Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar hepinize selamlar olsunnn

loori naber nasıl gidiyor hamilelik?2li testini yaptırdın mı?

ben dün ve bu gün istifra ede ede hiç bir şey anlamadım yediğimden içtiğimden...

Kızlar hepinize selamlar olsunnn

loori naber nasıl gidiyor hamilelik?2li testini yaptırdın mı?

ben dün ve bu gün istifra ede ede hiç bir şey anlamadım yediğimden içtiğimden...

pazartesim hosgeldinn benim hala ayni degisen bisey yok guzel gidiyo Allaha sukur yok canim yaptirmadim doktor yapmadi biseyde demedi bende ilgilenmedimm senin nasil gidiyo? yinede az da olsa yyemeye calis corba fln ic

Son düzenleyen: Moderatör:
pazartesim hosgeldinn benim hala ayni degisen bisey yok guzel gidiyo Allaha sukur yok canim yaptirmadim doktor yapmadi biseyde demedi bende ilgilenmedimm senin nasil gidiyo? yinede az da olsa yyemeye calis corba fln ic

maşallah... ben de inşallah bulantılarım geçince daha iyi olacağım... yeni gündemim ikili test yaptırmasam merak ederim yaptırsam evham yaparım bilmiyorum ne yapacağımı...

maşallah... ben de inşallah bulantılarım geçince daha iyi olacağım... yeni gündemim ikili test yaptırmasam merak ederim yaptırsam evham yaparım bilmiyorum ne yapacağımı...

canim hic kafani yorma bu testlere fln hamileliginin keyfini surmeyi dene doktor gerek gorurse yaptir gormese hic soyleme bile ben oyle yaptim baktim bisey yapmadi demedi bende hic bisey demedim aklimda da yok.. Allah ne demisse o olur Allaha emanetler

bana en son muayenemde tarih verdi o tarihte gel 2li test yapalım dedi işte... buna rağmen yaptırmasam mı yaptırsam mı?onu düşünüyordum, tabiki Allahın dediği olacak...

bana en son muayenemde tarih verdi o tarihte gel 2li test yapalım dedi işte... buna rağmen yaptırmasam mı yaptırsam mı?onu düşünüyordum, tabiki Allahın dediği olacak...

yaptir dediyse yaptir derim sana pazartesim korkulacak bi durum yokki iyi dusun Allahin izni ile bisey cikmaz sen icini ferah tut

Ama olmuyor hep hamilelik konuşuyorsunuz kıskanıyoruuuuuuuz

estağfurullah canım.. topik annesi olarak şunu diyeyim ki o kadaaaar uzun süre sadece hamilelik hayallerimi konuştum ki sen sonradan gelince şimdiki duruma göre karar verdin... Rabbim tez vakitte hepinizin dualarını kabul edip hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, uzun süre isteyince insan kıymetini daha iyi anlıyor. ama yine de mide bulantısı eğlenceli bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…