirse gelsin dünyayanın en şanslı bebeği olacak sizin için yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun

Hoşgeldin lorii ben de yeni geldim edaam dan haberiniz var mı yaa bugün test yaptıracaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…